Ποδόσφαιρο

MLS: “Off” Μέσι και Γιακουμάκης

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 14:06

Πέμπτη αγωνιστική στο συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, με 13 αναμετρήσεις όπου ξεχωρίζουμε τις νίκες για Σινσινάτι και Κάνσας.

MLS: “Off” Μέσι και Γιακουμάκης

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις MLS

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ-ΙΝΤΕΡ ΜΑΙΑΜΙ

Οι Ρεντ Μπουλς, έκαναν τη χειρότερη εμφάνιση ως τώρα με Κολόμπους και υπέστησαν την πρώτη ήττα (3-0). Η ομάδα του Σάντρο Σβαρτς, έμεινε χωρίς γκολ δεύτερη φορά σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ δέχτηκε τέρμα τρίτη σερί αγωνιστική. Και οι δύο φετινές νίκες της είναι με σκορ 2-1 και τον Μόργκαν να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ. Eκτός ο βασικός τερματοφύλακας Κορονέλ, ο μέσος-αρχηγός Φόρσμπεργκ και οι επιθετικοί Βανζέρ, Μπερκ, αμφίβολος ο επιθετικός Ενγκομά, τιμωρημένος ο μέσος Εντελμαν.

H Iντερ Μαϊάμι πέρασε από την Ουάσινγκτον (1-3) και ανέβηκε στην κορυφή της Ανατολής, με την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο, έχει μακράν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και είναι η μόνη με διψήφιο αριθμό τερμάτων. Ο Καμπάνα, σκοράρει δύο συνεχόμενες αγωνιστικές MLS. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα, καθώς είναι εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Καλέντερ, o σούπερ σταρ Μέσι και οι Νέγκρι, Φρέι, Μπόουτραϊτ (μπακ), Φαρίας, Κρεμάσκι, Ρουίς, Γκόμες, Ρεδόνδο, (μέσοι), Ρόμπινσον, Μπορχελίν (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αλλη ομάδα χωρίς τον Μέσι η Ιντερ Μαϊάμι, θα αντισταθεί όσο μπορεί στη Νέα Υόρκη αλλά το πιθανότερο είναι να λυγίσει. Ασος στο 2,18 του pamestoixima.

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ-ΣΙΚΑΓΟ

Η Νιού Ινγκλαντ, εμφανίζει δύο πρόσωπα στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Στο ΚΟΝΚΑΚΑΦ Τσάμπιονς Καπ, η ομάδα του Kέιλεμπ Πόρτερ έχει προκριθεί στα προημιτελικά αήττητη, ενώ στο πρωτάθλημα έχει χάσει και τα τέσσερα πρώτα ματς, συμπληρώνοντας έξι σερί ήττες, αλλά και δέκα στα τελευταία 11 παιχνίδια, σε επίπεδο MLS. Εχει πετύχει μόλις τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Εκτός Ράβας (βασικός τερμ.), Μπάι, Μίλερ (μπακ) και Μπορέρο, Μπαϊρακτάρεβιτς, Μπακ (μέσοι), αμφίβολος ο επιθετικός Γουντ και ο μέσος Πόλστερ.

Το Σικάγο, κέρδισε το Μόντρεαλ μετά από δραματικό παιχνίδι (4-3) και πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα του Φρανκ Κλόπας, έχει πληρώσει γκολ-γκολ και over σε όλα τα παιχνίδια της MLS μέχρι τώρα. Εκτός έδρας, ο Χέρμπερς έχει σκοράρει και στα δύο προηγούμενα ταξίδια, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα νίκη. Εκτός Μπρέιντι (βασικός τερμ), Γκούτμαν (μπακ), Ναβάρο (μέσος), αμφίβολοι Ντάουντ (αναπλ τερμ.), Κάσας (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οχι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα από τη Νιου Ινγκλαντ, έχουν κοστίσει στους ”επαναστάτες” οι παράλληλες διεθνείς υποχρεώσεις. Επικίνδυνο το Σικάγο αλλά συνήθως ευάλωτο στα ταξίδια του. Ενα “κλικ” στον άσο του 1,95, έχει μεγάλη τύχη και το over (1,62).

ΟΡΛΑΝΤΟ-ΟΣΤΙΝ

Το Ορλάντο, συνεχίζει τις απογοητευτικές εμφανίσεις και μετά τον αποκλεισμό από το ΚΟΝΚΑΚΑΦ Τσάμπιονς Καπ, έχασε στην Ατλάντα (2-0) και μετρά τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, όπου ακόμα δεν έχει νίκη και έμεινε με έναν πόντο. Η ομάδα του Όσκαρ Παρέχα, είναι πέντε σερί ματς χωρίς επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχτεί 14 γκολ σε αυτό το διάστημα. Eκτός Γκαγιέσε (βασικός τερμ.), Σαλίμ, Μπρέκαλο (μπακ), Καρταχένα, Τόρες, Λογιόλα (μέσοι), ΜακΓκουάιρ (αρχισκόρερ), αμφίβολος ο μέσος Αραούχο.

Το Οστιν βρέθηκε πίσω στο σκορ εντός από τη Φιλαδέλφεια, στη συνέχεια το γύρισε, αλλά συμβιβάστηκε στην ισοπαλία για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και δεύτερο συνεχόμενο 2-2 ακριβές σκορ. Η ομάδα του Τζος Ουόλφ, δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα στη φετινή σεζόν, ενώ πληρώνει γκολ-γκολ και over 2.5 σε τρεις από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Δεν έχει διπλό σε οκτώ συνεχόμενα ταξίδια για το MLS. Eκτός Βαϊσάνεν, Κόλμανιτς, Κασκάντε (μπακ) και Περέιρα (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρνητικά τα πρώτα δείγματα του Ορλάντο, ενδεχομένως να συνεχιστεί το σερί ισοπαλιών του Οστιν (3,90).

ΣΑΡΛΟΤ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Η Σάρλοτ έχασε στο Νάσβιλ (2-1) και μετά από ένα καλό ξεκίνημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ, δέχεται γκολ σε τρεις σερί αγωνιστικές, ωστόσο και η ίδια σκοράρει σε τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της. Στην έδρα της πάντως, είναι αήττητη 10 σερί ματς MLS, με μόνο μία ήττα στα τελευταία 16. Εκτός Ούρονεν (μπακ), Μπρόνικο, Μπέντερ, Κέμπριτζ (μέσοι), Σμολς, Άμπαντα (επιθετικοί), αμφίβολος ο επιθετικός Κοπέτι.

Η Κολόμπους κέρδισε άνετα τους Ρεντ Μπουλς (3-0) και μοιράζεται την κορυφή της περιφέρειας με την Ίντερ Μαϊάμι, έχοντας δύο σερί νίκες. Η ομάδα του Βιλφρίντ Νανσί, παραμένει χωρίς ήττα σε δέκα επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία 18. Εκτός οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες Σούλτε και Μπους, ο μπακ Μπράουν, οι μέσοι Χάμπραουν, Μόρις, Μάτσαν και ο δεύτερος σκόρερ Ράσελ-Ρόου, που είχε σκοράρει στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφής μεν η ανωτερότητα των πρωταθλητών, όμως η έδρα εξισορροπεί κάπως τα πράγματα. Πάντως το διπλό είναι σε καλές τιμές και θα το πάρουμε (2,35).

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ

Το Σινσινάτι του Πατ Νούναν, μετά τον αποκλεισμό από το ΚΟΝΚΑΚΑΦ Τσάμπιονς Καπ, επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, όπου είναι αήττητο μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με δύο νίκες με 2-1 σκορ και δύο ισοπαλίες με 0-0. Δεν έχει βρεθεί ακόμα πίσω στο σκορ σε κανένα παιχνίδι στην MLS, όμως εντός έδρας ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στη σεζόν και κυνηγά το πρώτο τρίποντο μπροστά στον κόσμο της. Εκτός ο τερματοφύλακας Καν και οι μπακ Ενβόμποντο, Ρόμπινσον.

Η Νιου Γιορκ Σίτι, μετά από τρεις σερί ήττες στο ξεκίνημα του MLS, κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στο Τορόντο (2-1). Ο προπονητής, Νικ Κούσινγκ, περιμένει απαντήσεις από τους αναπληρωματικούς, καθώς θα κάνει αλλαγές λόγω απουσιών. Δεν έχει εκτός έδρας νίκη επτά σερί ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 20 ταξίδια MLS. Εκτός Ρομέρο (αναπλ. τερμ), Χοπ-Γκουντ, Γκρέι (μπακ), Μοράλες (μέσος) και Μάνιο (επιθετικός), τιμωρημένος ο μέσος Παρκς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα.. κεφάλια μέσα στο Σινσινάτι, επιτέλους πήρε την πρώτη της νίκη η ΝΥ Σίτι. Δυνατοί μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι, έχουν τον πρώτο λόγο με τον άσο να πληρώνει 1,85 στην betshop.

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΑΤΛΑΝΤΑ Γ.

Το Τορόντο προηγήθηκε μέσα στην έδρα της Νέας Υόρκης, ενώ ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, όμως η ομάδα του Τζον Χέρντμαν, δεν απέφυγε την πρώτη ήττα στη φετινή σεζόν (2-1). Μάλιστα, για πρώτη φορά παραβιάστηκε η εστία της και πλήρωσε γκολ - γκολ και over. Εχει σκοράρει ακριβώς από μία φορά σε τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές, με τον Ινσίνιε να πετυχαίνει δύο τέρματα. Εκτός Τζόνσον (τερμ.), Γκομίς, Πετρέτα, Λαριέα (μπακ), Σερβάνια, Οσόριο, Φλόρες (μέσοι).

Η Ατλάντα κέρδισε 2-0 το Ορλάντο και έχει δύο σερί νίκες, αλλά στο Τορόντο θα έχει αρκετές απουσίες διεθνών παικτών. Η ομάδα του Γκονσάλο Πινέδα, έχει παραδοσιακά πρόβλημα μακριά από την έδρα της στην MLS, μια και δεν έχει κερδίσει στα τελευταία επτά ταξίδια της, ενώ έχει δύο διπλά σε 19. Λείπουν οι Άμπραμ, Γουάιλι (μπακ), Αλμάδα, Φόρτσουν, Σλιζ (μέσοι), Γιακουμάκης (αρχισκόρερ, γκολ σε δύο σερί αγωνιστικές). Αποκτήθηκε ο Μεξικανός φορ Ρίος, από τη Γουαδαλαχάρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη έξοδος για την Ατλάντα, ιδιαίτερα χωρίς τον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργο Γιακουμάκη. Θα γίνει μάχη, που πιθανόν να μην αναδείξει νικητή.

ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΣΙΤΙ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Το Σεντ Λούις, αν και προηγήθηκε στην έδρα της Γκάλαξι, περιορίστηκε στην ισοπαλία (3-3) και μοιράστηκε τους βαθμούς για δεύτερη σερί αγωνιστική, στην τρίτη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα (όλες με γκολ - γκολ), όπου παραμένει αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Μπράντλι Καρνέλ, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το 70ό λεπτό. Ο Αντενιράν, έχει πετύχει γκολ και στα δύο προηγούμενα εντός. Εκτός ο μέσος Λέβεν, αμφίβολος ο μέσος Μπλομ.

Η Ουάσινγκτον προηγήθηκε με Ίντερ Μαϊάμι, αλλά κατέρρευσε στη συνέχεια, έχασε για πρώτη φορά φέτος και πλέον είναι για τρία σερί ματς χωρίς νίκη. H ομάδα του Τρόι Λεσέζν, πλέον δεν έχει κερδίσει στα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για την MLS, ενώ έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία δέκα ταξίδια της. Εκτός οι Μίλερ (τερμ.), Μπέρνμπαουμ, Ταμπς, Ερέρα, Ακινμπόνι (μπακ), Πέλτολα (μέσος), Φλέτσερ (επιθετικός), αμφίβολοι Ντι Πιέτρο, Κανάους (μέσος), τιμωρημένος ο μέσος Σάντος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κράτησε το αήττητο το Σεντ Λούις, μπορεί να φτάσει σε νέα επιτυχία κόντρα στην διαχρονικά αδύναμη εκτός έδρας Ουάσινγκτον (2,05).

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ

Το Βανκούβερ πέρασε από την έδρα του Ντάλας (1-3) και κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και είναι αήττητο μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Bάνι Σαρτίνι, έχει επιθετικό πλουραλισμό, καθώς έχει σκοράρει έξι φορές, με ισάριθμους διαφορετικούς παίκτες. Παράλληλα, η άμυνά της έχει παραβιαστεί μόνο δύο φορές. Εντός έδρας όμως, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι ματς από τον Αύγουστο. Εκτός Αντεκούγκμπε (μπακ), Kούμπας (μέσος), Πικό (επιθετικός).

Η Ρεάλ Σολτ Λέικ δεν έχει αποκτήσει ακόμα σταθερότητα στην απόδοσή της, καθώς έχασε το προηγούμενο ματς εντός από το Κολοράντο με ανατροπή (1-2) και επέστρεψε στις ήττες, ενώ σε τέσσερις αγωνιστικές MLS, έχει φέρει ήδη όλα τα δυνατά αποτελέσματα. Για την ομάδα του Πολ Μαστροένι, τα εκτός έδρας παιχνίδια συνήθως παρουσιάζουν δυσκολίες, καθώς έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία δέκα ταξίδια. Εκτός Μπονίγια, Φάρνσγουορθ, Γκλαντ (μπακ), Ρουίς (μέσος), Γκόμες (ένας εκ των δύο αρχισκόρερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Βανκούβερ εντυπωσιάζει στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ενώ το Σολτ Λέικ φαίνεται να χρειάζεται χρόνο. Μικρό προβάδισμα στον άσο (1,85) που πάντως χρειάζεται κάλυψη.

ΚΑΝΣΑΣ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ

Το Κάνσας μετά από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το Σαν Χοσέ εντός, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρώτη νίκη, παραμένοντας αήττητο σε τέσσερις αγωνιστικές (2-1). Η ομάδα του Πίτερ Βέρμις, εντός έδρας, είναι αήττητη έξι σερί αγώνες και μετρά μόνο μία ήττα στα 11 τελευταία ματς για το MLS. Τραυματίες είναι οι Εντένμπε (μπακ), Τσισνέρος (μέσος), Σέλτον, Βάργκας (επιθετικοί), αμφίβολος ο μπακ Φοντάς.

Η αήττητη ακόμα Γκάλαξι, έσωσε στο τέλος την ισοπαλία εντός έδρας με Σεντ Λούις (3-3) και έχει δύο σερί Χ, αλλά και τρία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Γκρεγκ Βάνι, πληρώνει πλέον 13 συνεχόμενα γκολ – γκολ στο πρωτάθλημα (εκ των οποίων 12 ήταν και over 3.5), αλλά και σε εννέα σερί ταξίδια! O επιθετικός Γιόβελιτς, έχει πετύχει από ένα γκολ και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Eκτός παραμένει ο αμυντικός Νιλ, τιμωρημένος ο μπακ Κάσερες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάτι παραπάνω από σκληρό καρύδι το Κάνσας, συνέχεια γκολ-γκολ φέρνουν οι Γκάλαξι. Ενα ακόμη σήμερα, θα το συνδυάσουμε με τον άσο (3,25).

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Το Κολοράντο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Σιάτλ, αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και είναι αήττητο τρεις σερί αγωνιστικές (1-1). Η ομάδα του Κρις Άρμας, έχει πληρώσει γκολ-γκολ και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν, έχοντας δεχτεί πρώτη τέρμα στις τρεις. Η έδρα της δεν αποτελεί φόβητρο, καθώς έχει κερδίσει μόνο τρία από τα τελευταία 18 παιχνίδια εκεί για το MLS. Eκτός Τσακόν, Μπομπίτο (μπακ), Ρόναν (μπακ), Ναβάρο (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Λέφελσεντ.

Το Χιούστον, ξεπέρασε τον αποκλεισμό από το ΚΟΝΚΑΚΑΦ Τσάμπιονς Καπ και λύγισε την αντίσταση του Πόρτλαντ (1-0), για να πάρει την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπεν Όλσεν, θα κάνει και το πρώτο της φετινό ταξίδι για το MLS, έχοντας κερδίσει μόνο τρία από τα προηγούμενα 19 εκτός έδρας παιχνίδια της. Ο Αλίγιου έχει σκοράρει και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός οι Ερέρα, Καρασκίγια (μέσοι), Κινιόνες (επιθετικός), αμφίβολοι Σβιατσένκο (μπακ) και Φερέιρα (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μαχητικό αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων το Κολοράντο, ανακούφιση στο Χιούστον μετά την πρώτη νίκη. Ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over πληρώνει 2,50 στην betshop.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΝΑΣΒΙΛ

Το Λος Αντζελες λύγισε στην έδρα της Μινεσότα (2-0) και συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις, καθώς προέρχεται από τρία σερί ματς χωρίς νίκη. Η ομάδα του Στιβ Τσερούντολο μάλιστα, δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια, με τον περσινό αρχισκόρερ των 20 γκολ, Μπουάνγκα, να μην έχει ανοίξει λογαριασμό φέτος. Έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 11 παιχνίδια ως γηπεδούχος. Eκτός οι μπακ Ντελαβάγιε, Κάμπος και ο επιθετικός Όρντας, αμφίβολος ο επιθετικός Άνχελ.

Το Νάσβιλ, άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από το ΚΟΝΚΑΚΑΦ Τσάμπιονς Καπ και κέρδισε τη Σάρλοτ (2-1), για να πάρει την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. Η ομάδα του Γκάρι Σμιθ, πληρώνει γκολ-γκολ και στα τρία τελευταία παιχνίδια MLS. Mακριά από την έδρα της, αντιμετωπίζει διαχρονικά πρόβλημα, καθώς έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 12 ταξίδια πρωταθλήματος. Εκτός ο μπακ Ζίμερμαν, οι μέσοι Γοδόι, Λεάλ και ο επιθετικός Σάφελμπουργκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρόβλημα στο γκολ εμφανίζει το Λος Αντζελες, επιτέλους πήρε την πρώτη του νίκη το Νάσβιλ. Ξεκάθαρο προβάδισμα για τους Καλιφορνέζους, άσος με over 1,5 στο 1,75.

ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΙΜΠΕΡΣ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.

Το Πόρτλαντ, πάλεψε στην έδρα του Χιούστον, αλλά δεν απέφυγε την πρώτη ήττα της σεζόν (1-0). Η ομάδα του Φιλ Νέβιλ, δεν κατάφερε μάλιστα να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος, ενώ έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Εντός έδρας όμως είναι δυνατό, με μόνο δύο ήττες στα τελευταία δέκα ματς MLS. Eκτός Κρεπό (τερμ.), Μπράβο, Αραούχο, Μίλερ (μπακ), Λόρια (μέσος) και Μόρα (επιθετικός), απέκτησε τον Ουρουγουανό επιθετικό Ροδρίγκες, από τη μεξικανική Αμέρικα.

Η Φιλαδέλφεια, μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό με εξάρα από το ΚΟΝΚΑΚΑΦ Τσάμπιονς Καπ κόντρα στην Πατσούκα, προσπαθεί να συνέλθει, αλλά περιορίστηκε σε τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία με γκολ-γκολ στο MLS (2-2) και δεν έχει ακόμα νίκη στη σεζόν. Η ομάδα του Τζιμ Κέρτιν, έχει μόνο ένα διπλό στα τελευταία οκτώ ταξίδια πρωταθλήματος. Αρκετές απουσίες, κυρίως διεθνών παικτών: εκτός Μπλέικ (βασικός τερμ.) Tρεντ (αναπλ. τερμ.) ΛεΦλορ, Λόου, Χάριελ (μπακ), Φλαχ, Μαρτίνες, Γκάζνταγκ, ΜακΓκλιν, Μπουένο (μέσοι), Μπαρίμπο (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ηρθε η πρώτη ήττα για το Πόρτλαντ που όμως έχει δείξει καλά στοιχεία και είναι ισχυρό στο Ορεγκον. Δεν έχει πιάσει ακόμη τα στάνταρ της η Φιλαδέλφεια, προβλέπεται μεγάλη μάχη, θα ρισκάρουμε το combo 1Χ και over (2,32).

ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΣΙΑΤΛ

Το Σαν Χοσέ προηγήθηκε απέναντι στο Κάνσας, αλλά λύγισε στη συνέχεια (2-1) και έχει ξεκινήσει τη σεζόν με τέσσερις ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια του, δεχόμενο τουλάχιστον από δύο γκολ. Η ομάδα του Λούτσι Γκονζάλες, δεν έχει νίκη πλέον σε 10 ματς MLS, ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 15. Εντός έχει δύο νίκες σε 11 παιχνίδια. Eκτός οι τερματοφύλακες Οτσόα, Μαρτσινόφσκι, o μπακ Ακάπο, οι μέσοι Μπαλδίσιμο, Γκρουέσο, Τσακίρης και ο επιθετικός Μπουντά.

Το Σιάτλ προηγήθηκε κόντρα στο Κολοράντο, αλλά στη συνέχεια έμεινε με δέκα και δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα (1-1), έχοντας δύο σερί ισοπαλίες και αγνοώντας ακόμα τη νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπράιαν Σμέτσερ, δεν έχειι βρει ακόμα τον εαυτό της στον επιθετικό τομέα και δεν έχει πετύχει πάνω από ένα γκολ σε επτά σερί ματς MLS. Εκτός Φρέι (τερμ.), Nάταν (μπακ), Ζ. Πάουλο, Μπέικερ - Γουίτινγκ, Ατένσιο (μέσοι), Ντε Λα Βέγκα, Ροντρίγκες (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αποντο παραμένει το Σαν Χοσέ, την πρώτη του νίκη θα επιδιώξει το Σιάτλ και με λίγη τύχη μπορεί να την πάρει στην Καλιφόρνια. Η αξία είναι στο διπλό του 3,00 στο pamestoixima.

Βαθμολογία -

23/03/2024Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 10 5 3 1 1 13 5 8
2 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 10 4 3 1 0 7 2 5
3 Σινσινάτι Σινσινάτι 8 4 2 2 0 4 2 2
4 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 7 4 2 1 1 8 7 1
5 Τορόντο Τορόντο 7 4 2 1 1 3 2 1
6 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 7 4 2 1 1 4 5 -1
7 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 6 3 2 0 1 6 2 4
8 Νάσβιλ Νάσβιλ 6 4 1 3 0 5 4 1
9 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 5 4 1 2 1 6 6 0
10 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 4 4 1 1 2 8 9 -1
11 Σάρλοτ Σάρλοτ 4 4 1 1 2 3 4 -1
12 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 3 4 1 0 3 3 6 -3
13 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 3 3 0 3 0 5 5 0
14 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 1 4 0 1 3 2 10 -8
15 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 0 4 0 0 4 3 10 -7
Final Series
Final Series Play-offs
23/03/2024Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 10 4 3 1 0 8 4 4
2 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 7 3 2 1 0 6 2 4
3 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 7 4 2 1 1 8 5 3
4 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 6 4 1 3 0 9 7 2
5 Σεντ Λούις Σίτι Σεντ Λούις Σίτι 6 4 1 3 0 8 6 2
6 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 6 4 1 3 0 4 3 1
7 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 5 4 1 2 1 5 7 -2
8 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 4 4 1 1 2 5 5 0
9 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 4 3 1 1 1 3 3 0
10 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 4 4 1 1 2 2 6 -4
11 Ντάλας Ντάλας 3 4 1 0 3 5 8 -3
12 Όστιν Όστιν 3 4 0 3 1 5 6 -1
13 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 2 3 0 2 1 2 3 -1
14 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 0 4 0 0 4 3 9 -6
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr