Ποδόσφαιρο

Super League 2: Ντέρμπι στη Λάρισα!

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 00:15

Γεμάτο το σημερινό κουπόνι από την αγωνιστική δράση της Σούπερ Λιγκ 2. 

Super League 2: Ντέρμπι στη Λάρισα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ 2.

ΑΕΚ Β - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Η εξωαγωνιστική κόντρα της ΑΕΚ Β’ με την Λάρισα μεταφέρθηκε και στην αναμέτρηση στα Σπάτα, όπου οι κιτρινόμαυροι έκαναν για μια ακόμα φορά την ζημιά στους θεσσαλούς. Αήττητη και στα τρία ματς της σεζόν με την ΑΕΛ, η ομάδα του Νίκου Κούστα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανη για την ανταγωνιστική φετινή πορεία της, δικαιολογημένο και το χειροκρότημα του κόσμου στο φινάλε για την υπερπροσπάθεια. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ο Μακεδονικός από τη στιγμή που πέτυχε την υπέρβαση και μπήκε στα πλέι οφ πορεύεται με χαλαρή διάθεση, Το έδειξε και στο ξεκίνημα της διαδικασίας κόντρα στον Μακεδονικό, αλλά και γενικότερα το τελευταίο διάστημα, οπότε έβγαλε το πόδι από το γκάζι. Μόνο μια νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς μετρούν οι πράσινοι. Δεν δημιουργούν εύκολα ευκαιρίες, ένα γκολ ενεργητικό στα τρία τελευταία παιχνίδια. Ο κόουτς Στέλιος Μαλεζάς δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες να αγωνιστούν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορη η αναμέτρηση ουσιαστικά οπότε οι ομάδες ίσως να είναι πιο χαλαρές και να θελήσουν να παίξουν πιο ανοιχτά. Over 2.5 (2.05).

ΑΕΛ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η ΑΕΛ έπαιξε με την φωτιά και κάηκε στο «Σεραφείδειο». Έπειτα από μεγάλη μάχη κόντρα στην ΑΕΚ Β’ αν και προηγήθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δέχθηκε εκ νέου την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και έμεινε πίσω στην κούρσα για την άνοδο. Τρεις φορές φέτος δεν μπόρεσε να κερδίσει την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, Καίγεται για νίκη στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, ώστε να διατηρήσει ρεαλιστικές ελπίδες για να τον προλάβει. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Ο Λεβαδειακός ξεπέρασε με άνεση και το εμπόδιο της ποιοτικής Νίκης Βόλου και σε συνδυασμό με την νέα γκέλα της ΑΕΛ αποσπάστηκε επτά βαθμούς από τους θεσσαλούς. Αυτό σημαίνει πως έχει την πολυτέλεια να παίξει και για την ισοπαλίας το AEL FC ARENΑ, ώστε να διασφαλίσει ουσιαστικά την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Ο κόουτς Σωκράτης Οφρυδόπουλος βέβαια ξεκαθάρισε πως οι πράσινοι θα αγωνιστούν για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 τα δύο από τα τρία τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λάρισα είναι η ομάδα που καίγεται περισσότερο, ενώ η ομάδα της Λιβαδειάς μπορεί να διαχειριστεί το ματς και να πάει για δύο αποτελέσματα. Σφιχτό και πολύ δυνατό ματς. Χ (2.85) στη Betshop.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

Κάκιστο το ξεκίνημα της Αναγέννηση στα πλέι άουτ παραμονής. Έξι βαθμούς ήθελαν στα ματς με Κοζάνη και Καμπανιακό καις το τέλος έμειναν με άδεια χέρια. Και στις δύο αναμετρήσεις πάντως οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν σειρά ευκαιριών που δημιούργησαν στην αντίπαλη περιοχή, παραμένουν τα θέματα στην τελική προσπάθεια και το σκοράρισμα. Και στα τρία πιο πρόσφατα ματς μπήκε ένα γκολ. Ο κόουτς Γιώργος Τυριακίδης δεν έχει εναλλακτικές επιλογές στο ρόστερ.

Και ο Ηρακλής προέρχεται από γκέλες στο ξεκίνημα των πλέι άουτ. Ο γηραιός βάση προγράμματος ήθελε έξι βαθμούς κόντρα σε Αιολικό και Κοζάνη, αλλά αρκέστηκε σε ισάριθμες ισοπαλίες. Ο κόουτς Σούλης Παπαδόπουλος παραμένει αισιόδοξος και εκτιμά [ως οι θεσσαλονικείς θα σωθούν και εύκολα. Η διοίκηση εκφράζει παράπονα για την διαιτησία με σειρά ανακοινώσεων. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν επιθετική φιλοσοφία ούτως η άλλως. Σε χαμηλό σκορ θα πάμε. Under 2.5 (1.50).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Καταστροφικό ήταν το ξεκίνημα της Καλαμάτας στα πλέι οφ. Η αναμέτρηση με τα Χανιά εξελίχθηκε σε εφιάλτη, η συντριβή τσάκισε βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά την «μαύρη θύελλα» που πολύ δύσκολα θα προλάβει το τρένο της ανόδου. Η διοίκηση προέβη σε νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο Νίκος Αναστόπουλος επέστρεψε αντικαθιστώντας τον Απόστολο Τερζή. Και θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Ηλιούπολη. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal.

Η Ηλιούπολη ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ. Κάκιστη εμφάνιση, συντριβή από την Καλλιθέα και ο Νίκος Παντέλης έκανε τρεις αλλαγές από το ημίωρο ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους για την εικόνα των κυανέρυθρων. Δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος βέβαια για την ομάδα των νότιων προαστίων, εξαρχής στόχος ήτα η συμμετοχή στα πλέι οφ και αυτός επιτεύχθηκε. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καλαμάτα άλλαξε προπονητή και αυτό ίσως επιδράσει θετικά στην ομάδα. Μπορεί να φτάσει στη νίκη, ακόμα και από το πρώτο ημίχρονο.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Ο Καμπανιακός εξαπολύει αντεπίθεση για την παραμονή στην κατηγορία και εκεί που θεωρείτο ξεγραμμένος έχει πλέον αποκτήσει δυναμική και ρεαλιστικές ελπίδες για τη σωτηρία. Η ομάδα της Χαλάστρας πρόσθεσε στο ενεργητικό της ένα ακόμα σπουδαίο διπλό στην Καρδίτσα. Η άμυνα αποτελεί το όπλο των ερυθρόλευκων, καθώς δεν έχουν άνεση στο σκοράρισμα. Και στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς όπου μετρά τρεις νίκες, μπήκε από ένα γκολ. Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο κόουτς Άγγελος Διγκόζης.

Ο Αιολικός δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, το σκορ κολακεύει την προσπάθεια των νησιωτών που ηττήθηκαν χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση στην Θεσσαλονίκη. Πολύ δύσκολη η προσπάθεια να αναστραφεί η κατάσταση και να μείνει στην κατηγορία, αφού δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια στην Αριδαία της Πέλλας, ενώ παραμένουν τα οικονομικά προβλήματα. Μόνο ένας πόντος ενεργητικό σε πέντε ματς για τους μπλε. Δεν υπολογίζεται ο μέσος Μπενίτεζ που εκτίει ποινή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Καμπανιακός έχει τη ψυχολογία να φτάσει σε μία σημαντική νίκη απέναντι στην ανήμπορο Αιολικό. 1 (1.75) στη Betsson.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο Ολυμπιακός Β’ έκλεισε την κανονική περίοδο με τέσσερα ματς δίχως νίκη. Πήρε τον χρόνο του, ανασυντάχθηκε και μπήκε στα πλέι άουτ με πάταγο. Η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν έγινε κόντρα στην Παναχαϊκή που αποτυπώνεται και στο σκορ της αναμέτρησης. Δεν εφησυχάζουν οι ερυθρόλευκοι. Στοχεύουν στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή στην κατηγορία. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal. Δεν θα αλλάξει ενδεκάδα ο κόουτς Αριέλ Ιμπαγάσα.

Το Αιγάλεω έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην διαδικασία των πλέι άουτ με το δεξί. Εξαιρετική εμφάνιση τακτικά στην Κρήτη και σπουδαίο διπλό κόντρα στον Γιούχτα. Φυσικά, δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, οι ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάταξη, ζητούμενο νέο καλό αποτέλεσμα στον Ρέντη. Χαμηλά κρατάνε τον ρυθμό στο Σίτι. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Πλήρης η αποστολή για τον κόουτς Απόστολο Χαραλαμπίδη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: O Oλυμπιακός αν παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και επιστρατεύσει όλο το ταλέντο του, τότε η νίκη δεν θα είναι πρόβλημα για αυτόν. 1 (1.57) στη Betsson.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ

Στη Λιβαδειά θα γίνει το ματς. Ο Παναθηναϊκός στόχευε στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα για να πάρει τα πάνω του στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου υπέστη οδυνηρή ήττα στην Νέα Σμύρνη που την έριξε στην τελευταία θέση της κατάταξης. Φέτος οι ομάδες Β’ υποβιβάζονται και πλέον κάθε ματς αντιμετωπίζεται σαν τελικός για τους πράσινους. Και πάλι αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Γιούχτας προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες, αλλά στο κομβικό ματς με ρο Αιγάλεω δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά. Με προβλήματα στην άμυνα η ομάδα από τις Αρχάνες υπέστη πισωγύρισμα στην προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία και πάει τώρα να παίξει τελικό παραμονής με τον Παναθηναϊκό Β’. Χαμηλός ο ρυθμός στους αγώνες των Κρητικών. Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των νεοφώτιστων εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες καθώς βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης, έρχονται από εντός έδρας ήττα και θέλουν τους βαθμούς να μείνουν στο κυνήγι της παραμονής. Θα διαφυλάξουν τα νώτα τους ενίοτε. Under 2.5 (1.52) στη Betsson.

ΠΑΟΚ Β - ΚΟΖΑΝΗ

Ο ΠΑΟΚ Β’ δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ, αλλά στη διαδικασία των πλέι άουτ θεωρείται εκ των φαβορί για την παραμονή και θέλει να το επιβεβαιώσει στην πράξη. Καλή εμφάνιση, θα μπορούσε να φθάσει σε μια άνετη νίκη κόντρα στον Αιολικό. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο δικέφαλος του βορρά, που θέλει να τελειώνει και μαθηματικά όσο γίνεται νωρίτερα με την σωτηρία. Ο κόουτς Αλέξης Αλεξιάδης χρησιμοποιεί και παίκτες από την Κ-19 δίνοντας ευκαιρίες.

Η Κοζάνη έχει βρει ρυθμό και παρουσιάζεται ανταγωνιστική στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν. Έπειτα από δύο σερί νίκες στάθηκε όρθια και στην αποστολή στην Χαλάστρα κόντρα στον θεωρητικά ανώτερο Ηρακλή και πήρε έναν ακόμα πόντο. Η μάχη μαίνεται βέβαια και δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού για τους ερυθρόλευκους που στηρίζονται στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Μόνο ένα γκολ παθητικό στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Δεν αλλάζει η πετυχημένη ενδεκάδα των προηγούμενων αγωνιστικών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΟΚ Β θέλει να δώσει συνέχεια το νικηφόρο σερί του αλλά σήμερα θα βρει απέναντί του μια ομάδα που θα προσπαθήσει να αμυνθεί κατά κόρον. Δελεαστικός ο άσος παρόλα αυτά και θα τον τιμήσουμε. 1 (1.93) στη Betsson.

Βαθμολογία -

02/04/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
6 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 18 1 1 0 0 2 1 1
1 Levadiakos Levadiakos 34 2 2 0 0 5 1 4
2 Λάρισα Λάρισα 27 2 0 2 0 4 4 0
7 Ηρακλής Ηρακλής 17 2 0 2 0 2 2 0
3 AEK Athens II AEK Athens II 17 1 0 1 0 3 3 0
8 Κοζάνη Κοζάνη 16 2 1 1 0 2 1 1
4 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 17 2 0 1 1 1 3 -2
9 Καμπανιακός Καμπανιακός 15 1 1 0 0 1 0 1
5 Μακεδονικός Μακεδονικός 16 1 0 0 1 1 3 -2
10 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 15 2 0 0 2 0 2 -2
11 Αιολικός Αιολικός 11 2 0 1 1 2 3 -1
Promotion - Super League
Relegation
02/04/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
6 Διαγόρας Διαγόρας 17 1 1 0 0 1 0 1
1 Καλλιθέα Καλλιθέα 28 2 1 1 0 5 1 4
7 Αιγάλεω Αιγάλεω 16 1 1 0 0 2 0 2
2 Χανιά Χανιά 25 2 1 0 1 6 5 1
8 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 15 1 1 0 0 5 0 5
3 Ιωνικός Ιωνικός 22 2 1 1 0 6 2 4
4 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 18 1 0 0 1 0 4 -4
9 Γιούχτας Γιούχτας 14 2 1 0 1 1 2 -1
10 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 11 1 0 0 1 0 1 -1
5 Καλαμάτα Καλαμάτα 18 1 0 0 1 0 5 -5
11 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 11 2 0 0 2 0 6 -6
Promotion - Super League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr