Ποδόσφαιρο

EURO U21: Πορτογαλία και Ελλάδα κάνουν το χρέος τους!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 01:51

Eύκολο έργο έχει θεωρητικά η Εθνική μας σήμερα, ενώ και οι Πορτογάλοι αναμένεται να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη. 

EURO U21: Πορτογαλία και Ελλάδα κάνουν το χρέος τους!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Euro U21.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21 - ΚΡΟΑΤΙΑ U21

Η Πορτογαλία, επέστρεψε στις νίκες για τα προκριματικά, επικρατώντας εύκολα των Ν. Φερόε, οπότε εξακολουθεί να δίνει με την Κροατία τη μάχη για μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Η ομάδα του Ρουί Ζορζ, έχει καταφέρει να σκοράρει και στα πέντε παιχνίδια του ομίλου της πριν το πρώτο ντέρμπι κορυφής στο Φάρο, ενώ στα τέσσερα από αυτά, πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ. Ακολουθούν τα δύο ματς με την Κροατία, που θα κρίνουν την πρωτιά, τώρα και τον Σεπτέμβριο. Σε προκριματικά Εuro, μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχος, σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές.

Η Κροατία, πέρασε από την Ανδόρα και έχει τρεις σερί νίκες στα προκριματικά, οπότε αν κερδίσει στο Φάρο, θα προσπεράσει την Πορτογαλία και θα έχει την ευκαιρία να την αποτελειώσει τον Σεπτέμβριο εντός έδρας. Η ομάδα του Ντράγκαν Σκότσιτς, είναι η μοναδική που έχει απομείνει αήττητη στον όμιλο, αν και δεν έχει ούτε την καλύτερη επίθεση, ούτε την καλύτερη άμυνα. Ο Μάριν Λιούμπιτσιτς, σκόραρε στην Ανδόρα και έχει πετύχει γκολ και στα δύο τελευταία ταξίδια της ομάδας του, που είναι αήττητη σε έξι σερί ταξίδια για τα προκριματικά του Euro.

EKTIMHΣΗ: Oι Πορτογάλοι είναι ποιοτικοί και έχουν τη δυνατότητα να καθαρίσουν το παιχνίδι μέσα στην έδρα τους. Οι Κροάτες είναι σκληρή αντίπαλος, αλλά δεν θα αντέξει για πολύ. 1 (1.46) στη Betshop.

ΕΛΛΑΔΑ U21 - ΑΝΔΟΡΡΑ U21

Η Εθνική Ελπίδων δεν… έβαλε μυαλό από την γκέλα στον πρώτο γύρο κόντρα στην Λευκορωσία και κατάφερε να χάσει στο ουδέτερο έδαφος της Αρμενίας από έναν αντίπαλο που και υποδεέστερος θεωρείται και έχει αποκλειστεί μαθηματικά. Μεγάλο πισωγύρισμα για την γαλανόλευκη που ψάχνει κάπου να ξεσπάσει και η Ανδόρα θεωρείται ιδανικός αντίπαλος. Ο κόουτς Νίκος Παπαδόπουλος άφησε εκτός αποστολής τους Κίτσο, Νιάρχο, Μπελεβώνη, Κανελλόπουλο και Χρυσόπουλο, ενώ ετοιμάζεται να ανακατέψει την… τράπουλα και στην ενδεκάδα.

Όσο μπορεί το παλεύει η Ανδόρρα αλλά κόντρα σε αντιπάλους στα κυβικά τα. Έτσι πήρε τρεις ισοπαλίες στον όμιλο, αλλά σε αναμετρήσεις όπως αυτές με την Κροατία δεν μπορεί να προβάλλει ουσιαστική αντίσταση. Περιορισμένες οι δυνατότητες για μια ομάδα που στηρίζεται κυρίως στην αμυντική λειτουργία και απειλεί ελάχιστα. Ως συνήθως εξαρτάται από την παρουσία παικτών που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Οι 12 της αποστολής παίζουν στην Ισπανία, πέντε ακόμα στο εξωτερικό, ο κόουτς Ιλόι Κάσαλς έχει συγκριτικά ποιοτικό ρόστερ στα χέρια του. Πλήρης η αποστολή.

EKTIMHΣΗ: Η εθνική μας έχασε στο προηγούμενο παιχνίδι και τώρα τρέχει να μαζέψει τα πράγματα. Παίζει με τη χειρότερη ομάδα του ομίλου, την οποία οφείλει να τη κερδίσει σβηστά. Over 2.75 (1.59) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr