Ποδόσφαιρο

CONCACAF Nations League: Παναμάς-Μεξικό, απειλεί το αουτσάιντερ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 11:48
CONCACAF Nations League: Παναμάς-Μεξικό, απειλεί το αουτσάιντερ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πανάμας - Μεξικό

Κωδικός ΟΠΑΠ: 413

04:15

Νοκ άουτ ημιτελικός του Nations League, που διεξάγεται στο Τέξας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παναμάς

Ο Παναμάς εντυπωσίασε στα προημιτελικά κάνοντας... πάρτι μέσα-έξω απέναντι στην Κόστα Ρίκα (0-3 εκτός έδρας και 3-1 στη ρεβάνς) και απειλεί όποιον άλλο τον υποτιμήσει. Over τα πέντε από τα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια του. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 (τρεις ήττες στον όμιλο με Βέλγιο, Αγγλία και Τυνησία). Ο Δανός εκλέκτορας Τόμας Κρίστιανσεν στηρίζεται εν πολλοίς στους Εσκομπάρ (στόπερ, Σαπρίσα), Γοδόι (μέσος, Νάσβιλ) και Ντίαζ (επιθετικός, Ουν. Κατόλικα), έμειναν εκτός κλήσεων οι Μουρίγιο (δεξιός μπακ, Μαρσέιγ) και Μπλάκμπερν (επιθετικός, Τάουρο).

Μεξικό

Το Μεξικό βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας με 2-0 από την Ονδούρα στον πρώτο προημιτελικό, κατάφερε να επικρατήσει με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς και εν τέλει στη ρουλέτα των πέναλτι πήρε το εισιτήριο. Κρατώντας παράλληλα στην τεχνική ηγεσία τον Χάιμε Λοσάνο. Είναι η μία από τις μόλις έξι εθνικές ομάδες που από το 1994 δεν έχουν λείψει από τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, την οποία βεβαίως το 2026 θα συνδιοργανώσει με ΗΠΑ και Καναδά. Ξεχωρίζουν ο εμβληματικός γκολκίπερ Οτσόα (Σαλερνιτάνα), ο επιθετικός Λοζάνο (Αϊντχόφεν), φυσικά και ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ. Δεν υπολογίζονται οι Χιμένες (επιθετικός, Φούλαμ) και Ερέρα (μέσος, Χιούστον).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.45 1.67 1.58 2.15 1.19 3.85 2.05 1.64 1.95 1.22 1.12
Παναμάς - Μεξικό / Εκτίμηση

Κάποτε το "διπλό" θα ήταν ακλόνητο, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει και οι Παναμέζοι θα.. πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Βέβαια οι Μεξικανοί θα παραταχθούν υποψιασμένοι και θα επιλέξουμε τη νίκη τους συνδυαστικά με under 3,5 στο καλοπληρωμένο 2,50 της betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr