Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Νορβηγία-Σλοβακία, να διορθώσει τα... κακώς κείμενα!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 10:49

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στην Τσεχία, η Νορβηγία παίζει ακόμη ένα παιχνίδι στο Όσλο, αυτή τη φορά κόντρα στην Σλοβακία, με σκοπό να βελτιώσει τα κακώς κείμενα.

Διεθνή φιλικά: Νορβηγία-Σλοβακία, να διορθώσει τα... κακώς κείμενα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νορβηγία-Σλοβακία.

Κωδ ΟΠΑΠ 886

Γεωργία - Ελλάδα με 0% γκανιότα

Νορβηγία

Λάθη επαναλαμβανόμενα που έφεραν άλλη μια ήττα για την ομάδα του Στάλε Σόλμπακεν και με ανατροπή του σκορ από την Τσεχία. Παίζει κι άλλο παιχνίδι στο Όσλο αυτή την φορά με την Σλοβακία. «Πρέπει να συζητήσουμε γιατί δεν μπορούμε να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε κι όταν δεν είμαστε καλοί» είπε ο κόουτς. Η Νορβηγία έχει μια νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς (1/1/2) και αυτή με τα Φαρόε.

Λόγω τραυματισμού αποχώρησε ο μπακ Πέντερσεν (Σασουόλο). Αμφίβολος ο μπακ Ρίερσον (Ντόρτμουντ) που παραμένει όμως με την ομάδα.

Σλοβακία

Όταν χάνεις πριν συμπληρωθούν δέκα δευτερόλεπτα προφανώς δεν είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις. Αυτό ήταν και το μεγάλο πρόβλημα του κόουτς Καλτσόνα με τους παίκτες του. Οι Σλοβάκοι είχαν τις ευκαιρίες να επιστρέψουν στο ματς αλλά ήταν άστοχοι. Ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες για τους Σλοβάκους. Εκτός έδρας πάντως σκοράρουν για δέκα συνεχόμενα παιχνίδια και έχουν πέντε Goal/Goal στα τελευταία επτά ματς.

Δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ο τραυματίας κεντρικός μέσος Μπέρο (Μπόχουμ) ο οποίος είναι τραυματίας. Κανένα άλλο πρόβλημα για τον κόουτς Καλτσόνα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.3 4.75 9 2.02 1.71 1.38 2.8 2.08 1.64 1.02 1.13 3.1
Νορβηγία - Σλοβακία / Εκτίμηση

Η Νορβηγία προβλημάτισε με την εικόνα της κόντρα στην Τσεχία και αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τη Σλοβακία σε ένα ακόμη φιλικό. Οι δύο ομάδες, δέχονται πολύ εύκολα γκολ, όμως ταυτόχρονα σκοράρουν. Γι αυτό και εμείς θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 2.04 από το Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr