Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Αυστρία-Τουρκία, δεν βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 11:24

Η Αυστρία υποδέχεται στη Βιέννη την Τουρκία, σε ένα παιχνίδι που θέλει να αποδείξει πως... δεν πήρε τυχαία τη νίκη κόντρα στη Σλοβακία, με τους φιλοξενούμενους όμως να μην αποτελούν εύκολο αντίπαλο.

Διεθνή φιλικά: Αυστρία-Τουρκία, δεν βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αυστρία-Τουρκία.

Κωδ ΟΠΑΠ 922

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αυστρία

Οι Αυστριακοί προηγήθηκαν μετά από μόλις έξι δευτερόλεπτα με την Σλοβακία και παρά την πίεση κατάφεραν να πάρουν τη νίκη καθώς ήταν αρκετά εύστοχοι. «Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος» δήλωσε ο κόουτς Ράνγκνικ. Θα υποδεχτεί την Τουρκία στην Βιέννη. Παίζει καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια της και κυρίως κρατάει το μηδέν αμυντικά για τέσσερις συνεχόμενους αγώνες με ισάριθμες νίκες. Σκοράρει δεκατρία σερί ματς εντός έδρας.

Φυσικά ο αρχηγός Άλαμπα είναι η μεγάλη απώλεια αλλά φαίνεται πως έχει βρει λύσεις αμυντικά ο κόουτς. Κόπηκε από την αποστολή ο στόπερ Λίνχαρτ λόγω τραυματισμού.

Τουρκία

Το μόνο που μπορεί να προβληματίσει τον κόουτς Μοντέλα από τον αγώνα με την Ουγγαρία είναι η επιθετική αναποτελεσματικότητα. Ηττήθηκε αν και είχε διπλάσιες τελικές αλλά και πάλι τα σχόλια ήταν θετικά: «Ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι αλλά χάσαμε, ωστόσο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος» είπε ο κόουτς. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας χωρίς νίκη (0/1/1) και με Under 2,5.

Στην Κ21 υποβιβάστηκαν οι Κάπλαν και Κίλιτσοϊ. Τραυματίες ο στόπερ Καντίογλου και ο επιθετικούς Γιουντέρ. Ο κόουτς δήλωσε πως θέλει να δώσει χρόνο σε μερικούς παίκτες στο ματς με την Αυστρία.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.05 3.25 3.35 1.78 1.92 1.28 3.3 1.75 1.92 1.27 1.27 1.65
Αυστρία - Τουρκία / Εκτίμηση

Η Αυστρία με ένα γρήγορο γκολ πήρε τη νίκη κόντρα στη Σλοβακία, με την Τουρκία να μην καταφέρνει να επικρατήσει κόντρα στην Ουγγαρία αφήνοντας όμως θετικές εντυπώσεις. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να... δουλέψουν την επιθετική τους λειτουργία καθώς παρά το γεγονός ότι δημιουργούν ευκαιρίες δεν σκοράρουν. Θα ποντάρουμε στο under 2,5 σε απόδοση 2.01 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr