Ποδόσφαιρο

Euro: Γεωργία - Λουξεμβούργο, ζορίζεται το φαβορί

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 01:46

Η Γεωργία, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις στο κουπόνι του στοιχήματος, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση, ωστόσο το Λουξεμβούργο δεν θα παραδοθεί εύκολα, απέναντι σε μία ομάδα που θα αγωνιστεί χωρίς τον πιο ταλαντούχο παίκτη της.

Euro: Γεωργία - Λουξεμβούργο, ζορίζεται το φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γεωργία – Λουξεμβούργο.

Νοκ άουτ αναμέτρηση για πλέι οφ του Euro 2024. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον νικητή του Ελλάδα – Καζακστάν.

19:00 Novasports 1
Κωδ. ΟΠΑΠ: 417

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Γεωργία

Η Γεωργία είχε βατό όμιλο στη Λίγκα Εθνών και από τη στιγμή που πήρε την πρωτιά, ήξερε ότι θα έχει τη 2η ευκαιρία. Στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν τα κατάφερε, τερμάτισε στην 4η θέση, πίσω από Ισπανία, Σκωτία και Νορβηγία, προσπέρασε μόνο την Κύπρο. Ο Γάλλος Ουίλι Σανιόλ στον πάγκο από το 2021, έχει ανεβάσει επίπεδο τους διεθνείς της χώρας, υπάρξει ξεσηκωμός για τις δυνητικά δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Χωρίς τον ηγέτη

Τιμωρημένος ο ηγέτης Κβαρατσκέλια (ε. 28/15 – 1ος σκόρερ). Εκτός οι Αζάροβι (α. 18/0), Τάμπιντζε (α. 15/1), Κοτσολάβα (α. 39/0), Αμπουρτζάνια (μ. 39/1), Λομπζανίντζε (μ. 36/3).

Πιθανή σύνθεση: Μαμαρντασβίλι, Κβερκβέλια, Κάσια, Λοκοσβίλι, Κακαμπάντζε, Κοκορασβίλι, Τσακβετάντζε, Κβεκβεσκίρι, Σενγκέλια, Μικαουτάντζε, Κβιλιτάια.

Λουξεμβούργο

Το Λουξεμβούργο εντυπωσίασε στον όμιλο της Λίγκας Εθνών, κυνήγησε ακόμη και την πρωτιά με αντίπαλο την Τουρκία, την έχασε στις λεπτομέρειες. Οι διεθνείς του Λουκ Χολτς (14 χρόνια στο πόστο του εκλέκτορα!) ήταν δυνατοί και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μάζεψαν 17 βαθμούς, δεν κόντραραν την Πορτογαλία, το πάλεψαν με τη Σλοβακία, αλλά δεν κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα. Την τελευταία τριετία, πάντως, είναι δεδομένη η θεαματική πρόοδος για το συγκεκριμένο κρατίδιο.

Έχει θέματα

Τιμωρημένος ο «πολύτιμος» Σινάνι (ε. 61/12 – 2ος σκόρερ), εξέτισε ο Κρ. Μαρτίνς (μ. 64/1). Δεν κλήθηκαν οι Κάρλσον (α. 53/0), Β. Τιλ (μ. 53/3), Ρούπιλ (μ. 10/0).

Πιθανή σύνθεση: Μόρις, Μαρτίνς, Μαχμούτοβιτς, Σανότ, Γιανς, Μαρτίνς, Μπαρέιρο, Όλεσεν, Μπόρζες, Ροντρίγκες, Μπόνχερτ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.78 3.4 4.5 1.61 2.22 1.2 4.15 2.02 1.7 1.17 1.28 1.95
Γεωργία - Λουξεμβούργο / Εκτίμηση

Υπάρχει ο παράγοντας έδρα και η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο χωρών, γι’ αυτό και ο φαβοριτισμός της Γεωργίας είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Το θέμα όμως είναι το τι εικόνα θα παρουσιάσει χωρίς τον ηγέτη της. Δεν θα είναι εύκολο το ματς απέναντι στο Λουξεμβούργο, καθώς το διακύβευμα είναι μεγάλο και ιστορικό και για τις δύο πλευρές. Θα ποντάρουμε στο Under 2,5 σε απόδοση 1,57 από τη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr