Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Ρουμανία - Βόρεια Ιρλανδία, όλα δείχνουν άσο

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 10:01

Οι Ρουμάνοι αρχίζουν την προετοιμασία τους για το Euro και υπάρχει ενθουσιασμός για την επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις, όντας ένα από τα φαβορί που αξίζουν στο κουπόνι, για την αναμέτρηση με την Βόρεια Ιρλανδία στο Βουκουρέστι.

Διεθνή φιλικά: Ρουμανία - Βόρεια Ιρλανδία, όλα δείχνουν άσο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρουμανία – Βόρεια Ιρλανδία.

21:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 225

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Romania

Εντός έδρας, στο Βουκουρέστι θα διεξαχθεί το φιλικό με την Βόρεια Ιρλανδία. Μετά από οκτώ χρόνια η Ρουμανία ετοιμάζεται για την επιστροφή της στις μεγάλες διοργανώσεις. Η ομάδα του Ιορντανέσκου πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση και μόνο από αυτό υπάρχει ενθουσιασμός για τα φιλικά που έρχονται. Οι Ρουμάνοι είναι αήττητοι πλέον στους τελευταίους έντεκα αγώνες τους (7/4/0). Εντός έδρας δεν έχουν δεχτεί γκολ τρεις αγώνες.

Προβληματάκια στην άμυνα

Προέκυψαν σημαντικά προβλήματα στην αμυντική γραμμή καθώς αποχώρησαν από την αποστολή οι Νεντελτσεάρου (Παλέρμο), Μπάνκου και Σκρέκιου (...και οι δύο Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα).

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Νίτσα (Γκάζια), Μολντοβάν (Ατλέτικο Μαδρ.), Ταρνοβάνου (Στεάουα Βουκ.), Αιοάνι (Ραπίντ Βουκ.)

Αμυντικοί: Μπούρκα (Αλ Οκντούντ), Μάνεα (Κλουζ), Ρους (Πάφος), Ράτσιου (Βαγεκάνο), Σορέσκου (Γκάζια), Ντράγκουσιν (Τότεναμ), Μόγκος (Κλουζ), Ρακόβιτσαν (Ράκοβ)

Μέσοι: Στάνκιου (Ντάμακ), Ρ. Μάριν (Έμπολι), Κικαλντάου (Κόνιασπορ), Χάτζι (Αλαβές), Μαν (Πάρμα), Μιχάιλα (Πάρμα), Ολάρου (Στεάουα Βουκ.), Μ. Μάριν (Πίζα), Μόρουτσαν (Ανκαραγκιουτσού), Κόμαν (Στεάουα Βουκ.), Ντράγκους (Γκάζια), Σουτ (Στεάουα Βουκ.)

Επιθετικοί: Πούσκας (Μπάρι), Άλιμπεκ (Μουάιτερ), Τάνασε (Αλ Οκντούντ).

Βόρεια Ιρλανδία

O Μάικλ Ο’Νιλ τώρα αρχίζει να χτίζει. Ανέλαβε στην μέση της προηγούμενης προκριματικής φάσης χωρίς να αποφύγει τον αποκλεισμό. «Πρέπει να μπούμε σε νέα εποχή. Δεν καλέσαμε νέους παίκτες απλά για να αντικαταστήσουμε τους παλιούς,. Έχουμε δέκα ματς μπροστά μας μέχρι να αρχίσουμε τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου και ήρθε η ώρα να χτίσουμε». Έχει χάσει έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια εκτός (1/0/6).

Λείπουν έμπειροι παίκτες

Παρελθόν οι έμπειροι Στίβεν Ντέιβις και Κρεγκ Κάθκαρτ που δύσκολα θα επιστρέψουν στην Εθνική. Τραυματίες είναι οι σημαντικοί Έβανς (Μάντσεστερ Γιουν.), Ντάλας (Λιντς), Κόρι Έβανς (Σάντερλαντ).

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Άαρχους), Χάζαρντ (Πλίμουθ), Σάουθγουντ (Τσέλτεναμ), ΜακΜάλαν (Φλίτγουντ)

Αμυντικοί: ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Λούις (Γουότφορντ), Μπάλαρντ (Σάντερλαντ), Μπράουν (Όξφορντ), Μπράντλεϊ (Λίβερπουλ), Χιουμ (Σάντερλαντ), Σπένσερ (Χάντερσφιλντ), Τόουλ (Μπόλτον)

Μέσοι: Σάβιλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ), ΜακΚαν (Πρέστον), Τσαρλς (Σάουθαμπτον), ΜακΜέναμιν (Σεντ Μίρεν), Πράις (Σταντάρ Λιέγης), Σμάιθ (ΚΠΡ), Λέιν (Πόρτσμουθ), ΜακΚόσλαντ (Ρέιντζερς), Μπόιντ-Μανς (Σεντ Μίρεν)

Επιθετικοί: Μαγκένις (Γουίγκαν), Τσαρλς (Μπόλτον), Μάρσαλ (Γουέστ Μπρομ), Ριντ (Στίβενεϊτζ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.7 3.45 4.5 1.72 2 1.25 3.45 1.91 1.75 1.14 1.24 1.98
Romania - Βόρεια Ιρλανδία / Εκτίμηση

Υπάρχει δεδομένη διαφορά ποιότητας, αλλά και ο παράγοντας έδρα θα παίξει ρόλο. Η Ρουμανία βρίσκεται στα καλά της, οι τελευταίες της εμφανίσεις ήταν εξαιρετικές και μπροστά έχει ένα μεγάλο ραντεβού, αυτό του Euro 2024. Η Βόρεια Ιρλανδία θα δοκιμάσει πράγματα ενόψει των επόμενων προκριματικών, αφού δεν κατάφερε να προκριθεί. Λογική επιλογή ο άσος στο 1,78 από το Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr