Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πολωνίας: Με τα γκολ στη Βίσλα!

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 00:53

Hιτελικά κυπέλλου έχουμε στη Πολωνία, με τις δύο αναμετρήσεις να είναι πολύ δυνατές, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις. 

Κύπελλο Πολωνίας: Με τα γκολ στη Βίσλα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Πολωνίας.

ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ – ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Δίνει σκληρή μάχη στην δεύτερη κατηγορία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν σε Play-offs ανόδου. Είχε εκτός έδρας παιχνίδι με την Χρόμπρι από την οποία ηττήθηκε 3-2. Έχουν εξαφανιστεί ήδη τριάντα χιλιάδες εισιτήρια για το ματς της χρονιάς. Η ομάδα του Αλμπέρτ Ρουδέ είναι αήττητη τέσσερις αγώνες (3/1/0) ενώ στα τελευταία επτά παιχνίδια υπάρχουν πέντε Goal/Goal. Νέο μεγάλο πλήγμα η απώλεια του φορ Ροδάδο (26 ματς/16 γκολ/4 ασίστ) για έναν μήνα. Τα προβλήματα πολλά με τους Τσίτσκαν, Γιούνκα, Γκογκόλ, Στέπακ, Μπαένα, Τάλαρ να χάνουν τον ημιτελικό.

Η Πιάστ κινδυνεύει με υποβιβασμό στην μεγάλη κατηγορία αλλά έχει ευκαιρία να βρεθεί στον τρίτο τελικό της ιστορίας της με τελευταία παρουσία το 1983. Δεν έχει κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο. Στο πρωτάθλημα είχε δύσκολο εντός έδρας αγώνα με την δεύτερη της βαθμολογίας Σλασκ Βρότσλαβ και πήρε ισοπαλία 2-2. Έχει χάσει και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο 2024 δεχόμενη σε όλα τρία γκολ. Επιστρέφει στην αποστολή ο δεξιός μπακ Πίρκα (28 ματς/1 ασίστ) που ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα. Τραυματίας ο μέσος Χράπεκ (27 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η προϊστορία των δύο ομάδων και οι κακές αμυντικές τους λειτουργίες μας οδηγούν αυτόματα στα γκολ. Goal/goal (1.70) στη Betshop.

ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα. Βελτίωσε την ψυχολογία της καθώς μετά από τρία ματς χωρίς νίκη (0/2/1) υποδέχτηκε την Κρακοβία και νίκησε με 3-1. Στο γήπεδό της δέχεται γκολ για οκτώ συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια και έχει νικήσει σε τέσσερα από αυτά (4/2/2). Δεν έχει κατακτήσει ποτέ το κύπελλο και βρέθηκε τελευταία φορά σε τελικό το 2010. Ο έμπειρος Αυστριακός κεντρικός αμυντικός Ζεχ (22 ματς) είναι ο μόνος που δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του κόουτς Γκούσταφσον στον ημιτελικό.

H Γιαγκελόνια ψάχνει τον τέταρτο τελικό της ιστορίας της έχοντας παίξει εκεί τελευταία φορά το 2019. Έχει κατακτήσει ένα τρόπαιο το 2010. Στο πρωτάθλημα επίσης καταπληκτική και πρωτοπόρος, αυτόν τον τίτλο δεν τον έχει πάρει ποτέ. Η ομάδα του Σιέμιενιετς υποδέχτηκε την ουραγό Λοτς για να κρατήσει την κορυφή και την διέλυσε με εντυπωσιακή εμφάνιση 6-0. Εκτός έδρας σκοράρει για δεκατρία σερί επίσημα ματς και σε εννέα από αυτά πέτυχε +2 γκολ. Η απώλεια του αριστερού μπακ Νάστιτς (8 ματς) είναι το μοναδικό αλλά συνηθισμένο πλέον πρόβλημα της Γιαγκελόνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Γιαγκελόνια βρίσεκται σε πολύ καλή κατάσταση και οι αποδόσεις την αδικούν σήμερα. Έχει και την εμπειρία να φτάσει στον τελικό. Πρόκριση Γιαγκελόνια σε απόδοση 2.03 στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr