Ποδόσφαιρο

CONCACAF Nations League: ΗΠΑ-Τζαμάικα, με την έδρα για το 3/3!

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 11:47

Στην ημιτελική φάση περνάει η Λίγκα Εθνών Βορείου/Κεντρικής Αμερικής, με τους Αμερικανούς να προβάλλουν ως απόλυτο φαβορί κόντρα στην Τζαμάικα.

CONCACAF Nations League: ΗΠΑ-Τζαμάικα, με την έδρα για το 3/3!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΗΠΑ - Τζαμάικα

Κωδικός ΟΠΑΠ: 411
01:00
Νοκ άουτ ημιτελικός του Nations League, που διεξάγεται στο Τέξας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΗΠΑ

Νοκ άουτ ημιτελικός του Nations League, που διεξάγεται στο Τέξας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κατακτήσει και τα δύο CONCACAF Nations League που έχουν γίνει (2019 και 2023) και αποκλείοντας με άνεση το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στα προημιτελικά πλέον.. φουλάρουν για το τρίτο. Φυσικά η ομάδα του Γκρεγκ Μπερχόλτερ έχει προκριθεί αυτόματα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, που θα συνδιοργανώσει με Καναδά και Μεξικό. Αστέρια της είναι ο επιθετικός Πούλισιτς (Μίλαν) και ο μέσος ΜακΚένι (Γιουβέντους), χάνουν το τουρνουά οι επιθετικοί Φερέιρα, Μόρις, οι μέσοι Ακόστα, Κ. Ρολντάν και ο στόπερ Ζίμερμαν. No goal τα 4/5 τελευταία της στη διοργάνωση.

Τζαμάικα

Τι κι αν την είχαν ξεγραμμένη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Καναδά, η Τζαμάικα έκανε την μεγάλη έκπληξη στη ρεβάνς. Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ (και στα δύο ματς) τον Σαμάρ Νίκολσον της Κλερμόν, οι “Ρέγκε Μπόις” πήραν την μεγάλη πρόκριση και το εισιτήριο για το Κόπα Αμέρικα. Επίσης ξεχωρίζουν οι Τζόνσον (μέσος, Στόουκ), Μπερκ (επιθετικός, ΝΥ Ρεντ Μπουλς), ιδιαίτερα αξιόλογος και ο γκολκίπερ Μπλέικ (Φιλαδέλφεια Γ.). Over και τα πέντε τελευταία επίσημα ματς, ενώ η μοναδική της παρουσία σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν το 1998. Στο τιμόνι της βρίσκεται ο... Ισλανδός Χέιμιρ Χάλγκριμσον, που δεν υπολογίζει τους σημαντικούς μπακ Πάουελ (δεξιός) και Λόρενς (αριστερός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.35 4.5 6.85 1.95 1.7 1.35 2.77 1.94 1.7 1.04 1.13 2.7
ΗΠΑ - Τζαμάικα / Εκτίμηση

Ανώτερο σύνολο ασφαλώς οι Αμερικανοί, διαθέτουν αξιόλογες μονάδες σε όλες τις γραμμές και η λογική λέει πως θα υποτάξουν τους απλώς υπολογίσιμους Τζαμαϊκανούς. Βέβαια ο άσος δεν πληρώνει καλά και θα τον συνδυάσουμε με over 1,5 στο 1,75 της betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr