Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κολομβίας: Προϋποθέσεις για υψηλά σκορ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 09:59

Τα παιχνίδια-ρεβάνς του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Κολομβίας αναμένεται να έχουν πολλά γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης και περιμένουμε να δούμε ανοικτά παιχνίδια.

Κύπελλο Κολομβίας: Προϋποθέσεις για υψηλά σκορ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Κολομβίας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ – ΜΠΑΡΑΝΚΙΓΙΑ

Ρεβάνς για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου στην Κολομβία όπου σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι. Η Ατλέτικο Ουίλα απέκτησε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης με τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση. Το θέμα είναι πως γενικά δεν δίνει βάση στο κύπελλο. Στα 5 τελευταία εντός στην διοργάνωση έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες με τα 4 από αυτά να ήταν under. Μετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, όπως και η αντίπαλος της και είναι από τα φαβορί για την άνοδο – επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Προέρχεται από το εντός έδρας 2-1 επί της Κούκουτα Ντεπορτίβο έχοντας 6 νίκες και 1 ήττα στα 7 πρώτα της ματς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Για την Μπαρανκίγια οι δυσκολίες που συνάντησε στην πρώτη αναμέτρηση με την Ουίλα έδειξαν και τις αδυναμίες που έχει σαν ομάδα. Δύσκολα θα μπορέσει να κάνει την ανατροπή αλλά θα παίξει χωρίς άγχος και δεν πρόκειται να κλειστεί στην άμυνα της. Με ήττες έχει βγάλει τα τρία τελευταία εκτός στο κύπελλο όπου δεν σκόραρε ενώ ήταν και over. Προέρχεται από το εντός 0-0 με την Ιντερνασιονάλ Παλμίρα για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Εκεί όπου στα 5 τελευταία της έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία συνεχίζοντας να παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά την εκτός έδρας νίκη της Ουίλα με 3-1 στον πρώτο αγώνα, περιμένουμε και πάλι ένα ανοικτό παιχνίδι, καθώς η Μπαρανκίγια δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί. Με την πρόκριση να έχει σχεδόν κριθεί, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημείο και θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 1,61 από την Betshop.

ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΜΠΟΓΚΟΤΑ

Ρεβάνς για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου στην Κολομβία όπου σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι. Η Όνσε Κάλντας έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση και με βάση τις διαφορές που έχουν οι δύο ομάδες δεν θα χάσει την ευκαιρία της πρόκρισης. Πάντως έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα πέντε τελευταία εντός στο κύπελλο. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Για την ομάδα του Ερέρα ήταν η 4η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και είναι από τις πλέον φορμαρισμένες αφήνοντας πίσω το κακό ξεκίνημα.

Η Μπογκοτά όσο κι αν το πάλεψε δεν κατάφερε να αλλάξει την ροή της αναμέτρησης. Κατά συνέπεια θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο για να ανατρέψει την κατάσταση. Με 2 ισοπαλίες έχει βγάλει τα 6 τελευταία της στο κύπελλο. Με 4 ήττες και 1 νίκη έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός στη διοργάνωση με τα 4 από αυτά να ήταν και no goal. Προέρχεται από το βαρύ 6-0 εκτός έδρας από την Κούκουτα Ντεπορτίβο για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Έχει μόλις 2 νίκες στα 8 παιχνίδια της και είναι μια ομάδα με πολλές αδυναμίες, που φάνηκε και στην πρώτη αναμέτρηση με την Όνσε Κάλντας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όπως φάνηκε και στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, η Όνσε Κάλντας είναι ξεκάθαρα ανώτερη και στην έδρα της θα είναι ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα, μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα. Η Μπογκοτά παρουσιάζει πολλά αμυντικά ζητήματα, αλλά θα πρέπει και να επιτεθεί για να ελπίζει σε κάτι. Θα πάρουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,63 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr