Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Αλβανία - Χιλή, πέφτουν κορμιά στην Πάρμα

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 09:29

Ένα παιχνίδι που προκαλεί έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για μία σπουδαία φιλική αναμέτρηση, που θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο έδαφος, ανάμεσα σε δύο σκληροτράχηλες ομάδες, που δεν καταλαβαίνουν από φιλικά.

Διεθνή φιλικά: Αλβανία - Χιλή, πέφτουν κορμιά στην Πάρμα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αλβανία – Χιλή.

21:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 222

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αλβανία

Στην Πάρμα, στο Ένιο Ταρντίνι η Αλβανία θα αντιμετωπίσει πρώτη φορά στην ιστορία, την Χιλή. Ο Σιλβίνιο καθοδήγησε εξαιρετικά τους Αλβανούς στην προκριματική φάση και η ομάδα προκρίθηκε ως πρώτη στην τελική φάση του Euro 2024. «Καταλαβαίνω ότι κάποιοι παίκτες είναι αναστατωμένοι αλλά οι τελικές επιλογές θα γίνουν τον Μάιο, τώρα θέλω να δω κάποιους παίκτες» είπε ο κόουτς. Η Αλβανία είναι αήττητη οκτώ αγώνες (5/3/0).

Κάλεσε νέο επιθετικό

Πρεμιέρα στην αποστολή για τον επιθετικό Χότσα (Ντινάμο Ζάγκρεμπ). Τραυματίας ο στόπερ Ισμαΐλι (Έμπολι). Εκτός έμειναν ο μέσος Γκιάσουλα και οι επιθετικοί Ντάκου, Μούγια.

H αποστολή

Τερματοφύλακες: Ε. Μπερίσα (Έμπολι), Στρακόσα (Μπρέντφορντ), Καστράτι (Τσιταντέλα)

Αμυντικοί: Χισάι (Λάτσιο), Τζιμσίτι (Αταλάντα), Βεσέλι (Καραγκιουμρουκ), Κουμπούλα (Σασουόλο), Μιχάι (Φαμαλικάο), Αλίγι (Βολουντάρι), Μπάλιου (Βαγεκάνο), Μιτάι (Λοκομοτίβ Μοσχ.), Μερσινάι (Λοκομοτίβα)

Μέσοι: Ραμαντάνι (Λέτσε), Μπάρε (Εσπανιόλ), Λάτσι (Σπάρτα Πρ.), Μπαϊράμι (Σασουόλο), Ασλάνι (Ίντερ)

Επιθετικοί: Τσικαλέσι (Κόνιασπορ), Ουζούνι (Γρανάδα), Μανάι (Σίβασπορ), Μπρόγια (Φούλαμ), Σεφέρι (Μπανίγιας), Ασάνι (Γκουανγκζού), Μούτσι (Μπεσίκτας), Μουτσόλι (Γκέτεμποργκ), Χότσα (Ντινάμο Ζάγκρεμπ).

Χιλή

Μετά την αποτυχημένη εκκίνηση στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου, μια νίκη σε έξι αγώνες (1/2/3) η Χιλή άλλαξε προπονητή. Ανέλαβε ο Αργεντινός Ρικάρντο Γκαρέκα ο οποίος οδήγησε το Περού στο Παγκόσμιο κύπελλο (2018) ενώ αποκλείστηκε στα μπαράζ στην επόμενη προσπάθεια (2022). Έμεινε εκεί επτά χρόνια (2015/2022). Η Χιλή δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Κάλεσε τελικά τον Μπρέρετον Ντίαζ

Οι τραυματισμοί μέσο-επιθετικά των Βαλντές, Παλάσιος, Πούλγκαρ και το πρόβλημα υγείας του Αλταμιράνο ανάγκασαν τον κόουτς Γκαρέκα να καλέσει τον επιθετικό Μπρέρετον Ντίαζ αν και του έχει ασκήσει κριτική που δεν γνωρίζει Ισπανικά.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Κορτές (Κόλο Κόλο), Αρίας (Ράσινγκ)

Αμυντικοί: Ίσλα (Ιντεπεντιέντε), Μαριπάν (Μονακό), Ντίας (Ρίβερ Πλέιτ), Σουάσο (Τουλούζ), Λιτσνόβσκι (Αμέρικα), Καταλάν (Ταζέρες), Φερνάντες (Ιταλιάνο), Γκαλδάμες (Γοδόι Κρους)

Μέσοι: Νούνιες (Νόριτς), Πάβες (Κόλο Κόλο), Ετσεβερία (Ουρακάν), Οσόριο (Μίντιλαντ), Ασάδι (Ου. Ντε Τσίλε), Πέρες (Λα Καλέρα)

Επιθετικοί: Αλέξις Σάντσες (Ίντερ), Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο), Μπρέρετον Ντίας (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Αραβένα (Ου. Κατόλικα), Δάβιλα (ΤΣΣΚΑ Μοσχ.), Μπολάδος (Κόλο Κόλο), Σαβάλα (Κόλο Κόλο).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 3 2.25 1.52 2.35 1.18 4.35 2 1.68 1.55 1.32 1.28
Αλβανία - Χιλή / Εκτίμηση

Αμφότερες πορεύονται δίνοντας βάση στην αμυντική τους λειτουργία. Αυτό δεν θα αλλάξει τώρα που η Αλβανία προετοιμάζεται για το Euro, ούτε επειδή η Χιλή θα έχει νέο προπονητή. Είναι πολύ σκληρές ομάδες και οι δύο τα τελευταία χρόνια και είναι λογικό το Under να κυκλοφορεί σε χαμηλές αποδόσεις, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για φιλική αναμέτρηση. Θα ποντάρουμε στην επιλογή 2-3 γκολ σε απόδοση 1,95 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr