Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Νορβηγία - Τσεχία, προετοιμασία για το Euro

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 09:04

Οι Τσέχοι ετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού με νέο προπονητή και προσφέρονται ως αουτσάιντερ σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, την ώρα που οι Νορβηγοί είναι απογοητευμένοι, καθώς δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση.

Διεθνή φιλικά: Νορβηγία - Τσεχία, προετοιμασία για το Euro

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νορβηγία – Τσεχία.

19:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 207

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Νορβηγία

Στο Ούλεβαλ του Όσλο θα υποδεχτεί τους Τσέχους. Με τον Στάλε Σόλμπακεν στον πάγκο οι Νορβηγοί από το 2020 έχουν γνωρίσει δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς. Ο πρόσφατος στο Euro, ήρθε εύκολα με την ομάδα να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, ειδικά με τους παίκτες που έχει (Όντεγκαρντ, Χάαλαντ). Έχει πάντως τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς εντός με μοναδική ήττα από την Ισπανία (0-1).

Προσοχή με Χάαλαντ

Ο Γκουαρδιόλα ζήτησε να χρησιμοποιηθεί έξυπνα ο Χάαλαντ άρα, ίσως να μην τον δούμε ενενήντα λεπτά στο γήπεδο. Στην αποστολή είναι. Τραυματίας ο μέσος Σαχράουι (Χέιρενφεϊν).

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Σεβίλλη), Σέλβικ (Χάουγκεσουντ), Ντίνγκελαντ (Μπραν)

Αμυντικοί: Άγερ (Μπρέντφορντ), Ρίερσον (Ντόρτμουντ), Πέντερσεν (Σασουόλο), Όστιγκαρντ (Νάπολι), Χάντσε-Ολσεν (Μάιντς), Μπγιούρκαν (Μπόντο Γκλιμτ), Βόλφε (Άλκμααρ), Ντάλαντ (Σέρκλ Μπριζ)

Μέσοι: Ούντεγκαρντ (Άρσεναλ), Ελγιουνουσι (Κοπεγχάγη), Μπέργκε (Μπέρνλι), Τόρστβεντ (Σασουόλο), Μπεργκ (Μπόντο Γκλιμτ), Ντούνουμ (Τουλούζ), Μπομπ (Μάντσεστερ Σίτι), Νούσα (Μπριζ), Βετλέσεν (Μπριζ)

Επιθετικοί: Σόρλοθ (Βιγιαρεάλ), Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), Λάρσεν (Θέλτα).

Τσεχία

Οι Τσέχοι κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση και αρχίσει η προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θα αρχίσει όμως με νέο προπονητή τον Ίβαν Χάσεκ ο οποίος αντικατέστησε τον Σίλχαβι που παραιτήθηκε αμέσως μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης. Έχει περάσει ξανά από τον πάγκο το 2009 ενώ έχει υπάρξει και πρόεδρος της ομοσπονδίας. Οι Τσέχοι είναι αήττητοι τρεις αγώνες (2/1/0).

Εκτός οι «απείθαρχοι»

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσούφαλ, Μπράμπετς, Κούχτα μετά από πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσαν το Νοέμβριο. Λόγω τραυματισμών εκτός ο τερματοφύλακας Παβλένκα και ο επιθετικός Τσβάντσαρα.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Στάνεκ (Σλάβια Πρ.), Γιάρος (Στουρμ Γκρατς), Κόβαρ (Λεβερκούζεν)

Αμυντικοί: Χόλες (Σλάβια Πρ.), Ζίμα (Σλάβια Πρ.), Ζελένι (Σπάρτα Πρ.), Κρέιτσι (Σπάρτα Πρ.), Ντουντέρα (Σλάβια Πρ.), Ν. Γιουράσεκ (Χόφενχαϊμ), Γκαμπριέλ (Μίντιλαντ), Χράνατς (Πλζεν), Βλτσεκ (Σλάβια Πρ.)

Μέσοι: Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Μπαράκ (Φιορεντίνα), Σάντιλεκ (Τβέντε), Πρόβοντ (Σλάβια Πρ.), Λινγκρ (Φέγενορντ), Μ. Γιουράσεκ (Σλάβια Πρ.), Σουλτς (Πλζεν)

Επιθετικοί: Σικ (Λεβερκούζεν), Χλόζεκ (Λεβερκούζεν), Χίτιλ (Σλάβια Πρ.), Χορί (Πλζεν).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.85 3.6 3.9 1.88 1.85 1.32 3.1 1.71 2 1.22 1.25 1.88
Νορβηγία - Τσεχία / Εκτίμηση

Η αλλαγή προπονητή μπερδεύει κάπως τα πράγματα για τους Τσέχους, διότι αποκτά άλλη σημασία πλέον αυτό το φιλικό, αλλά και τα υπόλοιπα, καθώς θα θέλει να δοκιμάσει πράγματα ενόψει Euro. Οι Νορβηγοί μπορεί να μην έχουν κάποιο στόχο, όμως διαθέτουν μεγάλη ποιότητα. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν επιθετικό ταλέντο και θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1,75 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr