Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Προϋποθέσεις για υψηλά σκορ

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 09:12

Συνεχίζεται η δράση στη δεύτερη κατηγορία της Σκωτίας με την διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής, κατά την οποία προκύπτουν ενδιαφέροντα πονταρίσματα στα γκολ των τεσσάρων αναμετρήσεων.

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Προϋποθέσεις για υψηλά σκορ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ – ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Αρμπρόουθ, που γνώρισε τελικά βαριά ήττα με 5-2 εκτός από την Ερντριόνιανς. Δυο σερί ήττες (και μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία) για την ομάδα του Τζιμ Μακ Ιντάιρ και δύσκολα πλέον θα καταφέρει να αποφύγει την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό. Στον αγωνιστικό τομέα, μοναδικός απών παραμένει ο Ντιλέινι (μπακ) που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μετά από ένα πολύ κακό φεγγάρι, η Πάρτικ Θιστλ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με το 2-1 εντός επί της Μόρτον και μάλιστα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (δέχτηκε την μείωση στις καθυστερήσεις). Πρώτη νίκη μετά από εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος για την ομάδα του Κρις Ντόλαν, με στόχο την εξασφάλιση της τρίτης θέσης και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Στον αγωνιστικό τομέα, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών και υπάρχει πλήρης αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι. Αρκεί μια μόνο ματιά στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό και μπορεί να έχουν δεχτεί εννέα γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια, ωστόσο εντός τρέχουν αήττητο τριών αγώνων. Τον Δεκέμβριο το τελευταίο διπλό στο πρωτάθλημα για την Πάρτικ Θιστλ. Goal/Goal στο 1,66 από την Betshop.

ΕΪΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Σε ένα παιχνίδι με φάσεις και από τις δυο πλευρές, η Ειρ αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ινβερνές με 1-2. Ζητούμενο πάντως για την ομάδα του Σκοτ Μπράουν να βρει σταθερότητα στην απόδοση της, για να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Μόλις μια φορά στα οχτώ τελευταία παιχνίδια δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Αγωνιστικά, δεν έχουν προκύψει προβλήματα απουσιών και η αποστολή είναι κομπλέ.

Με τις δυο ομάδες να ρίχνουν περισσότερο βάρος στην άμυνα, η Κουίνς Παρκ παραχώρησε λευκή ισοπαλία εντός στην Ρέιθ Ρόβερς. Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για την ομάδα του Καλούμ Ντάβιντσον (και μια ήττα στα οχτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος) που ακόμα χρειάζεται βαθμούς, με στόχο να μην μπλέξει με τον υποβιβασμό και τα μπαράζ. Μόνο δυο φορές στα δέκα τελευταία, έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Στον αγωνιστικό τομέα, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα απουσίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση φαίνεται πως βρίσκονται και οι δύο, αφού οι μεν επέστρεψαν στις νίκες και οι δε είναι τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζεται η μεγάλη μάχη της παραμονής. Η Έιρ μετράει έξι Over στα επτά πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ τέσσερις φορές έχει εμφανιστεί στις έξι τελευταίες εξόδους της Κουίνς Παρκ. Over 2,5 στο 1,77 από την Betshop.

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Μακριά από το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, η Νταντί Γιουν., γνώρισε την ήττα με 3-1 εκτός από την Ντανφέρμλιν. Μπήκε τέλος σε ένα αήττητο σερί τριών αγώνων για την ομάδα του Τζιμ Γκούντγουϊν και πλέον απειλείται και η πρώτη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ. Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες εντός έδρας, ενώ στον αγωνιστικό τομέα, δεν έχουν προκύψει καινούργια προβλήματα απουσιών και η αποστολή είναι πλήρης.

Ισοφάρισε προσωρινά το σκορ με πέναλτι αλλά η Ινβερνές δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις υπόλοιπες φάσεις που δημιούργησε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-2 εντός από την Έιρ. Μόνο μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για την ομάδα του Ντάνκαν Φέργκιουνσον και πλέον ο κλοιός σφίγγει, αναφορικά με την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού (και των μπαράζ). Στον αγωνιστικό τομέα, συνεχίζει να απουσιάζει ο Λόνγκσταφ (εξτρέμ) που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η πρωτοπόρος Νταντί Γιουνάιτεντ να είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην προτελευταία Ινβερνές, ωστόσο το έργο της δεν θα είναι τόσο εύκολο. Αποτελεσματικοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι, αλλά από τον Οκτώβριο έχουν να κάνουν δύο σερί νίκες στο γήπεδό τους. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους τους. Goal/Goal στο 2,10 από την Betsson.

ΜΟΡΤΟΝ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Η Μόρτον φάνηκε κατώτερη του αναμενόμενου σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και ηττήθηκε δίκαια με 2-1 εκτός από την Πάρτικ Θιστλ, μειώνοντας απλά στις καθυστερήσεις. Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετρώντας τρεις διαδοχικές ήττες η ομάδα του Ντούγκι Ιμρι και πλέον η εκμετάλλευση του παράγοντα έδρας είναι κύριο μέλημα για να διεκδικήσει με αξιώσεις θέση στην τετράδα και τα πλέι-οφ. Στον αγωνιστικό τομέα, μοναδικός απών ο Χάρκνες (μπακ) που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Με πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η Ντανφέρμλιν κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου, Νταντί Γιουν., με 3-1. Ζητούμενο πλέον για την ομάδα Τζέιμς Μακ Πέικ να βρει σταθερότητα στην απόδοση της και να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, αναφορικά με την διεκδίκηση της τετράδας (συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου). Στον αγωνιστικό τομέα, συνεχίζουν να απουσιάζουν οι Τοντ (μέσος) και Μπριν (στόπερ) που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πτωτική πορεία για την Μόρτον, που έφθασε τις τέσσερις σερί ήττες, με τις τρεις από αυτές να είναι στο γήπεδό της και μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Η Ντανφέρμλιν προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου και ίσως να γύρισε τον διακόπτη. Έχουν έξι Over στις επτά τελευταίες συναντήσεις τους. Over 2,5 στο 2,15 από την Betsson.

Βαθμολογία -

23/03/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Νταντί Γιουνάιτεντ Νταντί Γιουνάιτεντ 58 29 17 7 5 56 20 36
2 Ρέιθ Ρόβερς Ρέιθ Ρόβερς 58 29 17 7 5 49 36 13
3 Πάρτικ Θιστλ Πάρτικ Θιστλ 43 29 11 10 8 55 49 6
4 Ερντριόνιανς Ερντριόνιανς 39 28 11 6 11 33 32 1
5 Μόρτον Μόρτον 37 28 10 7 11 35 33 2
6 Ντανφέρμλιν Αθλ. Ντανφέρμλιν Αθλ. 35 29 9 8 12 33 39 -6
7 Έιρ Έιρ 35 28 10 5 13 40 51 -11
8 Κουίνς Παρκ Κουίνς Παρκ 33 29 8 9 12 41 47 -6
9 Ινβερνές Ινβερνές 31 29 7 10 12 33 34 -1
10 Αρμπρόουθ Αρμπρόουθ 23 28 6 5 17 30 64 -34
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr