Ποδόσφαιρο

Α' Τουρκίας: Ο νόμος της Φενέρ!

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 00:05

Συνεχίζεται η δράση στην 31η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, με τα σημερινά παιχνίδια να υπόσχονται πολλά γκολ. 

Α' Τουρκίας: Ο νόμος της Φενέρ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Τουρκίας.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΚΑΡΑΓΚΟΥΜΡΟΥΚ

Η Σίβασπορ κυνηγούσε την Ντεμιρσπόρ στο σκορ από το πρώτο τέταρτο και παρά το ότι βρήκε την ισοφάριση στο ξεκίνημα της επανάληψης, δέχθηκε άμεσα το 2-1 και επήλθε κατάρρευση, ηττήθηκε με βαρύ σκορ. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία, επί της ουσίας εγκαταλείπει κάθε σκέψη αναφορικά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο και πρώτο μέλημα είναι το να μείνει μακριά από περιπέτειες. Σηκώνει σημαντική βελτίωση στο ανασταλτικό σκέλος. Εξέτισε και επιστρέφει ο Μανάι (ε. 25/15). Εκτός ο Αρσλάν (μ. 16/0), χωρίς απρόοπτες απουσίες.

Η Καραγκιουμρούκ ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς με την Κόνιασπορ και παρά το ότι δέχθηκε το 1-0 σε καίριο σημείο, είχε υπομονή στο παιχνίδι της, για να ισοφαρίσει στο τελευταίο πεντάλεπτο. Φρένο στο μίνι σερί των δύο ηττών, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε (0-3-2) και μοιραία παραμένει στην τελευταία τετράδα. Αμυντικά στέκεται σε πολύ καλό επίπεδο τηρουμένων των αναλογιών και αυτό προσφέρει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Τιμωρημένοι Κουρμπέλης (μ. 13/0), Μερκάν (α. 29/1), Τσεκερίνι (α. 22/1). Εκτός και ο Μαρκάο (ε. 3/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από κακά αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα. Θα ψάξουν την αντίδραση και οι δύο, ειδικά από τη στιγμή που η φιλοξενούμενη καίγεται. Goal/goal (1.80) στη Betshop.

ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Η Καϊσέρισπορ ήταν έτοιμη να τσεκάρει την ισοπαλία στην έδρα της Αλάνιασπορ, αλλά δέχθηκε το γκολ βαθιά στις καθυστερήσεις και έμεινε με άδεια χέρια, με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Τρίτο διαδοχικό ματς δίχως νίκη (0-1-2), παραμένει σε θέση ελέγχου αναφορικά με την επιβίωση, ωστόσο η αφαίρεση τριών βαθμών δεν της επιτρέπει να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο, θα χρειαστεί αρκετά αποτελέσματα για να μην έχει θέμα. ΟΚ ο Σαζντάγκι (α. 27/0). Τιμωρημένοι οι Κοτσαμάν (α. 19/0), Μπαγιαζίτ (τ. 30 συμ.). Εκτός και οι Χοσεϊνί (α. 10/0), Ουζοντίμα (α. 12/1).

Η Κασίμπασα δεν μπορούσε να περιορίσει την επιθετική ισχύ της Γαλατά, αλλά από την άλλη εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες της και στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν 3-2 μπροστά στο σκορ. Δεν άντεξε στην τελική ευθεία, υπέστη την ανατροπή με οδυνηρό τρόπο, στο φινάλε. Μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε (1-2-2), παραμένει στο κυνήγι της 3ης θέσης και παρά το ότι δεν εμφανίζεται αξιόπιστη εσχάτως, το ίδιο ισχύει και με τον ανταγωνισμό. Τιμωρημένοι οι Καρά (μ. 30/13), Ομερούο (α. 21/1), Γουίνκ (α. 29/3). Εκτός και οι Σαντίκι (μ. 9/0), Τσετίνκαγια (εξ. 10/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κασίμπασα εκτός έδρας είναι αψυχολόγητη και για κάποιον λόγο κάνει τα παιχνίδια της ροντέο. Γενικά έχει επιθετική ψυχολογία και μερικές φορές το πληρώνει. Goal/goal & over 2.5 (1.77) στη Betshop.

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Η Κόνιασπορ ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς με την Καραγκιουμρούκ, βρήκε το γκολ σε καίριο σημείο και έδειχνε ικανή να κρατήσει τη νίκη μέχρι τέλους, αλλά στην τελική ευθεία ισοφαρίστηκε. Δεν χάνει στα τελευταία τέσσερα (2-2-0), είναι προφανές ότι βελτιώνεται σημαντικά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν έχει πάρει ικανή απόσταση από την τελευταία τετράδα και θα πρέπει να συνεχίσει ανάλογα για να μην έχει πρόβλημα. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο Σουμπασί (α. 9/0), δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτες απουσίες.

Η Τραμπζονσπόρ έδειχνε χαμένη από τη στιγμή που δέχθηκε το 2-0 από τη Φενέρ στο 45', αλλά μετά την ανάπαυλα έκανε την αντεπίθεσή της, ισοφάρισε με πέναλτι του Τρεζεγκέ, για να λυγίσει στο φινάλε. Δεύτερη αποτυχία στα τελευταία τρία για τους «μπορντομαβιλέρ», παραμένουν στην 3η θέση, κυρίως επειδή ο ανταγωνισμός δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του. Πρώτο μέλημα είναι η βελτίωση της ανασταλτικής παρουσίας της. Τιμωρημένος ο Ντεστάν (ε. 27/5). Δεν υπολογίζονται οι Αϊντίν (ε. 19/0), Ονουάτσου (ε. 17/9), Τουρκμέν (α. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τραμπζονσπόρ θέλει να επανέλθει στις νίκες αλλά με αυτή την αμυντική συμπεριφορά δεν την εμπιστεύεσαι εύκολα. Goal/goal (1.85) στη Betshop.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΑΝΤΑΝΑ

Η Φενέρ είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Τραμπζονσπόρ, βρήκε το 2-0 στο 45', όλα έδειχναν ότι θα φτάσει στη νίκη δίχως να προβληματιστεί, αλλά έριξε στροφές και ισοφαρίστηκε στο τελευταίο τέταρτο. Το σημαντικό είναι ότι δεν παράτησε την προσπάθεια και λυτρώθηκε στο παρά τρία από τον Μπατσουαγί, σε ματς με ασύλληπτα επεισόδια. Πέντε διαδοχικές επιτυχίες, περιμένει λάθος από τη Γαλατά. Τιμωρημένος ο Οσάβι-Σάμουελ (α. 16/3). Εκτός και οι Κινγκ (μ. 12/1), Καντίογλου (α. 29/1), Ουντέρ (μ.-ε. 21/9).

Η Ντεμιρσπόρ έκανε ιδανικό ξεκίνημα με τη Σίβασπορ, προηγήθηκε νωρίς, αλλά έριξε στροφές και έπρεπε να ισοφαριστεί για να πάρει τα πάνω της. Το θετικό είναι ότι βρήκε το 2-1 με τη σέντρα και έκτοτε κυριάρχησε, οδηγώντας τον αντίπαλο σε τέλμα. Επτά βαθμοί στα τελευταία τρία ματς (2-1-0), επί της ουσίας έκανε αποφασιστικό βήμα για την επιβίωση, ενώ το να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω δείχνει από δύσκολο έως ανέφικτο, βάσει λογικής. Τιμωρημένος είναι ο Ατάλ (α. 5/1), δεν αναφέρθηκαν έτερες απουσίες, δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η σοβαρή και προσηλωμένη Φενέρ δεν θα έχει πρόβλημα στο να φτάσει στη νίκη σήμερα. Βατός ο αντίπαλος και μέσα στην έδρα της παίρνει φωτιά. 1 & over 2.5 (1.66) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr