Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Σααρμπρίκεν - Καϊζερσλάουτερν, γράφουν ιστορία

Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 09:17

Μία ομάδα της Γ' και μία ομάδα της Β' κατηγορίας, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό του φετινού Κυπέλλου Γερμανίας, θέλοντας μία πρόκριση, που θα μπει στο βιβλίο της ιστορίας για όποιον κι αν την πάρει.

Κύπελλο Γερμανίας: Σααρμπρίκεν - Καϊζερσλάουτερν, γράφουν ιστορία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σααρμπρίκεν – Γκλάντμπαχ.

Νοκ-άουτ ημιτελικός του Κυπέλλου Γερμανίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και μετά αν χρειαστεί, πέναλτι.

21:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 811

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Σααρμπρίκεν

Ότι και να πεις δεν είναι αρκετό για να δείξει τι έχει καταφέρει. Έχει αποκλείσει μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας (Καρλσρούη) και τρεις της Μπούντεσλιγκα (Μπάγερν Μονάχου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γκλάντμπαχ) για να φτάσει στον ημιτελικό. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι ικανή για όλα. Η διοργανώτρια της τρίτης κατηγορίας ανέβαλε το παιχνίδι της με την Έσεν (24 Απριλίου). Ξεκούραστη στον ημιτελικό. Στην μέση της βαθμολογίας στην κατηγορία της. Δεν έχει ελπίδες ανόδου.

Με Μπρούνκερ στον ημιτελικό

O βασικός φορ Μπρούνκερ επιστρέφει από τραυματισμό. Εκτός ο στόπερ Ουαφέρο (24 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και ο μέσος Νόιντεκερ (12 ματς/1 γκολ).

Καϊζερσλάουτερν

Η Κάιζερσλαουτερν έχει μεγάλη ευκαιρία να παίξει σε τελικό κυπέλλου πρώτη φορά μετά το 2003. Τελευταία φορά κατέκτησε το τρόπαιο το 1996 (2 κατακτήσεις). Φυσικά δεν πάει χαλαρή στο ματς καθώς στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας κινδυνεύει με υποβιβασμό. Υποδέχτηκε μάλιστα ομάδα που θα είναι στον άλλο ημιτελικό του κυπέλλου την Φορτούνα Ντίσελντορφ και έχασε με 3-1. Εκτός έδρας αήττητη τρία ματς (1/2/0).

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ

Έχει αλλάξει δυο προπονητές φέτος με τον Φριντχελμ Φούνκελ να βρίσκεται τώρα στον πάγκο. Απουσιάζει ο βασικός τερματοφύλακας Κραλ και ο πρώτος σκόρερ Άχε (22 ματς/15 γκολ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.7 3.15 2.57 1.72 2.02 1.27 3.55 1.78 1.91 1.47 1.32 1.42
Σααρμπρίκεν - Καϊζερσλάουτερν / Εκτίμηση

Παρά τη διαφορά κατηγορίας, ο οριακός φαβοριτισμός της Καϊζερσλάουτερν δεν δικαιολογείται, λόγω της έδρας και της αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων. Η Σααρμπρίκεν είναι ο... φονέας των γιγάντων, καθώς απέκλεισε μεγάλα ονόματα για να φθάσει μέχρι εδώ και πηγαίνει στο ματς ξεκούραστη, θέλοντας να γράψει την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας της. Άσος σε απόδοση 2,95 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr