Ποδόσφαιρο

Διεθνή Φιλικά: Σλοβενία - Πορτογαλία, έχει γκολ το ματς!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 00:12

Γνώριμο ζευγάρι αυτό, αν και φιλική αναμέτρηση, υπόσχεται ένα δυνατό ματς με γκολ και θέαμα. 

Διεθνή Φιλικά: Σλοβενία - Πορτογαλία, έχει γκολ το ματς!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σλοβενία - Πορτογαλία.

Γεωργία - Ελλάδα με 0% γκανιότα

Σλοβενία

Η Σλοβενία δεν κατάφερε να νικήσει τη Μάλτα, αυτό που προκάλεσε τη χειρότερη εντύπωση είναι ότι η εστία της παραβιάστηκε δύο φορές από την έναν δεδομένα αδύναμο αντίπαλο. Με απολογισμό 6-2-2 από το ξεκίνημα του 2023, βέβαια, ο συγκεκριμένος απολογισμός των διεθνών του Ματίας Κεκ συνοδεύεται από θετικό πρόσημο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που εξασφάλισαν την παρουσία τους στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο όμιλος με Δανία, Αγγλία και Σερβία, βέβαια, μόνο εύκολος δεν είναι.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός κλήσεων τέθηκαν οι Ζάιτς (μ. 39/8), Τσέρνιγκοϊ (μ. 26/3) και Ζάχοβιτς (ε. 15/0). Η πλειοψηφία των σημαντικών παικτών δίνει το «παρών» στο συγκεκριμένο παράθυρο των φιλικών και αυτό κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντικό.

Πορτογαλία

Η Πορτογαλία περίμενε αντίσταση στο φιλικό απέναντι στη Σουηδία, αλλά επιθετικά είχε εξαιρετικό ρυθμό και… φιλοδώρησε με πέντε γκολ την αντίπαλό της. Το εντυπωσιακό για την Εθνική του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι ότι συμπλήρωσε έναν χρόνο στον οποίο δεν έχει γνωρίσει κάποιο άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης (11-0-0), ενώ στα εννέα από αυτά τα ματς κράτησε το μηδέν παθητικό! Στα προκριματικά του Euro έκανε περίπατο, πέρασε στα τελικά με ιδιαίτερη άνεση και στη Γερμανία θα αντιμετωπίσει Τουρκία, Τσεχία και Ελλάδα ή Γεωργία. Μεγάλες οι προσδοκίες.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός κλήσεων τέθηκαν οι Γκερέιρο (α. 65/4), Ρενάτο Σάντσες (μ. 32/3), Ζοάο Μάριο (μ. 56/3), Ντιόγκο Ζότα (ε. 36/12) και Ρικάρντο Ορτα (μ.-ε. 12/4), ωστόσο η ποιότητα των παρόντων φτάνει και περισσεύει για επιτυχίες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
7.15 4.5 1.37 1.95 1.75 1.35 2.87 1.95 1.72 2.8 1.15 1.05
Σλοβενία - Πορτογαλία / Εκτίμηση

Σε πολύ καλή κατάσταση οι δύο ομάδες, ειδικά οι Πορτογάλοι, αφού πηγαίνουν από νίκη σε νίκη. Επίσης σκοράρουν με τρομερή άνεση, ενώ η προϊστορία των δύο ομάδων μας δείχνει τα γκολ. Over 2.5 (1.86) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr