Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Γερμανία-Ολλανδία, αναμέτρηση... αστέρων!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 11:57

Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Με ψυχολογία αμφότερες καθώς προέρχονται από νίκες, με τους Γερμανούς μάλιστα να επικρατούν της Γαλλίας κρατώντας ανέπαφη την εστία τους.

Διεθνή φιλικά: Γερμανία-Ολλανδία, αναμέτρηση... αστέρων!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γερμανία - Ολλανδία.

Κωδ ΟΠΑΠ 923

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Γερμανία

Ο Τόνι Κρόος επέστρεψε και έδωσε ασίστ για να σκοραρει η Γερμανία μόλις στα εφτά δευτερόλεπτα με την Γαλλία. Ικανοποιημένος και από την άμυνα ο κόουτς Νάγκελσμαν καθώς κράτησε το μηδέν απέναντι στην φιναλίστ του Μουντιάλ στην οποία επέτρεψε ελάχιστες φάσεις. Η ψυχολογία άλλαξε πριν το κλασικό ντέρμπι με την Ολλανδία στην Φρανκφούρτη. Έχει μόνο δύο νίκες εντός στα τελευταία οκτώ ματς (2/1/5).

Απουσιάζουν ο τερματοφύλακας Νόιερ και οι μέσοι Πάβλοβιτς και Μπέστε από όσους κλήθηκαν αυτή την φορά. Εκτός και οι Σανέ, Γκνάμπρι, Ζούλε, Μπραντ, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Γκόζενς, Γκορέτσκα.

Ολλανδία

Οι Οράνιε πάτησαν γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο με την Σκωτία και την διέλυσαν για να βελτιώσουν την ψυχολογία τους. Η επιστροφή του Βαϊνάλντουμ βοήθησε και τον κόουτς Κούμαν να λύσει τον γρίφο για τον αντικαταστάτη του Ντε Γιόνγκ στο κέντρο. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Ολλανδία κάτι που έχει να συμβεί από το Νοέμβριο του 2022. Έχει κρατήσει και το μηδέν αμυντικά σε αυτά τα τέσσερα ματς.

Λόγω τραυματισμών έμειναν εκτός αποστολής οι αμυντικοί Χάρτμαν (Φέγενορντ), Ντε Φράι (Ίντερ) αλλά και ο επιθετικός Μπρόμπεϊ (Αγιαξ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.87 3.8 3.7 2.17 1.64 1.45 2.6 1.58 2.2 1.25 1.24 1.87
Γερμανία - Ολλανδία / Εκτίμηση

Δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πού ποιοτικές ομάδες που προέρχονται αμφότερες από νίκες. Οι Γερμανοί πήραν ψυχολογία επικρατώντας των Γάλλων, με τους Ολλανδούς να θέλουν να τους το... χαλάσουν. Αναμένεται να βρουν γκολ οι "οράνιε" γι αυτό κι εμείς θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.61 από το Pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr