Ποδόσφαιρο

Α’ Νορβηγίας: Οντ-Χάουγκεσουντ, σέντρα στην Eliteserien!

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 04:34

Με την αμφίρροπη αναμέτρηση της Οντ με την Χάουγκεσουντ αρχίζει το νορβηγικό πρωτάθλημα για το 2024.

Α’ Νορβηγίας: Οντ-Χάουγκεσουντ, σέντρα στην Eliteserien!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Οντ - Χάουγκεσουντ

19:00, Κωδικός ΟΠΑΠ: 605

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Οντ

Η Οντ έκανε μία ακόμα σεζόν βυθισμένη στη μετριότητα. Ούτε κινδύνευσε, ούτε διεκδίκησε κάτι καλύτερο. Φέτος θα ήθελε να κάνει το βήμα προς τα πάνω στοχεύοντας στην εξάδα. Στην κατεύθυνση αυτή ανέλαβε τα ηνία ο 45χρονος κόουτς Κένεθ Ντόκεν που την προηγούμενη διετία βρισκόταν στον πάγκο της Δανέζικης Ααρχους. Πολύ κακή η εικόνα της ομάδας από το Σκίεν στα φιλικά ματς. Πέντε ήττες στα έξι ματς προετοιμασίας για τους μαυρόασπρους. Έφυγαν τρεις-τέσσερις βασικοί παίκτες αποκτήθηκαν ισάριθμοι. Νοκ άουτ ο κεντρικός αμυντικός Χόρσχολμ και ο σέντερ φορ Μουγκέζε.

Χάουγκεσουντ

Η Χάουγκεσουντ προέρχεται από μία ακόμα δύσκολη σεζόν, όπου χρειάστηκε να δώσει μάχη για να μείνει στην κατηγορία. Στόχος φέτος η πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία, Για τον λόγο αυτό προσλήφθηκε ο 20χρονος Ισλανδός κόουτς Όσκαρ Θόρβαλντσον που βρισκόταν στον πάγκο της Μπρέινταμπλικ στην πατρίδα του. Εκτός από προπονητή, έγινα αλλαγές και στη σύνθεση του ρόστερ. Επτά παίκτες έφυγαν από την περσινή ομάδα, ισάριθμοι αποκτήθηκαν και από πλευράς δυναμικής αποτιμάται στα ίδια επίπεδα. Μένει να αποδειχθεί στην πράξη πόσο ψηλά μπορούν να πετάξουν οι «γλάροι». Ηττήθηκε δίχως να σκοράρει στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.3 3.45 1.77 1.94 1.28 3.35 1.78 1.87 1.25 1.27 1.68
Οντ - Χάουγκεσουντ / Εκτίμηση

Με νέους τεχνικούς και οι δύο ομάδες, η Οντ έμεινε στα.. ρηχά την περσινή σεζόν και θα επιδιώξει κάτι καλύτερο ενώ οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στην άνετη παραμονή. Αν και η Οντ ήταν κακή στα φιλικά δίνουμε μικρό προβάδισμα στον άσο του 2,40 στην betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr