Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Ουγγαρία - Τουρκία, σκοράρουν αμφότερες!

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 10:37

Φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Ουγγαρία και Τουρκία, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην τελική φάση του Euro 2024. Παρόλα αυτά και οι δύο πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία και η μεταξύ τους μάχη έχει ενδιαφέρον.

Διεθνή φιλικά: Ουγγαρία - Τουρκία, σκοράρουν αμφότερες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουγγαρία - Τουρκία.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ουγγαρία

Στην Πούσκας Αρένα θα υποδεχτούν οι Ούγγροι την Τουρκία. Η εντυπωσιακή ομάδα του Μάρκο Ρόσι, ο οποίος πλέον βρίσκεται στον πάγκο από το 2018, θα δώσει το παρών στην τελική φάση μετά από αήττητη πορεία (5/3/0) και πρωτιά στον όμιλό της μπροστά από την Σερβία. Οι Μαγυάροι είναι αήττητοι στους τελευταίους δώδεκα αγώνες (7/5/0) – επίσημους και φιλικούς – από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο έμπειρος μπακ Φιόλα (Φέχερβαρ) παραμένει τραυματίας και εκτός αποστολής ενώ εκτός είναι επίσης λόγω τραυματισμού και ο μέσος Καλμάρ (Φέχερβαρ). Επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Γκουλάτσι (Λειψία).

Τουρκία

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βιντσέντζο Μοντέλα άλλαξε ταχύτητα σαν ομάδα και προκρίθηκε στην τελική φάση. O Ιταλός τεχνικός έχει εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους συλλόγους και οι παίκτες μιλούν για ιδανικό κλίμα. Αήττητοι στους τελευταίους τέσσερις αγώνες οι Τούρκοι (3/1/0) και μέσα σε αυτούς και μια φιλική νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Γερμανία.

Ο Ιταλός προπονητής έπεισε τον Τσαν Ούζουν (Νυρεμβέργη) να επιλέξει την Τουρκία. Σπουδαία επιτυχία. Εκτός είναι ο τραυματίας μέσο-επιθετικός Γιουντέρ (Φενέρμπαχτσε). Τραυματίας και ο στόπερ Καντίογλου για αυτό κλήθηκε ο Μπαρντακτσί (Γαλατάσαραϊ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 3.25 3 1.8 1.9 1.3 3.2 1.72 1.94 1.32 1.28 1.55
Ουγγαρία - Τουρκία / Εκτίμηση

Χωρίς άγχος και οι δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην τελική φάση του Euro 2021. Σε εξαιρετική κατάσταση αμφότερες, με τους Ούγγρους να παραμένουν αήττητοι για δώδεκα αγώνες. Από την άλλη και οι Τούρκοι εντυπωσιάζουν, με τον Ιταλό τεχνικό Μοντέλα να έχει φέρει άλλον αέρα. Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.90 από τη Betshop, καθώς και οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr