Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ, ανοικτό παιχνίδι

Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 09:43

Ντερμπάρα στη Λισαβόνα με φόντο ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, με την Μπενφίκα να ψάχνει την ανατροπή του σκορ, γνωρίζοντας πως στο πρωτάθλημα βρίσκεται πίσω από την Σπόρτινγκ και θα την αντιμετωπίσει σε λίγες μέρες εκτός έδρας.

Κύπελλο Πορτογαλίας: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ, ανοικτό παιχνίδι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Σπόρτινγκ.

22:45 Cosmote Sport 3
Κωδ. ΟΠΑΠ: 821

Πρώτο παιχνίδι: Σπόρτινγκ – Μπενφίκα 2-1

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπενφίκα

Η Μπενφίκα έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης με το γκολ που έβαλε στο πρώτο ντέρμπι. Έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία στα 8 τελευταία εντός απέναντι στη Σπόρτινγκ σε όλες τις διοργανώσεις με τα 7 από αυτά να ήταν γκολ–γκολ με over. Η ομάδα του Σμιντ προέρχεται από το 1-0 εντός επί της Τσάβες για το πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 5 σερί ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις με 4 νίκες. Έχει 9 νίκες στα 10 τελευταία εντός για το κύπελλο. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερες απουσίες με όλα τα αστέρια να είναι διαθέσιμα.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Μέσα σε όλα και η Σπόρτινγκ, όπως και η μισητή συμπολίτισσα της όπου θέλει να κάνει το νταμπλ σε μια ονειρική σεζόν, την πρώτη μετά από χρόνια. Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Με no goal έχει βγάλει τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στο κύπελλο έχοντας 3 νίκες, 2 ήττες. Φέτος αποκλείστηκε στα ημιτελικά στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ, τον οποίο θέλει η Λίβερπουλ για τον πάγκο της, προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Εστρέλα για το πρωτάθλημα. Ήταν η 4η σερί νίκη, έχοντας 9 στα 10 τελευταία της ματς. Εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο καλός μεσοεπιθετικός Γκονσάλβες, παραμένει εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Αντάν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.17 3.4 2.95 2.1 1.64 1.44 2.6 1.54 2.25 1.32 1.25 1.58
Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας / Εκτίμηση

Δύο φύσει επιθετικές ομάδες, θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Η Μπενφίκα καλείται να πάρει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι και να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1. Μάλιστα, μέσα σε λίγες μέρες παίζει δύο τελικούς με την Σπόρτινγκ, όπου κρίνεται όλη η χρονιά της, καθώς στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να έχει μείνει εκτός πρωταθλήματος και Κυπέλλου ή να βρίσκεται για τα καλά στη διεκδίκηση και των δύο. Θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 1,78 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr