Ποδόσφαιρο

Διεθνή Φιλικά: Κύπρος - Σερβία, με ποιότητα οι φιλοξενούμενοι!

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 09:32

Δυνατό τεστ περνάει η Κύπρος σήμερα απέναντι στους ποιοτικούς Σέρβους, τη στιγμή που δείχνουν πως τα πράγματα δεν πάνε καλά εντός ομάδας. 

Διεθνή Φιλικά: Κύπρος - Σερβία, με ποιότητα οι φιλοξενούμενοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κύπρος - Σερβία.

(19:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 404, Cosmote Sport 8HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Κύπρος

Η Κύπρος αντιμετώπιζε τη Λετονία σε φιλική αναμέτρηση την Πέμπτη, από την αρχή του σχεδιασμού το φιλικό με τη Σερβία ήταν το πιο «βαρύ» και σημαντικό. Από το 2022 βρίσκεται στο πόστο του εκλέκτορα ο Γεωργιανός Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος προσπαθεί να βγάλει από το τέλμα την Εθνική. Δεν κατάφερε να διακριθεί στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το 2023 εξελίχθηκε σε εφιάλτη (1-1-8), τουλάχιστον παραμένει στη Γ' κατηγορία της Λίγκας Εθνών (ούτε εκεί ήταν ανταγωνιστική).

Αγωνιστικά νέα

Εκτός κλήσεων οι Αντωνιάδης (α. 25/0), Αντωνίου (α. 20/0), Σωτηρίου (ε. 59/12). Ο κορμός των διεθνών δίνει το «παρών» στην πλειοψηφία του, ωστόσο το «νέο αίμα» δεν δείχνει ικανό να κάνει τη διαφορά.

Σερβία

Η Σερβία έπαιζε με τη Ρωσία στη Μόσχα την Πέμπτη, στο πιο δυνατό φιλικό του Μαρτίου για τους «πλάβι». Στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν είχε την πιο σταθερή παρουσία, τερμάτισε πίσω από την Ουγγαρία, ωστόσο δεν υπήρχε σοβαρός μνηστήρας της 2ης θέσης (Μαυροβούνιο, Λιθουανία, Βουλγαρία) και έτσι εξασφάλισε την παρουσία της στα τελικά. Από το 2021 στον πάγκο ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, διαχειρίζεται ρόστερ με περίσσιο ατομικό ταλέντο, δίχως, όμως, ο δείκτης ομαδικότητας να βρίσκεται ψηλά.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός κλήσεων οι Νάστασιτς (α. 34/0), Μακσίμοβιτς (μ. 48/0), Τζούριτσιτς (μ. 44/5), Ράντονιτς (μ. 44/5), Λάζοβιτς (μ. 29/1) και Βλάχοβιτς (ε. 25/13), παίκτες που θα μπορούσαν να ηγηθούν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
9.5 5.5 1.23 2.2 1.57 1.45 2.47 2.05 1.65 3.5 1.09
Κύπρος - Σερβία / Εκτίμηση

Στη Κύπρο γενικά το κλίμα δεν είναι και το ιδανικότερο στη παρούσα φάση, αφού η ομάδα δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο. Οι Σέρβοι είναι άκρως ποιοτικοί, ενώ ακόμα και με αλλαγές, μπορούν να τη κάνουν τη ζημιά. Έχουν το μυαλό τους στα τελικά του Euro, οπότε δεν θα σπάσουν και τα πόδια τους. Ανοιχτό παιχνίδι αναμένουμε. Over 2.5 (1.75) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr