Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Ρουμανία-Κολομβία, να δείξει την υπεροχή της!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 10:57

Η Ρουμανία δίνει δυνατό φιλικό κόντρα στην Κολομβία η οποία χαρακτηρίζεται μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στον κόσμο και προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην Ισπανία. 

Διεθνή φιλικά: Ρουμανία-Κολομβία, να δείξει την υπεροχή της!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρουμανία-Κολομβία.

Κωδ ΟΠΑΠ 898

Γεωργία - Ελλάδα με 0% γκανιότα

Romania

Δυσκολεύτηκαν αρκετά οι Ρουμάνοι στον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι και η ισοπαλία ήταν αρκετά καλό αποτέλεσμα. Στα μέσα της Ρουμανίας μάλιστα έγινε έντονη κριτική στον Ιορντανέσκου, έναν προπονητή που επανέφερε την ομάδα στις μεγάλες διοργανώσεις μετά από οκτώ χρόνια. Οι Ρουμάνοι πάντως παρέμειναν αήττητοι για δωδέκατο παιχνίδι (7/5/0) και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την εξαιρετική Κολομβία στο Θιβίτας Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης.

Ο Νεντελτσεάρου έμεινε εκτός με την Βόρεια Ιρλανδία αλλά ίσως είναι διαθέσιμος για αυτό το ματς. Κανένα άλλο σημαντικό πρόβλημα για τον Ιορντανέσκου.

Colombia

Δεν χαρακτηρίζεται άδικα ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο. Οι παίκτες του Νέστορ Λορένσο νίκησαν και την Ισπανία, δίκαια και συνεχίζουν το εντυπωσιακό αήττητο σερί τους. Πλέον η ομάδα είναι αήττητη στα τελευταία είκοσι παιχνίδια της (15/5/0), φιλικά και επίσημα, από τον Φεβρουάριο του 2022. «Μπράβο στα παιδιά, έκαναν καταπληκτική εμφάνιση παρά τις δυσκολίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο» είπε ο κόουτς.

Ο Λορένσο αντιμετώπισε σοβαρά το ματς με την Ισπανία όπου χρησιμοποίησε μόλις 14 παίκτες. Ίσως είναι ευκαιρία για δοκιμές με την Ρουμανία. Καινούρια προβλήματα δεν έχει.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
- - - - - - - - - - - -
Romania - Colombia / Εκτίμηση

Η Ρουμανία δυσκολεύτηκε στο προηγούμενο ματς κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, παρόλα αυτά πήρε την ισοπαλία και διατήρησε το αήττητο σερί της. Η Κολομβία από την άλλη, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, επικράτησε της Ισπανίας και καλείται να κάνει το ίδιο και κόντρα στους γηπεδούχους καθώς σαφώς είναι ποιοτικότερη και ανώτερη. Θα πάμε με το 2 & over 1,5 σε απόδοση 2.15 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr