Ποδόσφαιρο

Euro: Ελλάδα - Καζακστάν, το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 00:19

Στην κατάμεστη "OPAP Arena", το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται τους Καζάκους, όντας το απόλυτο φαβορί με βάση τα προγνωστικά, τις αναλύσεις και τις αποδόσεις του στοιχήματος, με σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Euro: Ελλάδα - Καζακστάν, το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ελλάδα – Καζακστάν.

Νοκ άουτ αναμέτρηση για πλέι οφ του Euro 2024. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του Γεωργία – Λουξεμβούργο.

21:45 Novasports Prime, Alpha
Κωδ. ΟΠΑΠ: 420

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ελλάδα

Η Ελλάδα διέγραψε εξαιρετική πορεία στη Λίγκα Εθνών, πήρε πέντε νίκες σε έξι ματς και εξασφάλισε τη 2η ευκαιρία, την οποία αποδείχθηκε ότι είχε απόλυτη ανάγκη, δεδομένου ότι ο όμιλος με Γαλλία και Ολλανδία δεν άφησε περιθώρια για την πρώτη δυάδα. Σαφή βήματα προόδου με τον Γουστάβο Πογιέτ στο τιμόνι, υπάρχει... πυρετός για την πρόκριση τελικά μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά έπειτα από 10 χρόνια και το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Συν και πλην

Εξέτισαν οι Μάνταλος (μ. 58/6), Κουρμπέλης (μ. 36/1). Εκτός οι Γιαννούλης (α. 26/0), Γαλανόπουλος (μ. 8/1), Αλεξανδρόπουλος (μ. 9/0), Φορτούνης (μ. 56/9), Φούντας (ε. 18/1), Λημνιός (εξ. 24/3), Δουβίκας (ε. 15/1). Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον στόπερ Κουλιεράκη, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης.

Πιθανή σύνθεση: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πέλκας, Μασούρας, Ιωαννίδης.

Καζακστάν

Το Καζακστάν εκμεταλλεύτηκε την κακή πορεία της Σλοβακίας, επέδειξε θαυμαστή σταθερότητα και έτσι εξασφάλισε τη 2η ευκαιρία μέσω της Λίγκας Εθνών. Κατά την προκριματική διαδικασία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είχε και πάλι πολύ καλό πρόσωπο, τερμάτισε τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή, αλλά το ξεπέρασαν οι Δανία, Σλοβενία και Φινλανδία. Από το 2022 στον πάγκο ο Μάγκομεντ Αντίγεφ, στην Ομοσπονδία του έχουν «τυφλή» εμπιστοσύνη και ουσιαστικά του έχουν δώσει το απόλυτο ελεύθερο.

Κομβικές απουσίες

Τιμωρημένος ο Αλίπ (α. 30/0). Εκτός οι Ποκατίλοφ (τ. 26 συμμ.), Ντοσμαγκαμπέτοφ (α. 21/0), Γκαμπίσεφ (α. 10/1), Σουγουμπάγεφ (α. 42/4), Νταραμπάγεφ (μ. 21/1), Ισλαμκάν (μ. 50/3).

Πιθανή σύνθεση: Σάτσκι, Μπιστρόφ, Μάλγι, Μαρότσκιν, Ζαϊνουτντίνοφ, Οράζοφ, Κουάτ, Ζούεφ, Μπεϊσεμπέκοφ, Τσεσνόκοφ, Σαμορόντοφ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.32 4.85 10 1.68 2.1 1.23 3.85 2.47 1.48 1.04 1.17 3.2
Ελλάδα - Καζακστάν / Εκτίμηση

Το σετ των αποδόσεων δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, παρά τη σαφέστατη αγωνιστική άνοδο του Καζακστάν τα τελευταία χρόνια. Με την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων, η Ελλάδα αναμένεται να επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα και θα τα δώσει όλα, προκειμένου να επιστρέψει σε μία μεγάλη διοργάνωση, έπειτα από μια δεκαετία. Η απόδοση του άσου είναι απαγορευτική και αναγκαστικά θα πάμε σε συνδυαστική επιλογή. Ποντάρουμε στο 1 και Over 1,5 σε απόδοση 1,72 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr