Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro: Γεωργία - Ελλάδα, “τελικός” υπομονής!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 01:29

Η Εθνική ομάδα δοκιμάζεται στην Τιφλίδα κόντρα στην μαχητική Γεωργία με έπαθλο την πρόκριση στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης έπειτα από μία δεκαετία.

Προκριματικά Euro: Γεωργία - Ελλάδα, “τελικός” υπομονής!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γεωργία – Ελλάδα.

Μονός τελικός για τα πλέι οφ του Euro 2024 μέσω της Λίγκας Εθνών
Σε περίπτωση κατά την οποία το 90λεπτο ολοκληρωθεί ισόπαλο, ακολουθούν ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Κωδ ΟΠΑΠ: 877

19:00, Alpha
Στην Τιφλίδα, sold out

Γεωργία - Ελλάδα με 0% γκανιότα

Γεωργία

Η Γεωργία είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς με το Λουξεμβούργο, προηγήθηκε σε κρίσιμο σημείο, ο VAR τη γλίτωσε από το 1-1, έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 56' και μετά το 2-0 δεν είχε πρόβλημα αναφορικά με την πρόκριση στον τελικό. Οι διεθνείς του Ουίλι Σανιόλ βρίσκονται μπροστά στην πιο σπουδαία πρόκληση της καριέρας τους σε διεθνές επίπεδο, χρειάστηκαν λίγες ώρες για να εξαντληθούν τα εισιτήρια. Με πρόσφατο απολογισμό 3-1-1 η Εθνική, πίεση και άγχος.

Ο Γάλλος τεχνικός παρουσιάστηκε αισιόδοξος μάλιστα στην τελευταία συνέντευξη Τύπου. «Όταν ακούσαμε ότι έχουμε να παίξουμε κόντρα στην Ελλάδα, ξέραμε ήδη πόσο δύσκολο παιχνίδι θα ήταν. Έχουν καλούς παίκτες. Αυτός είναι τελικός, άρα και οι δύο θέλουν να κερδίσουν. Η νοοτροπία νικητή σημαίνει ότι θες να κερδίζεις. Συχνά λέω στους παίκτες μου ότι μερικές φορές το να ονειρεύεσαι δεν είναι αρκετό. Πρέπει να κάνεις τα πάντα για να πετύχεις. Η ατομική επιτυχία δεν είναι σημαντική, το σημαντικό είναι να κερδίσει μια ολόκληρη χώρα”.

Μεγάλη επιστροφή
Εξέτισε και επιστρέφει ο απόλυτος ηγέτης της Εθνικής, ο Κβαρατσκέλια (ε. 28/15). Εκτός οι Αζάροβι (α. 18/0), Τάμπιντζε (α. 15/1), Κοτσολάβα (α. 39/0), Αμπουρτζάνια (μ. 39/1), Λομπζανίντζε (μ. 36/3).

Πιθανή σύνθεση: Μαμαρντασβίλι – Κβιρκβέλια, Κάσια, Ντβάλι – Σενγκέλια, Κιτεϊσβίλι, Κοτσορασβίλι, Κακαμπάτζε – Μικαουτάτζε, Ζιβζιβάτζε, Κβαρατσκέλια.

Ελλάδα

Η Ελλάδα δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στο Καζακστάν, σημείωσε το 3-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο και παρά το ότι έκανε διαχείριση στη συνέχεια, θα μπορούσε να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ από το 5-0. Εύκολη και πειστική η πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ. Η «γαλανόλευκη» του Γουστάβο Πογέτ βρίσκεται μπροστά σε σπουδαία πρόκληση, ψάχνει την πρόκριση στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης έπειτα από μία δεκαετία (Μουντιάλ Βραζιλίας, 2014). Μετράει 9 Ν/G στα τελευταία 11 ματς.

«Δεν έχουμε δικαιολογία, όλα παίζονται σε ένα παιχνίδι» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός Γουστάβο Πογέτ και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουν οι ποδοσφαιριστές γεμάτα γήπεδα. Θα θέλαμε να παίζουμε εντός έδρας αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίζουν ρόλο και όλα θα είναι εκεί. Εκεί θα φανεί τι θα κάνουν οι παίκτες. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο είναι unfair. Δεν έχει σημασία τι έχεις κάνει δύο χρόνια αλλά ένα παιχνίδι καθορίζει αυτή την πορεία. Ακόμα και σε ένα πρωταθλήματα μπορεί να έχεις παίξει σε 37 ματς στο πρωτάθλημα και να χάσεις το τελευταίο να χάσεις το πρωτάθλημα. Είμαστε ήρεμοι, ερχόμαστε με τις καλύτερες συνθήκες και δεν έχουμε δικαιολογία. Είμαστε χαρούμενοι με όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα.»

Τα... γνωστά
Εκτός οι Γιαννούλης (α. 26/0), Γαλανόπουλος (μ. 8/1), Αλεξανδρόπουλος (μ. 9/0), Φορτούνης (μ. 56/9), Φούντας (ε. 18/1), Λημνιός (εξ. 24/3), Δουβίκας (ε. 15/1).

Πιθανή σύνθεση: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης

.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.55 3.1 2.18 1.48 2.52 1.13 5.25 2.05 1.68 1.57 1.4 1.3
Γεωργία - Ελλάδα / Εκτίμηση

Ματς με τεράστιο διακύβευμα καθώς ο νικητής εξασφαλίζει μια θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μπροστά στην πιο σπουδαία πρόκληση της ιστορίας τους ενώ η "γαλανόλευκη" του Γουστάβο Πογέτ ψάχνει την πρόκριση στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης έπειτα από μία δεκαετία. Περιμένουμε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο στο 1.90 από το Pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr