Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τσεχίας: Γιάμπλονετς - Βικτόρια Πλζεν, για να σώσει τη χρονιά

Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 10:17

Η Βικτόρια Πλζεν έχει χάσει τα σκήπτρα στο πρωτάθλημα, δεν προλαβαίνει να τερματίσει στις πρώτες δύο θέσεις και ρίχνει όλο το βάρος στο Κύπελλο, μέσω του οποίου θέλει να βάλει θετικό πρόσημο στη σεζόν, κατακτώντας ένα τρόπαιο.

Κύπελλο Τσεχίας: Γιάμπλονετς - Βικτόρια Πλζεν, για να σώσει τη χρονιά

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γιάμπλονετς – Βικτόρια Πλζεν.

Νοκ-άουτ προημιτελικός για το Κύπελλο Τσεχίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί μετά, πέναλτι.

19:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 781

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Γιάμπλονετς

Η Γιάμπλονετς, προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, η τελευταία 2-0 στην έδρα της Μποέμιανς, παλεύοντας να αποφύγει το γκρουπ υποβιβασμού. Η ομάδα του Ράντοσλαβ Λάταλ, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια εντός το 2024.

Δεν καθαρίζει στα 90’

Και τα δύο προηγούμενα φετινά της παιχνίδια στο Κύπελλο, κρίθηκαν στην παράταση ή τα πέναλτι. Ο αρχισκόρερ της, Χράμοστα, σκόραρε και στα δύο φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος με Βικτόρια. Eκτός ο μπακ Πόλινταρ και ο μέσος Πλέστιλ. Τιμωρημένος ο μπακ Ουρτάδο.

Βικτόρια Πλζεν

Η Βικτόρια, παρουσιάστηκε αγνώριστη μετά τη διακοπή και έχασε 3-1 εντός από τη Λίμπερετς, στην πρώτη της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις από τις 12 Νοεμβρίου! Η ομάδα του Μίροσλαβ Κούμπεκ, έμεινε ουσιαστικά εκτός τίτλου, αλλά κυνηγά Κύπελλο και Κόνφερενς Λιγκ. Εκτός έδρας είναι αήττητη 12 σερί επίσημα ματς, από τις 21 Οκτωβρίου.

Επιστροφή Τσορί

Εκτός ο τρίτος σκόρερ Ντουροσίμνι, ο τέταρτος Γίρκα και ο μέσος Βάλεντα. Επιστρέφει από τιμωρία, ο δεύτερος σκόρερ Τσορί, που είχε πετύχει το νικητήριο γκολ πριν από μερικές μέρες, στο 2-1 στην ίδια έδρα για το πρωτάθλημα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.15 3.6 1.68 2.08 1.61 1.42 2.52 1.61 2.07 1.94 1.2 1.15
Γιάμπλονετς - Βικτόρια Πλζεν / Εκτίμηση

Η Γιάμπλονετς δεν είναι αμελητέα ποσότητα και αποτελεί έναν ισχυρό αντίπαλο στην έδρα της, ωστόσο γι' αυτήν το Κύπελλο είναι πολυτέλεια, καθώς μπροστά της έχει τη μάχη παραμονής στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Βικτόρια Πλζεν θέλει να φθάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και μπορεί να το πετύχει. Διπλό σε απόδοση 1,68 από το Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr