Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Ισπανία - Κολομβία, να το... χαρούν και οι δύο

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 10:28

Φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Ισπανία και Κολομβία που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Χωρίς άγχος καθώς η Φούριας Ρόχας έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση του Euro, ο Ντε λα Φουέντε έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα.

Διεθνή φιλικά: Ισπανία - Κολομβία, να το... χαρούν και οι δύο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ισπανία - Κολομβία.

Κωδ ΟΠΑΠ 233

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ισπανία

Η ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε θα υποδεχτεί την Κολομβία στο Λονδίνο, στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ. Οι Ισπανοί πέρασαν μια αναταραχή με όσα συνέβαιναν στην ομοσπονδία. Όταν η ομάδα βρήκε ηρεμία βελτιώθηκε σημαντικά και πήρε φυσικά την πρόκριση για την τελική φάση. Οι Ισπανοί κατέκτησαν το Nations League και αυτή είναι μια από τις οκτώ συνεχόμενες νίκες που έχουν πετύχει αυτή την στιγμή.

O τραυματισμός του αριστερού μπακ Γκαγιά επανέφερε στην Εθνική ομάδα τον Κουκουρέγια (Τσέλσι). Τραυματίες παραμένουν οι Μπαλντέ, Γκάβι, Πέδρι, Φεράν Τόρες και Ασένσιο.

Colombia

H Κολομβία τρέχει εντυπωσιακό σερί από την ημέρα που την ανέλαβε ο Αργεντινός Νέστορ Λορένσο μετά τον επίσημο αποκλεισμό από το Παγκόσμιο κύπελλο του 2022. Οι Κολομβιανοί είναι αήττητοι για δεκαεπτά αγώνες (12/5/0) ενώ μαζί με τα δύο τελευταία παιχνίδια, προ Λορένσο το ρεκόρ φτάνει τα δεκαεννέα ματς (14/5/0) από τον Φεβρουάριο του 2022.

Από την αρχική λίστα του Λορένσο αποχώρησαν λόγω τραυματισμών οι Γέρι Μίνα, Κάρλο Ποβέδα, Κρίστιαν Μπόρχα και τελευταία στιγμή ο Σινιστέρα της Μπόρνμουθ. Ο κόουτς κάλεσε άμεσα αντικαταστάτη τον Γκόμες της Ρεάλ Σολτ Λέικ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.72 3.6 4.75 1.71 2.05 1.25 3.6 1.92 1.78 1.17 1.27 2
Ισπανία - Colombia / Εκτίμηση

Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες που μετρούν αήττητο σερί. Οι Ισπανοί έχουν πάρει την πρόκριση για την τελικη φάση της διοργάνωσης, με τους Κολομβιανούς να εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με γκολ καθώς θα το χαρούν και οι δύο. Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.94 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr