Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Αγγλία-Βέλγιο, επιστροφή στις νίκες!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 11:08
Διεθνή φιλικά: Αγγλία-Βέλγιο, επιστροφή στις νίκες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αγγλία-Βέλγιο.

Κωδ ΟΠΑΠ 921

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αγγλία

Η Αγγλία με πολλές απουσίες στο φιλικό με την Βραζιλία δεν είχε καλή εικόνα και ηττήθηκε πρώτη φορά στο Γουέμπλεϊ από τον Οκτώβριο του 2020. Ο προβληματισμός επέστρεψε για την εικόνα της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αλλά υπάρχει η δικαιολογία των απόντων. Το παιχνίδι με το Βέλγιο θα γίνει στο Γουέμπλεϊ. Απαραίτητο το καλό αποτέλεσμα γιατί θα υπάρξει τρομερή γκρίνια.

Ίσως ρισκάρει με τους Πάλμερ, Χέντερσον σε αυτό το ματς ο κόουτς μετά από μικρό-προβλήματα. Από την αποστολή αποχώρησαν λόγω τραυματισμών και οι Κέιν, Γουόκερ, Μαγκουάιρ και Τζόνστον.

Βέλγιο

Τα Βελγικά μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν το παιχνίδι με την Ιρλανδία ως το χειρότερο από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Ντομένικο Τεντέσκο. Οι Βέλγοι πάντως, στο χειρότερο παιχνίδι απέφυγαν την ήττα. Κράτησαν το αήττητο το οποίο έφτασε τους δώδεκα αγώνες (8/4/0) ενώ γκολ δέχτηκαν μολις σε τέσσερις από αυτούς. Αμυντικά δουλεύει άψογα.

O Κουρτουά πολύ δύσκολα θα προλάβει το Euro αλλά ο Σελς που έπιασε πέναλτι με την Ιρλανδία άδραξε την ευκαιρία. Εκτός ο Ντε Μπρόινε. Ο Λουκάκου δεν έπαιξε με τους Ιρλανδούς αλλά θα παίξει στο Γουέμπλεϊ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.67 3.75 4.85 1.9 1.82 1.34 3.05 1.8 1.9 1.16 1.24 2.12
Αγγλία - Βέλγιο / Εκτίμηση

Απαραίτητη η νίκη και για τις δύο ομάδες καθώς μετά τις τελευταίες εμφανίσεις τους αποζητούν ηρεμία. Θα είναι περισσότερο προσεκτικές στο παιχνίδι καθώς το λάθος θα μπορεί να τους κοστίσει. Επιστρέφει ο Λουκάκου για το Βέλγιο, συνεχίζονται οι απουσίες για την Αγγλία καθώς και ο Κέιν επιστρέφει Μόναχο. Θα ποντάρουμε στο Under 2,5 σε απόδοση 1.86 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr