Ποδόσφαιρο

Championship Αγγλίας: Φουλ δράση με ισχυρά φαβορί

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 08:55

Γεμάτο το πρόγραμμα στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, με αναμετρήσεις που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον τόσο για τη μάχη των πλέι οφ, όσο και γι' αυτή της παραμονής.

Championship Αγγλίας: Φουλ δράση με ισχυρά φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Η Μπρίστολ Σίτι, έχασε το τελευταίο ματς πριν από την διακοπή και έχει πέντε ήττες σε έξι αγωνιστικές, ωστόσο δύσκολα θα κινδυνεύσει. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ είναι καλύτερη στην έδρα της, όπου έχει πάρει οκτώ από τις φετινές 13 νίκες της, αν και έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία επτά εκεί, αμφότερα με γκολ του Ντίκι. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Λέστερ, το 2012. Εκτός ο μπακ Άτκινσον, οι μέσοι Νέισμιθ, Μπεναρούς και ο βασικός επιθετικός Μπελ.

Η Λέστερ, πάλεψε στην έδρα της Τσέλσι για το Κύπελλο, αλλά έχασε 4-2 και επικεντρώνεται αποκλειστικά στη μάχη της ανόδου, την οποία έχει κάνει θρίλερ, καθώς έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, είναι επικίνδυνη πάντως εκτός, όπου έχει πάρει τις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες νίκες της. Έχει τις λιγότερες ισοπαλίες στη σεζόν, μόνο τέσσερις. Εκτός ο μέσος ΜακΑτίρ, αμφίβολοι Περέιρα (μπακ), Πρατ (μέσος), Βάρντι (αρχισκόρερ). Τιμωρημένος ο μπακ Ντόιλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες έχουν μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ωστόσο, η Λέστερ είναι ανώτερη ομάδα, όπως έχει φανεί όλη τη σεζόν. Δεν είναι καθόλου εύκολη έξοδος, η Μπρίστολ πηγαίνει τα παιχνίδια της στο μισό μηδέν, αλλά οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την άνοδο. Διπλό στο 1,75 από την Betshop.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Η Μίλγουολ, έχασε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του Νιλ Χάρις, από τη Λιντς πριν τη διακοπή, αλλά με μία ήττα σε πέντε ματς, παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Eντός έδρας έχει τρεις ήττες στα τελευταία δέκα. Έχουν καταλογιστεί εναντίον της τα περισσότερα πέναλτι (6), έχοντας δεχτεί πέντε. Έχει πάρει τους λιγότερους πόντους (3) σε ματς που βρέθηκε πίσω, ενώ δεν έχει κάνει ακόμα ανατροπή. Εκτός οι επιθετικοί Μπράντσο, Νίσμπετ, αμφίβολος ο μπακ Χάρντινγκ και ο μέσος Κάμπελ.

Η Γουέστ Μπρομ, κέρδισε την Μπρίστολ Σίτι πριν τη διακοπή και με δύο σερί νίκες, αλλά και αήττητο έξι αγωνιστικών, παραμένει με διαφορά ασφαλείας στην εξάδα των πλέι - οφ, έχοντας μόνο μία ήττα σε δέκα αγώνες. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, είναι επίσης αήττητη πέντε σερί εκτός έδρας ματς. Έχει χάσει μόνο ένα ματς πρωταθλήματος στο οποίο προηγήθηκε, αλλά κέρδισε μόνο ένα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εκτός Κέλι (μπακ), Μολούμπι (μέσος), Ντάικ (επιθετικός), αμφίβολοι Φίλιπς (μέσος), Μάτζα (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πριν τη διακοπή παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και οι δύο ομάδες. Η αλλαγή προπονητή στη Μίλγουολ, επηρέασε θετικά, παρά την ήττα στην τελευταία αγωνιστική. Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις της δείχνουν πως η Γουέστ Μπρομ δεν θα περάσει εύκολα, παρά το καλό μομέντουμ που έχει και τη διαφορά ποιότητας. Goal/Goal στο 2,11 από την Betshop.

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Κάρντιφ, μετά από τέσσερις σερί νίκες και πέντε αγώνες χωρίς ήττα, έχασε στο ντέρμπι της Ουαλίας και η προσπάθειά της για να μπει πλέι – οφ, πήγε πίσω. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, θα ψάξει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο επί της Σάντερλαντ, από το 2018. Έχει πάρει και τις εννέα τελευταίες νίκες Τσάμπιονσιπ, με ακριβές σκορ 1-0 ή 2-1. Εκτός ο τερματοφύλακας Όλνγουικ (παίζει ο Χόρβατ), αμφίβολος o μπακ ΜακΓκίνες και οι επιθετικοί Ετέτε (3 γκολ), Ρόμπινσον (1 γκολ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Σάντερλαντ, μετά από έξι σερί ήττες, πήρε πόντο με ΚΠΡ, αλλά έχει μείνει πίσω από την εξάδα, με δύο νίκες σε 12 ματς. Η ομάδα του υπηρεσιακού Μάικ Ντοντς, εκτός έδρας δεν έχει τρίποντο σε επτά και μετρά ένα διπλό σε 14 ταξίδια. Από τα 14 ματς στα οποία προηγήθηκε, έχασε μόνο δύο. Εκτός Σέιλτ, Χάγκινς, Σέρκιν (μπακ), Έμπλετον (μέσος), Ρούσιν (επιθετικός) και Κλαρκ (αρχισκόρερ), αμφίβολοι Έβανς, Π. Ρόμπερτς (μέσοι), Aλέσε (μπακ), επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Ο’ Νάιεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εκτός στόχων φαίνεται πως μένουν αμφότερες, καθώς δεν υπάρχει πλέον ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, αφού βρίσκονται στη μέση της κατάταξης. Η Σάντερλαντ δείχνει να τα έχει παρατήσει και μετά από σερί ηττών πήρε μία λευκή ισοπαλία. Καλύτερη εικόνα από την Κάρντιφ, που εντός έδρας είναι πιο αποτελεσματική. 2-3 γκολ στο 1,97 από την Betshop.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Χάντερσφιλντ δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Ρόδεραμ, παρ’ όλο που έκανε ευκαιρίες με δέκα παίκτες, οπότε παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, με τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Η ομάδα του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, έχει φέτος τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα συνολικά (15, οι επτά εντός), ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 22 ματς στα οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ. Eκτός οι Τέρτον, Ράφελς, Νακαγιάμα, Λις (μπακ), Χίλι (μέσος), Xάρατ (επιθετικός), αμφίβολος ο Τιμωρημένος ο πρώτος σε ασίστ, Τόμας.

Η Κόβεντρι πήρε τεράστια νίκη 3-2 στην έδρα της Γουλβς και πέρασε ημιτελικά Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα, με δύο σερί νίκες παραμένει στη μάχη πλέι – οφ. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, σκοράρει στα τελευταία 12 παιχνίδια πρωταθλήματος εκτός έδρας, αλλά με μόνο τρεις ανέπαφες εστίες το ίδιο διάστημα. Από τα τελευταία 16 της γκολ σε πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, 8 έχει πετύχει ο Σιμς και 4 ο Ράιτ. Εκτός ο πολύτιμος μέσος Άλεν και ο τρίτος σκόρερ, Σακαμότο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κόβεντρι πήγε στη διακοπή με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, προερχόμενη από σερί νικών στο πρωτάθλημα και επική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Μένει να φανεί πως θα την επηρεάσει αυτή η σπουδαία διάκριση. Η Χάντερσφιλντ παίζει τη ζωή της, αλλά δεν φαίνεται τελευταία πως μπορεί να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Goal/Goal στο 1,69 από την Betshop.

ΧΑΛ – ΣΤΟΟΥΚ

Η Χαλ, έμεινε σε τέταρτη σερί ισοπαλία κόντρα στη Λέστερ και είναι τρεις πόντους από τη ζώνη πλέι – οφ, με αήττητο επτά αγωνιστικών και μία ήττα σε δέκα ματς. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, όμως, εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια και δύο από τα τελευταία οκτώ. Και οι έξι τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα ήταν με ένα γκολ διαφορά, οι τρεις τελευταίες με ακριβές σκορ 2-1. Αμφίβολος ο καλός μέσος Ντελάπ, τιμωρημένος ο μπακ Γκριβς.

Η Στόουκ, συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα, καθώς εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα πέντε σερί αγωνιστικές και έτσι παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, δεν έχει ισοπαλία σε 12 σερί αγωνιστικές, ενώ από τις έξι τελευταίες νίκες της, οι τέσσερις ήταν εκτός έδρας. Έχει πάρει μόλις μία νίκη και μόνο πέντε πόντους συνολικά, σε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ στη σεζόν. Εκτός οι μπακ Στίβενς, Τσμαντέ, Γκουτς, ο μέσος Πίρσον και ο τιμωρημένος πολύτιμος μέσος Μπούρχερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες θέλουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι για να προλάβουν το τρένο των πλέι οφ και οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Χαλ τρέχει αήττητο σερί, αλλά αγνοεί τη νίκη τον τελευταίο μήνα. Η Στόουκ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και εκτός έδρας δεν φαίνεται ικανή να πάρει κάτι. Άσος στο 1,98 από την Betshop.

ΝΟΡΙΤΣ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Νόριτς, προέρχεται από δύο σερί νίκες με τέρματα 8-0 και παραμένει εξάδα, με μία ήττα σε εννέα αγώνες. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, είναι πολύ δυνατή εντός, με αήττητο 11 αγώνων και έξι σερί νίκες, ενώ τα 13 από τα φετινά 18 τρίποντά της, ήταν ως γηπεδούχος. Εκτός oι μπακ Ντάφι, Γιαννούλης, ο εξτρέμ Ρόου (δεύτερος σκόρερ) και ο επιθετικός Ερνάντες, αμφίβολος ο μέσος Σόρενσεν. Ο αρχισκόρερ Σάρτζεντ είχε τραυματισμό στην Εθνική, αλλά αναμένεται να είναι τουλάχιστον στην αποστολή.

Η Πλίμουθ, προσπάθησε εντός με Πρέστον αλλά δεν απέφυγε την ήττα και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, με τέσσερα ματς χωρίς νίκη και ένα τρίποντο στα τελευταία εννέα. Η ομάδα του Ίαν Φόστερ, έχει πάρει μόνο δύο διπλά στη σεζόν, αλλά ήταν οι δύο τελευταίες νίκες της. O αρχισκόρερ Γουίτακερ, έχει φτάσει τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα, σκοράροντας σε 15 διαφορετικά ματς, όμως μόνο έξι από τα τέρματά του ήταν εκτός έδρας. Τιμωρημένος ο μπακ Μίλερ και ο μέσος Μάμπα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τον καλύτερο τρόπο πήγε στη διακοπή η Νόριτς, που βρίσκεται σε καλή φόρμα και θέλει να εδραιωθεί στις θέσεις των πλέι οφ. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και μετράει έξι σερί νίκες. Η Πλίμουθ τα έχει πάει χάλια αυτόν τον μήνα και έχει μπλέξει για τα καλά στη μάχη της παραμονής. Άσος και Over 1,5 στο 1,72 από την Betsson.

ΠΡΕΣΤΟΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγώνες πριν από τη διακοπή και έχει μία ήττα σε εννέα ματς, με τρεις ανέπαφες εστίες σε τέσσερα. Όμως περιμένει και στραβοπατήματα των από πάνω για να διεκδικήσει τα πλέι - οφ. Εντός έδρας χρειάζεται βελτίωση, καθώς έχει κερδίσει εκεί μόνο τέσσερα από τα τελευταία 11 ματς. Δεν έχει καταφέρει επίσης να νικήσει εντός έδρας τη Ρόδεραμ από το 2016. Eκτός οι επιθετικοί Έβανς, Όσμαγιτς, αμφίβολος ο μέσος Μπεστ.

Η ουραγός Ρόδεραμ, πήρε πόντο μετά από εννέα σερί ήττες την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά είναι 14 αγώνες χωρίς νίκη, με μία σε 26 αγωνιστικές και απλά περιμένει τον μαθηματικό υποβιβασμό. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, παραμένει η μοναδική στις τέσσερις πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας χωρίς διπλό πρωταθλήματος στη σεζόν. Δεν έχει νίκη σε ματς που βρέθηκε πίσω, νίκησε μόνο σε τρία από τα 13 που προηγήθηκε. Εκτός Aγιάλα (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολοι οι μπακ Χολ, Πέλτιερ και ο μέσος Τιεΐ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλη ευκαιρία για την Πρέστον να πάρει δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να παραμείνει γερά στο κόλπο των πλέι οφ. Η Ρόδεραμ δεν ξεκολλάει από την τελευταία θέση και έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό. Εκτός μετράει πέντε σερί ήττες. Πάντως, οι γηπεδούχοι έχουν να πάρουν νίκη στην έδρα τους απέναντί της από το 2016. Άσος και Over 1,5 στο 1,98 από την Betsson.

ΚΠΡ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η ΚΠΡ, πήρε πόντο στο Σάντερλαντ και μπορεί να μην έχει νίκη σε τρεις σερί αγώνες, αλλά με μία ήττα σε έξι και δύο σε 11, αισιοδοξεί για την παραμονή, πριν από το ματς της χρονιάς με την Μπέρμιγχαμ Σίτι. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες όμως, από τις δέκα φετινές της νίκες, έχει πάρει μόνο τις τέσσερις στο γήπεδό της. Ανεξαρτήτως έδρας, νίκησε μόνο δύο φορές φέτος, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εκτός o μέσος Ρίτσαρντς, αμφίβολος ο επιθετικός Κολί.

Η Μπέρμιγχαμ υπέστη τρίτη σερί ήττα με ακριβές σκορ 1-0 και παραμένει μόνο στην ισοβαθμία πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς δεν έχει νίκη σε έξι σερί αγωνιστικές. Ο σύλλογος, αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Τόνι Μόουμπρεϊ, λόγω προβλημάτων υγείας και ο Γκάρι Ρόουετ, επέστρεψε στον πάγκο ως υπηρεσιακός. Έχει μόνο τρία διπλά φέτος και ένα στα τελευταία οκτώ ταξίδια της. Εκτός Μ. Ρόμπερτς (μπακ), Τσανγκ (μέσος) αμφίβολοι Μπιέλικ (μπακ), Ντεμπελέ (μέσος, τρίτος σκόρερ), Άντερσον, Γιούτκιεβιτς (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλη μάχη παραμονής, με τις δύο ομάδες, να βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφότερες πήγαν με αρνητικό σερί στη διακοπή, τριών και έξι αγωνιστικών αντίστοιχα. Η ΚΠΡ σκοράρει με ευκολία στην έδρα της, αλλά εμφανίζει αμυντικά θέματα, ενώ η Μπέρμιγχαμ δυσκολεύεται πολύ να μαζέψει βαθμούς εκτός. Άσος στο 2,08 από την Betsson.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έχασε από τις Λιντς και Ίπσουιτς, με συνολικό σκορ 0-8 και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά πλέον έχει πιο βατό πρόγραμμα. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, είναι αρκετά δυνατή στο γήπεδό της, όπου έχει χάσει μόνο τρία από τα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχει κερδίσει μόνο ένα ματς και συνολικά μόλις τέσσερις πόντους, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εκτός οι μπακ Ντελγκάδο, Πέντερσεν, ο μέσος Πάτερσον και ο δεύτερος σκόρερ, Γουίντας. Αμφίβολοι Μπάναν (πολύτιμος μέσος), Πόβεντα (επιθετικός).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Σουόνσι, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγώνες στο ντέρμπι της Ουαλίας και παραμένει με διαφορά ασφαλείας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας μία ήττα σε πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, έχει 12 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και οι έξι ήταν μακριά από την έδρα της. Έχει χάσει μάλιστα μόνο τρία από τα τελευταία εννέα ταξίδια της, με τέσσερις ισοπαλίες (όλες γκολ-γκολ). Αμφίβολοι οι μπακ Καμπάνγκο, Άσμπι, οι μέσοι Πάρκερ, Τζινέλι, Γουόλς και ο επιθετικός Κουτσαρέβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία πήγε στη διακοπή η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η οποία καλείται άμεσα να γυρίσει τον διακόπτη, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Η Σουόνσι ψάχνει μερικούς βαθμούς ακόμη για να εξασφαλίσει την σωτηρία της. Goal/Goal στο 1,67 από το Pamestoixima.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Σαουθάμπτον, έστω και στο τέλος κέρδισε τη Σάντερλαντ και έχει δύο σερί νίκες. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, αν κερδίσει τα δύο ματς που έχει λιγότερα, μπορεί να πλησιάσει σε απόσταση βολής από την απ’ ευθείας άνοδο. Πληρώνει ως γηπεδούχος, οκτώ συνεχόμενα over 2.5, ενώ ανεξαρτήτως έδρας, τέσσερα σερί γκολ – γκολ και over 2.5. O A. Άρμστρονγκ σκοράρει σε δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός ο μπακ Λαριός και ο μέσος Στιούαρτ. Aμφίβολος ο μπακ Ουόκερ – Πίτερς και ο εξτρέμ Φρέιζερ.

Η Μίντλεσμπρο, δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση της Μπλάκμπερν και παρά το γεγονός ότι είναι αήττητη τέσσερις αγώνες (με τρεις νίκες), έχει ακόμα αρκετό έδαφος να καλύψει για την πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, είναι πιο επικίνδυνη εκτός έδρας, όπου έχει πάρει τις εννέα από τις 16 νίκες της, συμπεριλαμβανομένων των δύο τελευταίων. Εκτός Μπανγκουρά, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), Χάκνι (μέσος), αμφίβολοι oι μπακ Φράι, Φαν Ντερ Μπερχ και οι επιθετικοί Φορς (αρχισκόρερ), Κόμπερν (εκ των δεύτερων σκόρερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σαουθάμπτον έχει σίγουρη μία θέση στα πλέι οφ, αλλά προλαβαίνει και την απευθείας άνοδο, αν και δεν είναι απόλυτα στο χέρι της αυτό. Οι «Άγιοι» παίζουν επιθετικά και στην έδρα τους είναι δυνατοί. Σε καλό φεγγάρι η Μίντλεσμπρο, όμως θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Άσος και Over 2,5 στο 1,94 από το Pamestoixima.

Βαθμολογία -

29/03/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λιντς Λιντς 82 38 25 7 6 70 28 42
2 Λέστερ Λέστερ 82 37 26 4 7 74 33 41
3 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 81 38 24 9 5 80 49 31
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 73 36 22 7 7 73 47 26
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 66 38 19 9 10 59 36 23
6 Νόριτς Νόριτς 61 38 18 7 13 69 54 15
7 Χαλ Χαλ 58 37 16 10 11 53 46 7
8 Κόβεντρι Κόβεντρι 57 37 15 12 10 59 43 16
9 Πρέστον Πρέστον 56 37 16 8 13 49 54 -5
10 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 54 38 16 6 16 53 52 1
11 Κάρντιφ Κάρντιφ 53 38 16 5 17 43 51 -8
12 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 48 38 14 6 18 48 45 3
13 Γουότφορντ Γουότφορντ 48 38 12 12 14 53 51 2
14 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 47 38 13 8 17 42 45 -3
15 Σουόνσι Σουόνσι 46 38 12 10 16 48 58 -10
16 Μίλγουολ Μίλγουολ 43 38 11 10 17 36 50 -14
17 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 42 38 11 9 18 51 64 -13
18 Πλίμουθ Πλίμουθ 41 38 10 11 17 54 62 -8
19 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 41 38 11 8 19 35 53 -18
20 ΚΠΡ ΚΠΡ 40 38 10 10 18 36 50 -14
21 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 39 38 10 9 19 42 59 -17
22 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 39 38 8 15 15 42 61 -19
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 38 38 11 5 22 30 61 -31
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 20 38 3 11 24 30 77 -47
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs: Semi-finals)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr