Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους - Λάτσιο, δεν… ξεφεύγει το σκορ!

Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 11:09

Λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες διασταυρώνουν εκ νέου τα ξίφη τους σε ένα ματς που αναμένεται να κριθεί και πάλι στις λεπτομέρειες.

Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους - Λάτσιο, δεν… ξεφεύγει το σκορ!

Πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου (η ρεβάνς 23/4).
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
Φέτος για την Α’ Ιταλίας: Γιούβε – Λάτσιο 3-1 (16/9), Λάτσιο – Γιούβε 1-0 (30/3).
22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 814
Novasports 1

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είχε δύσκολο ματς στην έδρα της Λάτσιο το Σάββατο, απογοήτευσε. Απείλησε μόνο στο 41’, χειρότερη στο μεγαλύτερο διάστημα, έμεινε με άδεια χέρια στο 91’ (1-0 τελικό). Μόλις μία νίκη το τελευταίο δίμηνο στο πρωτάθλημα (1-4-4), αν συνεχίσει έτσι, θέτει σε αμφιβολία ακόμη και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βαρύ το κλίμα για τον τεχνικό Μαξ Αλέγκρι, ουδέποτε φέτος η Γηραιά Κυρία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Συν και πλην
Τιμωρημένοι οι Φατζόλι (μ. 6/0), Πογκμπά (μ. 2/0), εκτός ο Μίλικ (ε. 26/3). Υπάρχουν και καλά νέα, καθώς επιστρέφει ο ηγετικός Βλάχοβιτς (15 γκολ), έτοιμος και ο μπακ Σάντρο.

Πιθανή σύνθεση: Περίν – Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο – Καμπιάζο, Μακ Κένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Κιέζα, Βλάχοβιτς

Λάτσιο

Η Λάτσιο αποδείχθηκε αρραγής ανασταλτικά και βρήκε γκολ νίκης στο 93’ εις βάρος της Γιουβέντους. Δεύτερη διαδοχική επικράτηση στο πρωτάθλημα και ιδανικό ντεμπούτο για τον Κροάτη τεχνικό Ιγκόρ Τούντορ (έξι χρόνια στη Γιουβέντους ως παίκτης και βοηθός προπονητή). Το ακόμη πιο σημαντικό για τους πρωτευουσιάνους είναι ότι βρήκαν τον τρόπο να σταθούν εξαιρετικά στο ντέρμπι ενώ η τακτική προσέγγιση είναι διαφορετική σε απόλυτο βαθμό σε σύγκριση με τον πρώην, Μαουρίτσιο Σάρι. Η τετράδα είναι δύσκολο εγχείρημα.

Τα… γνωστά
Αρκετά αν και γνωστά κρίνονται τα περισσότερα προβλήματα. Τιμωρημένοι οι Πέδρο (ε. 26/1) και Πελεγκρίνι (α. 16/1), δεν προλαβαίνουν οι Λάτζαρι (α. 20/0, 2 ασίστ), Ροβέλα (μ. 18/0), Προβεντέλ (τ. 28 συμ.).

Πιθανή σύνθεση: Μανδάς – Χίλα, Ρομανιόλι, Καζάλε – Μάρουσιτς, Γκεντουζί, Κατάλντι, Φελίπε Άντερσον – Λουίς Αλμπέρτο, Τζακάνι – Ιμόμπιλε

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.75 3.3 5 1.54 2.37 1.17 4.5 2.2 1.6 1.15 1.3 2
Γιουβέντους - Λάτσιο / Εκτίμηση

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και ο άσος κρίνεται έτσι υπερβολικός σε τιμές στο 1.80. Η Λάτσιο αναμένεται να παρουσιαστεί εκ νέου “σφιχτή” και έτσι περιμένουμε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το under προσφέρεται σε “διαβασμένη” τιμή (1.61) στο Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr