Ποδόσφαιρο

Νάσιοναλ Αγγλίας: Αξίζει το Χ

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 10:33

Η 41η αγωνιστική στη Νάσιοναλ Αγγλίας ξεκινά με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που αναμένεται να... τραβήξουν τα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Νάσιοναλ Αγγλίας: Αξίζει το Χ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Νάσιοναλ Αγγλίας.

ΦΑΪΛΝΤ - ΟΞΦΟΡΝΤ Σ.

Η Φάιλντ έχασε στις λεπτομέρειες από τη Βέλντστοουν (2-1). Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά στο 64’ δέχθηκε 2ο γκολ. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς μετά από δύο επιτυχίες, βρίσκεται σε πτωτική πορεία και δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας έχει μία ήττα σε τέσσερις αγώνες. Τα δέκα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

Η Οξφορντ Σίτι έπαθε «μπλακ άουτ» στο δίλεπτο 22’ – 23’, όπου δέχθηκε δύο γκολ και έχασε με 2-0. Δεν έχει πετύχει νίκη σε δέκα ματς (0-2-8), είναι ουραγός και απομένει η τυπική επιβεβαίωση του υποβιβασμού της. Εκτός έδρας είναι χωρίς επιτυχία σε επτά αγώνες, ενώ σε δέκα παιχνίδια έχει σημειώσει μία επιτυχία. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας έχουν έρθει Over 2,5.

EKTIMHΣΗ: Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα και την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη επί της ήδη υποβιβασμένης Όξφορντ και να πάρουν μια ανάσα για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Θα ποντάρουμε στον 1 & over 2,5 σε απόδοση 1.70 από το Pamestoixima.gr.

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΣΟΛΙΧΑΛ Μ.

Η Ολντερσοτ όχι μόνο δεν βρήκε τρόπο να σκοράρει κόντρα στη Γιορκ, δέχθηκε και γκολ στο 90’ και έχασε 1-0! «Τέλος» το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων, διεκδικεί, πάντως, τα πλέι οφ και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Εντός έδρας προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε οκτώ παιχνίδια. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς στο γήπεδο της έχουν έρθει No Goal.

Η Σόλιχαλ προηγήθηκε κόντρα στην προτελευταία Ντόρκινγκ, ισοφαρίστηκε στη συνέχεια, μπορούσε να πετύχει 2ο γκολ, τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1. Είναι αήττητη σε πέντε ματς σε πρωτάθλημα και FA Trophy (3-2-0), ενώ σε έντεκα παιχνίδια έχει μόνο μία ήττα (7-3-1). Σταθερά σε… τροχιά πλέι οφ, στοχεύει στη 2η θέση. Εκτός έδρας είναι αήττητη σε οκτώ αγώνες και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Τα τρία τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5.

EKTIMHΣΗ: Σε καλό φεγγάρι και οι δύο ομάδες, Από τη μια οι γηπεδούχοι που προέρχονται από την ισπαλία κόντρα στη Γιορκ και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που κυνηγούν τη δεύτερη θέση. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1,56 από το Pamestoixima.gr.

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Η Ολτρινχαμ στο 59’ του αγώνα με την Μπόρεχαμ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, στο 72’ σκόραρε και τελικά νίκησε 1-0. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 3η σε τέσσερα ματς και σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση. Βρίσκεται σταθερά στη διεκδίκηση μίας θέση στα πλέι οφ. Εντός έδρας, πάντως, παρουσιάζεται ασταθής εσχάτως. Τα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο της έχουν έρθει Over 2,5.

Η Γκέιτσχεντ έχασε 4-2 από την Εμπσφιλντ Γιουν., παίζοντας μόλις από το 5’ με δέκα παίκτες. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8’, έκανε την ανατροπή (40’, 45’), αλλά στο 2ο μέρος δέχθηκε τρία γκολ (51’, 64’, 95’). «Τέλος» το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων σε πρωτάθλημα και FA Trophy. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Τιμωρημένος είναι ο Στόρι (α. 28/2).

EKTIMHΣΗ: Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι που θέλουν να συνεχίσουν το μίνι αήττητο σερί τους και να έρθουν ακόμη πιο κοντά σε μια θέση στα πλέι οφ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα και θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Θα το κυνηγήσουν αμφότερες το ματς γι αυτό και θα ποντάρουμε στο over 2,5 σε απόδοση 1.60 από τη Betshop.

ΜΠΑΡΝΕΤ – ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ

Η Μπάρνετ επικράτησε δύσκολα της Ιστλιχ με 2-1. Προηγήθηκε με 2-0, δέχθηκε γκολ στη συνέχεια, στο δεύτερο μέρος είχε ευκαιρίες για 3ο γκολ, δεν το πέτυχε όμως και έτσι το άγχος δεν έφυγε μέχρι το τέλος του αγώνα. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και FA Trophy και βελτιώθηκε το κλίμα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal.

Η Ντόρκινγκ στο 60’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σόλιχαλ, ισοφάρισε στο 64’, κινδύνεψε με 2ο γκολ, τελικά πήρε το βαθμό (1-1). Σε επτά αγώνες έχει μία νίκη (1-2-4). Είναι στην προτελευταία θέση και βρίσκεται σε πίεση. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη σε τέσσερις αγώνες και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός ο Ράδερφορντ (ε. 9/3).

EKTΙΜΗΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Μπάρνετ που βρήκε την πολυπόθητη νίκη και πήρε το τρίποντο. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει την Ντόρκινγκ η οποία βρίσκεται σε πίεση καθώς φιγουράρει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.79 από το Pamestoixima.gr καθώς αναμένεται να ψάξει το γκολ η Ντόρκινγκ.

ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΓΙΟΡΚ

Η Μπρόμλεϊ μπορεί από το 17' να έπαιζε με δέκα παίκτες κόντρα στη Βέλντστοουν, αλλά κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 1-0. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Κιντερμίνστερ. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια, ενώ σε εννέα αγώνες έχει μία ήττα. Στοχεύει στη 2η θέση εν όψει των πλέι οφ. Τιμωρημένος ο βασικός τερματοφύλακας Σμιθ (28συμμ.).

Η Γιορκ αφού άντεξε την πίεση της Ολντερσοτ σκόραρε στο 90’ και επικράτησε με 1-0! Επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ ματς (0-3-5), σημειώνοντας 2η επιτυχία σε δώδεκα παιχνίδια (2-4-6). Πάντως, εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι, έστω και οριακά, στην επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal.

EKTIMHΣΗ: Η Μπρόμλεϊ συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία και διεύρυνε το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια και κοιτάζει τη δεύτερη θέση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δίνουν μάχη για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Θα ποντάρουμε στον 1 σε απόδοση 1.91 από τη Betshop.

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ

Η Τσέστερφιλντ προηγήθηκε κόντρα στη Χάλιφαξ, μέχρι το ημίχρονο όμως είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 1-3, στο δεύτερο μέρος δέχθηκε και 4ο γκολ και τελικά έχασε 2-4. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των τριών αγώνων. Δεν μπόρεσε έτσι να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 1η θέση και την απευθείας άνοδο, κάτι που μπορεί να κάνει αν νικήσει τη Μπόρεχαμ. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 3,5 και Goal/Goal.

Η Μπόρεχαμ στο 59’ του αγώνα με την Ολτρινχαμ έμεινε με δέκα παίκτες, στο 72’ δέχθηκε γκολ και τελικά έχασε 1-0. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί μίνι αήττητο σερί δύο αγώνων. Επίσης, σε επτά αγώνες έχει μόνο μία νίκη (1-1-5) και είναι σε πίεση, καθώς βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Τιμωρημένος ο Μπους (α. 35/1)

EKTIMHΣΗ: Μεγάλο κίνητρο για τη νίκη έχει η Τσέστερφιλντ η οποία με τους τρεις βαθμούς μπορεί να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει την προηγούμενη αγωνιστική, το πάθημα όμως θα έγινε... μάθημα. Από την άλλη η Μπόρεχαμ, βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης και δεν αναμένεται να πέσει αμαχητί. Θα ποντάρουμε στο 1 & over 1,5 σε απόδοση 1.80 από το Pamestoixima.gr.

ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ – ΟΛΝΤΑΜ

Η Ντάγκεναμ επικράτησε της Μέιντενχεντ πιο δύσκολα από ότι «δείχνει» το 4-1. Προηγήθηκε με 2-0 (32’, 36’), δέχθηκε γκολ στο 66’ και «καθάρισε» με δύο τέρματα στο τέλος (85’, 89’). Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγώνες και βελτιώθηκε το κλίμα. Πάντως, πρόκειται για μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός είναι ο Ταβάρες (α. 28/0).

Η Ολνταμ προηγήθηκε γρήγορα κόντρα στην Τσέστερφιλντ με 2-0 (13’, 23’), αλλά τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 2-2 (27’, 63’). Σε επτά παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία νίκη, με έφεση στις ισοπαλίες (1-4-2). Διεκδικεί, πάντως, μία θέση στα πλέι οφ. Αρκετά καλή η παρουσία της εκτός έδρας, όπου σε δέκα αγώνες έχει μία ήττα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

EKTIMHΣΗ: Η Ντάγκεναμ προέρχεται από τη νίκη κόντρα στη Μέιντενχεντ, ένα τρίποντο που έδωσε και ψυχολογία στις τάξεις του συλλόγου. Παρόλα αυτά πρόκειται για ομάδα που δεν μπορεί να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Από την άλλη η Όλνταμ διεκδικεί μια θέσει στα πλέι οφ ενώ εκτός έδρας είναι εξαιρετική. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.92 από τη Betshop.

ΙΣΤΛΙΧ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Η Ιστλιχ ήταν ανταγωνιστική κόντρα στη 2η της βαθμολογίας, Μπάρνετ, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να αποφύγει την ήττα με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, μείωσε στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 3η σε τέσσερα ματς όπου δεν έχει νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

Η Χάρτλπουλ, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, έφερε ισοπαλία 0-0 με τη Σάουθεντ, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Μπορεί να πήρε βαθμό μετά από δύο ήττες, ωστόσο έμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Eίναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας, η δυναμική της είναι περιορισμένη. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός ο Μαντσίνι (μ. 14/3).

EKTIMHΣΗ: Στη μέση της βαθμολογίας οι δύο ομάδες με την Ίστλιχ να αφήνει θετική εικόνα στο προηγούμενο ματς χωρίς όμως να καταφέρνει να πάρει τη νίκη. Από την άλλη η Χάρτπουλ δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, προβληματίζοντας με τις εμφανίσεις της. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.56 από το Pamestoixima.gr.

ΧΑΛΙΦΑΞ - ΕΜΠΣΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Η Χάλιφαξ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την πρωτοπόρο Τσέστερφιλντ, μέχρι το ημίχρονο όμως είχε κάνει την ανατροπή και προηγήθηκε 3-1, στο 2ο μέρος πέτυχε και 4ο γκολ και τελικά επικράτησε με 4-2. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη, 7η σε οκτώ παιχνίδια και είναι σε εξαιρετική κατάσταση! Βρίσκεται στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου. Εντός έδρας, προέρχεται από τέσσερις νίκες και ενώ είχαν προηγηθεί έξι ματς χωρίς επιτυχία.

Η Εμπσφιλντ Γιουν. επικράτησε της Γκέιτσχεντ με 4-2, παίζοντας μόλις από το 5’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Προηγήθηκε στο 8’, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω 2-1 (40’, 45’), αλλά στο 2ο μέρος πέτυχε τρία γκολ (51’, 64’, 95’). Επέστρεψε άμεσα στις νίκες, «μετράει» 5/6 επιτυχίες, μία ήττα σε οκτώ αγώνες (5-2-1) και βρίσκεται στην καλύτερη της φάση στη σεζόν! Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

EKTIMHΣΗ: Σε πολύ καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που μετρούν πέντε στα έξι παιχνίδια αήττητοι. Στην ίδια κατάσταση και η Χάλιφαξ με τη μεταξύ τους αναμέτρηση θα θεωρείται ιδιαίτερα αμφίρροπη. Αναμένονται πολλά γκολ και από τις δύο. Γι αυτό θα ποντάρουμε στο over 2,5 σε απόδοση 1.83 από τη Betshop.

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ

Η Ροτσντέιλ επικράτησε της Ιστλιχ με το ευρύ 4-1 (28’, 44’, 71’, 79’ – 31’). Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρία ματς χωρίς επιτυχία και δείχνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αλλά βρίσκεται μακριά από τα πλέι οφ… Εντός έδρας, είναι αήττητη σε τρεις αγώνες και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Τα δέκα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

Η Μέιντενχεντ έχασε από την Ντάγκεναμ πιο δύσκολα από ότι «δείχνει» το 4-1. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (32’, 36’), μείωσε στο 66’ και τα άλλα δύο γκολ τα δέχθηκε στο τέλος (85’, 89’). Επέστρεψε άμεσα στις ήττες μετά την εντός έδρας νίκη με την Ντόρκινγκ (4-2). Παρουσιάζεται ασταθής, είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται σε πίεση. Τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

EKTIMHΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη που πραγματοποίησαν παρόλα αυτά βρίσκονται μακριά από τα πλει οφ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι ασταθείς και δεν δείχνουν να μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.85 από το Pamestoixima.gr.

ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Η Σάουθεντ, έπειτα από ένα ανιαρό ματς με λίγες ευκαιρίες, έφερε ισοπαλία 0-0 με τη Χάρτλπουλ. Πάντως, διεύρυνε το το αήττητο σερί της στα εννέα παιχνίδια (4-5-0) και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, αλλά το «-10» της στερεί τη δυνατότητα να διεκδικήσει τα πλέι οφ. Εντός έδρας είναι αήττητη σε πέντε αγώνες. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Γουόκινγκ βρήκε τον τρόπο να σκοράρει στο 61’ κόντρα στη Μπάρνετ, άντεξε και στην πίεση που δέχθηκε κατά διαστήματα και νίκησε 1-0. Επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, «μετράει» 4/5 νίκες, ενώ έχει μία ήττα σε έξι αγώνες (4-1-1) και αισθάνεται πιο άνετα καθώς κέρδισε έδαφος στη μάχη της παραμονής. Δεν έχει, ωστόσο, περιθώρια εφησυχασμού. Εκτός έδρας, πάντως, έχει υποστεί τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

EKTIMHΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει ρυθμό τον τελευταίο καιρό και παλεύουν να βρεθούν στα πλέι οφ έχοντας αήττητο σερί εννέα αγώνων με πολλές ισοπαλίες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν έδαφος στη μάχη της παραμονής. Θα ποντάρουμε στο Χ σε απόδοση 3.50 από τη Betshop.

Βαθμολογία -

23/03/2024National League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Τσέστερφιλντ Τσέστερφιλντ 92 40 29 5 6 97 55 42
2 Μπαρνέτ Μπαρνέτ 71 39 22 5 12 71 53 18
3 Μπρόμλεϊ Μπρόμλεϊ 70 39 19 13 7 62 42 20
4 Σόλιχαλ Μουρς Σόλιχαλ Μουρς 65 39 18 11 10 63 53 10
5 Όλντερσοτ Τάουν Όλντερσοτ Τάουν 63 39 19 6 14 68 69 -1
6 Χάλιφαξ Χάλιφαξ 62 39 17 11 11 50 44 6
7 Όλτρινχαμ Όλτρινχαμ 61 39 17 10 12 71 54 17
8 Γκέιτσχεντ Γκέιτσχεντ 60 38 17 9 12 72 54 18
9 Όλνταμ Όλνταμ 59 39 15 14 10 57 50 7
10 Ρότσντεϊλ Ρότσντεϊλ 52 39 14 10 15 63 59 4
11 Σάουθεντ Σάουθεντ 51 39 17 10 12 57 39 18
12 Ντάγκεναμ & Ρεντ Ντάγκεναμ & Ρεντ 49 40 13 10 17 58 54 4
13 Χάρτλπουλ Χάρτλπουλ 48 38 14 6 18 58 66 -8
14 Γουόκινγκ Γουόκινγκ 47 40 13 8 19 42 49 -7
15 Έμπσφλιτ Γιουν. Έμπσφλιτ Γιουν. 47 39 13 8 18 55 66 -11
16 Γουιλντστόουν Γουιλντστόουν 46 36 12 10 14 49 54 -5
17 Φάιλντ Φάιλντ 46 40 12 10 18 66 73 -7
18 Ίστλιχ Ίστλιχ 46 39 12 10 17 66 80 -14
19 Μεϊντενχέντ Γιουν. Μεϊντενχέντ Γιουν. 45 39 11 12 16 44 57 -13
20 Μπόρεχαμ Γουντ Μπόρεχαμ Γουντ 44 39 10 14 15 49 62 -13
21 Γιορκ Σίτι Γιορκ Σίτι 43 40 9 16 15 48 65 -17
22 Κιντερμίνστερ Κιντερμίνστερ 42 40 10 12 18 34 47 -13
23 Ντόρκινγκ Γουόντερερς Ντόρκινγκ Γουόντερερς 42 39 12 6 21 47 67 -20
24 Όξφορντ Σίτι Όξφορντ Σίτι 29 40 7 8 25 50 85 -35
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr