Ποδόσφαιρο

Βόρεια Ιρλανδία: Πληρώνουν τα γκολ!

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 01:09

Τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια στο πρωτάθλημα της Β. Ιρλανδίας, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να λαμβάνουν χώρα και να τραβούν τα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι του στοιχηματος.

Βόρεια Ιρλανδία: Πληρώνουν τα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Β. Ιρλανδίας.

ΓΚΛΕΝΤΟΡΑΝ - ΜΠΑΛΙΜΕΝΑ

Μετά από τρεις αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού η Γκλεντόραν δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στην Ντάνγκανον, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση. Η 23 φορές πρωταθλήτρια (και άλλες τόσες κυπελλούχος) μετράει πέντε συνεχόμενα no goal σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου έχει προκριθεί στα ημιτελικά και στις 29 Μαρτίου θα υποδεχτεί την Λίνφιλντ. Σε 16 εντός έδρας ματς έχει σκοράρει 44 γκολ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπαλιμένα πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την Κάρικ Ρέιντζερς και παραμένει κολλημένη στην προτελευταία θέση. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι θα παλέψει για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, καθώς στην καλύτερη περίπτωση θα συμμετάσχει στα μπαράζ παραμονής. Εχει την χειρότερη εκτός έδρας επίδοση, under τα έξι από τα επτά τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκλεντοραν είναι πολύ ανώτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους και αυτό το αποδεικνύει η βαθμολογική Συγκομιδή μιας και οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται στην Τετάρτη θέση και θα πάρουν μέρος στα πλει οφς οι δε φιλοξενούμενοι παλεύουν στην προτελευταία θέση. Συμπαγής η άμυνα της Γκλεντοραν που δεν δέχεται εύκολα γκολ ενώ αντίθετα η απόδοση της Μπαλιμενα στα εκτός έδρας είναι η χειρότερη στο πρωτάθλημα. Αξίζει να ποντάρουμε στο under 3.5 σε απόδοση 1.65 από την Betshop, μιας και το παιχνίδι θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα με μηδέν κίνητρο

ΝΙΟΥΡΙ - ΚΡΟΥΣΕΙΝΤΕΡΣ

Βαριά ήττα γνώρισε η Νιούρι στην έδρα της Λίνφιλντ και βρίσκεται πάντα στον βυθό της κατάταξης. Δεν χωρά κριτικής το ματς, με τον αντίπαλο να την σφυροκοπεί από την αρχή μέχρι το τέλος. Τραγικές οι εντός έδρας επιδόσεις της, παραμένοντας χωρίς νίκη σε 15 ματς (0-3-12) με συντελεστή τερμάτων 7-36! No goal τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία. Ξεχωρίζει ο επιθετικός Σάλεϊ.

Η Κρουσέιντερς αναδείχτηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Κολερέιν και συνεχίζει την μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά λίγο έλειψε να πετύχει ολική ανατροπή έχοντας αριθμητικό αβαντάζ από την φάση του πέναλτι της ισοφάρισης. Γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα έξι τελευταία, under τα οκτώ από τα έντεκα πιο πρόσφατα, εκτός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει δύο γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νιουρι έρχεται από βαριά ήττα στην έδρα της Λινφιλντ με 6-0 και είναι τελευταία στη βαθμολογία.Η απόδοση της εντός έδρας είναι τραγική μιας και σε 15 εντός έδρας αναμετρήσεις μέτρα 3 ισοπαλίες και 12 ήττες δίχως να έχει κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά ποιοτικοί και επιθετικά μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Με το παιχνίδι να μην έχει ιδιαίτερο κίνητρο με τη μια να είναι στην τελευταία θέση και την άλλη να είναι έτοιμοι να αγωνιστεί στα πλει οφς θα ποντάρουμε στο g/g σε απόδοση 1.85 από τη Betshop.

ΚΟΛΕΡΕΙΝ – ΝΤΑΝΓΚΑΝΟΝ ΣΟΥΙΦΤΣ

Η Κολερέιν προηγήθηκε, αλλά στην επανάληψη έμεινε με δέκα, υπέπεσε σε πέναλτι και συμβιβάστηκε με τον βαθμό στην έδρα της ιδίων στόχων Κρουσέιντερς. Εξακολουθεί να ορίζει την μοίρα της για το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα παρότι δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες της σεζόν. Με νίκη εξασφαλίζει μια θέση στην πρώτη εξάδα αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα της Κάρικ Ρέιντζερς, “βολεύεται” και με ισοπαλία αν η Κάρικ δεν νικήσει και καλύψει την διαφορά τερμάτων. Under τα πέντε απο τα επτά τελευταία ματς.

Μια απο τα ίδια για τη Ντάνγκανον Σουίφτς που “προδόθηκε” και πάλι απο τα αμυντικά της προβλήματα και δεν κατάφερε να αναστατώσει τη σοβαρή Γκλεντόραν. Απο καιρό έχει... συμβιβαστεί με το πλασάρισμα στις τελευταίες θέσεις, μετρώντας μόλις μια νίκη σε έξι ματς, διατηρώντας πάντως διαφορά ασφαλείας απο την ουρά. Over και τα επτά τελευταία ματς, με συνδυαστικό γκολ/γκολ τα πέντε εξ αυτών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κολερειν είναι εκείνη που καίγεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και με νίκη εξασφαλίζει την είσοδο στα πλει οφς ενώ και με ισοπαλία βολεύεται σε περίπτωση που νικήσει η Καρικ και δεν καλύψει την διαφορά τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι με τα πολλά αμυντικά προβλήματα έχουν καιρό συμβιβαστεί με τη μοιρα της ομάδας μετρώντας μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, με τα 5 εξ αυτών να έχουν αρκετά τέρματα. Μας αρκεί το ποντάρισμα στο οβερ 2.5 σε απόδοση 1.55 από τη Betshop.

ΓΚΛΕΝΑΒΟΝ – ΛΟΥΓΚΧΑΛ

Απογοητευτική εμφάνιση από τη Γκλέναβον που... παραδόθηκε στις ορέξεις της πρωτοπόρου Λάρνε έχοντας... προλάβει να δεχτεί πέντε τέρματα στο εφιαλτικό πρώτο ημίωρο. Δεν έπεισε και φέτος, έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές και στα πλέι άουτ θα αρκεστεί στην παραμονή στην κατηγορία, διατηρώντας σεβαστή διαφορά απο τους ουραγούς. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Κάμπελ. Over 3,5 τα τέσσερα απο έξι τελευταία ματς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Λουγκχάλ δεν... κρύφτηκε αλλά αν και παρουσιάστηκε ανταγωνιστική δεν κατάφερε να αναστατώσει την ισχυρή φέτος Κλίφτονβιλ. Οι νεοφώτιστοι απέτυχαν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί της Γκλεντόραν που είχε προηγηθεί, έχουν περιοριστεί σε ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αλλά η σεζόν κρίνεται θετική καθώς έχουν ουσιαστικά κλειδώσει την παραμονή στην κατηγορία. Over 3,5 και τα τρία τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες είναι σε παρόμοια μοιρα μιας και βαθμολογικά απέχουν μόλις 2 βαθμούς έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Από ήττες έρχονται και οι δυο και μάλιστα τα τελευταία τους παιχνίδια έχουν αρκετά τέρματα με τους γηπεδούχους να έχουν κάποια αγωνιστικά προβλήματα με απουσίες για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα ποντάρουμε στο g/g σε απόδοση 1.65 από τη Betshop. μιας και το άγχος θα απουσιάζει από την αναμέτρηση και θα παίξουν οι δυο ομάδες αρκετά απελευθερωμένα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr