Ποδόσφαιρο

Super League 2 : Μονομαχίες με... ρίσκο!

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 01:22

Αγωνιστική δράση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία με οκτώ αναμετρήσεις για τα πλει οφ και πλέι άουτ σε Α' και Β' Όμιλο που αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα όσον αφορά τον υποβιβασμό και τον προβιβασμό.

Super League 2 : Μονομαχίες με... ρίσκο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League 2.

ΑΕΚ Β - ΑΕΛ

Η ΑΕΚ Β’ δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα καθώς είχε στο ρόστερ της παίκτες που αγωνίζονταν σε μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες. Μπαίνει ξεκούραστη και δίχως το παραμικρό άγχος, αφού δεν δικαιούται να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία των κιτρινόμαυρων που δεν δέχθηκαν γκολ στα πέντε τελευταία ματς της κανονικής περιόδου. Στην κανονική σεζόν εξάλλου η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δεν ηττήθηκε στα δύο ματς που έδωσε με την ΑΕΛ.

Το ελληνικό πρωτάθλημα παίζει στην Betsson με σούπερ προσφορά*!

Η Λάρισα μπήκε με το αριστερό στην διαδικασία των πλέι οφ, από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να σπάσει το μπλόκο της Νίκης στο Πανθεσσαλικό. Έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από τον Λεβαδειακό, βρίσκεται με την πλάτη στα σχοινιά και δίχως το παραμικρό περιθώριο για γκέλα. Δεν ήθελε την συμμετοχή της ΑΕΚ Β’ στα πλέι οφ, απειλεί με δικαστική προσφυγή, αν και θα αγωνιστεί κανονικά στα Σπάτα. Πλήρης η αποστολή για τον Παύλο Δερμιτζάκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ΑΕΚ Β' μπαίνει στις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ χωρίς κίνητρο καθώς δεν μπορεί να ανεβεί στην πρώτη κατηγορία. Από την άλλη η Λάρισα μετά την απώλεια βαθμών στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Νίκη Βόλου θέλει μόνο νίκη για να κρατηθεί κοντά στην κορυφή και τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.79 από τη Betshop.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο Λεβαδειακός από το ξεκίνημα κιόλας των πλέι οφ έστειλε μήνυμα υπεροχής στον ανταγωνισμό. Με μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα στην Νέα Ευκαρπία του Μακεδονικού και πήρε απόσταση πέντε βαθμών από την δεύτερη Λάρισα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό, ιδιαίτερα σε εντός έδρας αναμετρήσεις. Δέκα νίκες και μία ισοπαλία στα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Σούπερ η άμυνα, μόνο τρία γκολ σε 13 ματς. Δεν θα γίνουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Η Νίκη Βόλου προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες στο καταληκτικό σκέλος της κανονικής περιόδου, αλλά στο ξεκίνημα των πλέι οφ έδειξε χαρακτήρα. Μπορεί αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, από την ΑΕΛ αλλά έδειξε χαρακτήρα, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της και πήρε έναν πόντο που πανηγυρίστηκε από παίκτες και οπαδούς στο Πανθεσσαλικό. Για το γόητρο μάχεται η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν ελπίζει στην πρωτιά. Πλήρης η αποστολή, δεν αλλάζει η ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια βαθμών στον Λεβαδειακό που είδε τη διαφορά του από τη Λάρισα να αυξάνεται. Παραμένει πρώτος και θέλει να συνεχίσει στην κορυφή. Από την άλλη η Νίκη Βόλου πήρε τον πόντο κόντρα στην ΑΕΛ και έδειξε χαρακτήρα. Θα ποντάρουμε στο γηπεδούχος οver 1,5 σε απόδοση 1.70 από τη Betshop.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΟΖΑΝΗ

Το ματς θα διεξαχθεί στην Χαλάστρα, το γήπεδο του Καμπανιακού, καθώς γίνονται έργα στο Καυτανζόγλειο. Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ, κατέπεσε στα πλέι άουτ και μάλιστα δεν μπόρεσε να μπει νικηφόρα στην διαδικασία περιοριζόμενος σε ισοπαλία στην Αριδαία κόντρα στον Αιολικό. Χρειάζεται νίκες για να τελειώνει με το θέμα της παραμονής, ξεσηκωμός στον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο. Μόνο μία νίκη πάντως στα πέντε πιο πρόσφατα ματ

Η Κοζάνη βρίσκει την αυτοκυριαρχία της στο πιο καθοριστικό σημείο της περιόδου. Έκλεισε την κανονική σεζόν με νίκη επί του Ηρακλή, άνοιξε τα πλέι οφ με μία ακόμα επί της Αναγέννηση Καρδίτσας και πλέον ελπίζει βάσιμα στην παραμονή στην κατηγορία. Οι ερυθρόλευκοι στηρίζονται στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία, δεν έχουν το εύκολο γκολ. Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς έληξαν με σκορ 1-0. Δεν θα αλλάξει την πετυχημένη ενδεκάδα ο κόουτς Άγγελος Διγκόζης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μοναδικός στόχος η παραμονή στην κατηγορία και για τις δύο ομάδες. Ο Ηρακλής θέλει το τρίποντο για να τελειώνει με το θέμα παραμονής με την Κοζάνη να βρίσκει τον εαυτό της σε ένα κομβικό σημείο. Θα ποντάρουμε στον 1 σε απόδοση 1.70 από τη Betshop.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά στο ξεκίνημα των πλέι άουτ υπέστη ήττα πισωγύρισμα στην Κοζάνη και σε αυτό το ματς είχε καλή απόδοση, δημιούργησε πλήθος ευκαιριών, αλλά δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ. Και το πλήρωσε στο φινάλε μένοντας με άδεια τα χέρια. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal. Στην έδρα τους στηρίζουν πολλά οι κιτρινόμαυροι, και πάλι αναμένεται πλήθος κόσμου στο γήπεδο.

Το ελληνικό πρωτάθλημα παίζει στην Betsson με σούπερ προσφορά*!

Ο Καμπανιακός δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα των πλέι άουτ, έχει απόσταση 20 ημερών από το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και γέμισε για τα καλά τις μπαταρίες. Η τελευταίας συνάντηση πάντως ήταν με αντίπαλο την Αναγέννηση και μάλιστα εντός έδρας όπου και ηττήθηκε. Θέλει να πάρει την ρεβάνς σε αυτό το κομβικό σημείο με όπλο την αξιόπιστη άμυνα. Και στα τρία πιο πρόσφατα ματς μπήκε μόνο ένα γκολ. Πλήρης η αποστολή των ερυθρόλευκων.

EKTIMHΣΗ: Θετική είναι η εικόνα της Αναγέννησης στα τελευταία παιχνίδια παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε από την Κοζάνη στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο Καμπανιακός από την άλλη θα παραταχθεί ξεκούραστος και με όπλο την άμυνά του θα προσπαθήσει να πληγώσει την ομάδα της Καρδίτσας. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι γι αυτό και θα ποντάρουμε στο under 2,5 σε απόδοση 1.51 από τη Betshop.

ΠΑΟΚ Β' - ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Ο ΠΑΟΚ Β’ δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα των πλέι άουτ λόγω διεθνών στο ρόστερ του και είχε την ευκαιρία να γεμίσει μπαταρίες. Δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ για να ξεμπερδέψει με την παραμονή, καλείται τώρα να δώσει την μάχη στο κάτω μισό της κατάταξης. Ομάδα που αρέσκεται να ανεβάζει τον ρυθμό στου αγώνες. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Πωλήθηκε στη Ντιναμό Τιφλίδας ο επιθετικός Γκορντεζιάνι.

Μέσα σε λίγες ημέρες αναστράφηκε το αρνητικό κλίμα που κυριαρχούσε στις τάξεις του Αιολικού. Από τη μια, πληρώθηκαν οι οφειλές σε παλιούς ποδοσφαιριστές του και πήρε πίσω έξι βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί αρχικά. Στη συνέχεια με μαχητική εμφάνιση πήρε στην Αριδαία ισοπαλία από τον θεωρητικά ανώτερο Ηρακλή. Χρειάζεται και νίκες βέβαια η ομάδα της Μυτιλήνης για να μείνει στην κατηγορία. Μόνο ένα γκολ έχει βάλει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

EKTIMHΣΗ: Ξεκούραστος ο ΠΑΟΚ Β' που δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα. Θέλει να τελειώσει με το θέμα παραμονή και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί κόντρα στον Αιολικό. Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων υπάρχει μια αισιοδοξία, όμως πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Θα ποντάρουμε στο over 2,5 σε απόδοση 1.83 από την Betshop.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη το ματς. Ο Ολυμπιακός Β’ έκλεισε με αρνητικό πρόσημο την κανονική περίοδο, αφού στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς μάζεψε μόνο δύο βαθμούς. Σε άμεσο κίνδυνοι οιι ερυθρόλευκοι, από τη στιγμή μάλιστα που φέτος δύνανται αν υποβιβαστούν οι ομάδες Β’ στην Γ’ Εθνική. Δυσκολεύονται στο σκοράρισμα οι πειραιώτες, τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Στη δεύτερη ομάδα θα χρησιμοποιείται πλέον ο κεντρικός μέσος Μαντί Καμαρά.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Παναχαϊκής από το αρνητικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε η ομάδα στα πλέι άουτ. Αν και είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες. λύγισε από το άγχος και έμεινε με άδεια τα χέρια στην κομβική αναμέτρηση με τον Γιούχτα. Θα παραταχθεί στον Ρέντη με οδηγό το καταληκτικό ματς της κανονικής περιόδου, όπου πήρε ισοπαλία 2-2. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς των ροσονέρι εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, παρόλα αυτά δεν ολοκλήρωσε όπως θα ήθελε την κανονική διάρκεια και προβληματίζει. Από την άλλη η Παναχαϊκή δεν ξεκίνησε με το δεξί τα πλει οφ ηττήθηκε από τον Γιούχτα και θέλει οπωσδήποτε να φύγει με βαθμούς από του Ρέντη. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 2.02 από τη Betshop.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β - ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Στη Νέα Σμύρνη ορίστηκε να γίνει το κομβικό ματς με τον Διαγόρα. Ο Παναθηναϊκός Β’ βρίσκεται στην δυσχερή θέση να ξεκινά τις υποχρεώσεις του στα πλέι άουτ ως ουραγός. Δεν έπαιξε στην πρεμιέρα λόγω διεθνών παικτών στο ρόστερ. Αλλά τώρα οφείλει να κάνει ξεκίνημα με το δεξί, καθώς οι ομάδες Β’ δύνανται να υποβιβαστούν φέτος στην Γ’ Εθνική. Τα πέντε από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Ο Διαγόρας εξακολουθεί εδώ και δύο μήνες να κατρακυλά σε κατηφόρα δίχως φρένα. Μόνο μία νίκη σε δέκα παιχνίδια και πλέον η ομάδα της Ρόδου θα πρέπει να δώσει μάχη για να μείνει στην κατηγορία στη διαδικασία των πλέι άουτ. Δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα λόγω διεθνών παικτών στις τάξεις του Ολυμπιακού Β’. Ανασύνταξαν δυνάμεις οι κυανέρυθροι και πλέον ετοιμάζονται για κομβική αποστολή στην Αθήνα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς.

EKTIMHΣΗ: Ουραγός ο Παναθηναϊκός Β' ο οποίος καλείται να πάρει το τρίποντο για να απομακρυνθεί από την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό. Ο Διαγόρας από την άλλη, βρίσκεται σε κακή κατάσταση και ετοιμάζεται να πάρει τη νίκη για να μπει με το δεξί στα πλέι άουτ. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 3.10 από τη Betshop.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο Γιούχτας ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στα πλέι άουτ, καθώς πήρε σπουδαίο διπλό στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής. Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα από το Ηράκλειο που παίρνει τα πάνω της και ψυχολογικά, στη μάχη για τη σωτηρία. Ιδιαιτέρως θετικό για τους πράσινους το γεγονός πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν και πάλι την φυσική τους έδρα στις Αρχάνες όπου πέτυχαν την σπουδαία νίκη στο καταληκτικό σκέλος της κανονικής περιόδου επί του Τηλυκράτη. Νοκ άουτ ο στόπερ Φαζός

Το Αιγάλεω επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από 20 ημέρες, από τη στιγμή που δεν έγινε το ματς της πρεμιέρας στα πλέι άουτ. Τώρα θα μπει στη μάχη το «Σίτι» με την προοπτική να δείξει από την αρχή πως έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η ομάδα από τα δυτικά προάστια συνηθίζει να κρατά χαμηλούς ρυθμούς. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σημαντική νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή και έβαλαν γερές βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη το Αιγάλεω είναι ξεκούραστο καθώς δεν έπαιξε στην πρώτη αγωνιστική. Θα ποντάρουμε στο under 2,5 σε απόδοση 1.50 από τη Betshop καθώς αμφότερες κρατούν χαμηλούς ρυθμούς.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Βαθμολογία -

30/03/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 31 1 1 0 0 3 1 2
6 Ηρακλής Ηρακλής 16 1 0 1 0 1 1 0
2 Λάρισα Λάρισα 26 1 0 1 0 1 1 0
7 Κοζάνη Κοζάνη 15 1 1 0 0 1 0 1
3 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 17 1 0 1 0 1 1 0
8 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 15 0 0 0 0 0 0 0
4 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 16 0 0 0 0 0 0 0
9 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 15 1 0 0 1 0 1 -1
10 Καμπανιακός Καμπανιακός 12 0 0 0 0 0 0 0
5 Μακεδονικός Μακεδονικός 16 1 0 0 1 1 3 -2
11 Αιολικός Αιολικός 8 1 0 1 0 1 1 0
Promotion - Super League
Promotion - Super League
Relegation
30/03/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
6 Γιούχτας Γιούχτας 14 1 1 0 0 1 0 1
1 Καλλιθέα Καλλιθέα 27 1 1 0 0 4 0 4
7 Διαγόρας Διαγόρας 14 0 0 0 0 0 0 0
2 Χανιά Χανιά 22 1 0 0 1 1 5 -4
8 Αιγάλεω Αιγάλεω 13 0 0 0 0 0 0 0
3 Ιωνικός Ιωνικός 21 1 1 0 0 5 1 4
9 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 12 0 0 0 0 0 0 0
4 Καλαμάτα Καλαμάτα 18 0 0 0 0 0 0 0
10 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 11 0 0 0 0 0 0 0
5 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 18 1 0 0 1 0 4 -4
11 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 11 1 0 0 1 0 1 -1
Promotion - Super League
Promotion - Super League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr