Ποδόσφαιρο

Α' Ιαπωνίας: Φουλ δράση με δυνατά πονταρίσματα!

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 00:22

Αυλαία για την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, με φουλ δράση και δέκα αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα στο κουπόνι του στοιχήματος.

Α' Ιαπωνίας: Φουλ δράση με δυνατά πονταρίσματα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ιαπωνίας.

ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Η Γιοκοχάμα Μαρίνος έχασε με δραματικό τρόπο από την Ναγκόγια. Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε όμως τελικά δέχθηκε 2ο γκολ στο 92’! Ελαβε έτσι τέλος το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Στο πρωτάθλημα παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και καλείται να γίνει πιο σταθερή. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Η Καβασάκι επικράτησε της Τόκιο πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 3-0. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε τα άλλα δύο γκολ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, παίζοντας από το 72’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και βελτιώθηκε το κλίμα. Ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια, προκειμένου να φτάσει στα στάνταρ απόδοσης που επιθυμεί. Τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασταθής παρουσιάζεται η Γιοκοχάμα Μαρίνος η οποία προέρχεται από ήττα που σταμάτησε το μίνι αήττητο σερί της. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Τόκιο και απέκτησε ψυχολογία. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.55 από τη Betshop.


ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΚΙΟΤΟ

Η Γκάμπα Οσάκα έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στην αήττητη Χιροσίμα, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο διάστημα 76’ – 78’. Προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ισοφαρίστηκε γρήγορα. Ελαβε έτσι τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων. Πάντως, διατηρείται αήττητη σε τέσσερις αγώνες και έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα. Εντός έδρας, σε δύο αγώνες έχει ισάριθμες νίκες. Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της έχουν έρθει Under 2,5.

Η Κιότο με δύο γκολ που πέτυχε στο διάστημα 22’ – 26’ προηγήθηκε κόντρα στη, χωρίς νίκη, Τόκιο Βέρντι με 2-0, αλλά δεν έφτασε στη νίκη, καθώς δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και περιορίστηκε στο ισόπαλο 2-2. Σε πέντε αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Εκτός έδρας, πάντως, έχει καλή παρουσία και είναι αήττητη σε τρία ματς. Τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της έχουν έρθει Goal/Goal.

EKTIMHΣΗ: Καλό ξεκίνημα για την Γκάμπια η οποία μετρά τέσσερις αγώνες αήττητη και εντός έδρας εντυπωσιάζει. Από την άλλη η Κιότο προβληματίζει καθώς μετρά μόλις ένα θετικό αποτέλεσμα σε πέντε αγώνες. Παρόλα αυτά εκτός έδρας παρουσιάζει καλή εικόνα. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.99 από τη Betshop.

ΚΑΣΙΒΑ - ΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Η Κασίβα προηγήθηκε κόντρα στην Νιγκάτα, αλλά ισοφαρίστηκε και περιορίστηκε και τελικά στο ισόπαλο 1-1, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Εμεινε έτσι μακριά από τη νίκη σε 2ο διαδοχικό παιχνίδι και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Πάντως, σε πέντε αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Εντός έδρας, όμως, δεν έχει νίκη στα δύο ματς που έχει δώσει. Και τα πέντε παιχνίδια της έχουν έρθει Under 2,5.

Η Σερέζο Οσάκα βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Σόναν, πέτυχε δύο γκολ και επικράτησε με 2-0. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες και παρουσιάζεται βελτιωμένη σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Παράλληλα, διατηρείται αήττητη και έχει πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα. Δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Νιγκάτα μένοντας μακριά από τη νίκη για 2ο διαδοχικό ματς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζεται βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια και δείχνει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 3.10 από τη Betshop.


ΜΑΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Η Μασίντα Ζέλβια άνοιξε νωρίς το σκορ κόντρα στην Τόσου, ισοφαρίστηκε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ και έφτασε στην επικράτηση με 3-1. Σημείωσε 4η διαδοχική νίκη, ενώ διατηρείται αήττητη, βρίσκεται στην κορυφή και το ξεκίνημα της είναι εξαιρετικό! Μοναδική απώλεια στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γκάμπα Οσάκα (1-1) στην πρεμιέρα. Οι δύο τελευταίοι αγώνες της έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Η Χιροσίμα έφερε ισοπαλία 1-1 με την Γκάμπα Οσάκα, με το διάστημα 76’ – 78’ να είναι όλο το… ζουμί του αγώνα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε γρήγορα. Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία, 3η σε τέσσερα παιχνίδια. Πάντως, διατηρείται αήττητη σε πέντε αγώνες και σε γενικές γραμμές το ξεκίνημα της κρίνεται ικανοποιητικό. Εκτός έδρας, σε δύο ματς έχει ισάριθμες ισοπαλίες. Τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την επικράτηση με 3-1 κόντρα στην Τόσου και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα στο ξεκίνημα. Από την άλλη η Χιροσίμα διατηρείται αήττητη σε πέντε αγώνες και δείχνει να ικανοποιεί. Θα ποντάρουμε στον 1 σε απόδοση 3.05 από τη Betshop.


ΣΑΓΚΑΝ ΤΟΣΟΥ - ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Η Τόσου έχασε 1-3 από την πρωτοπόρο και αήττητη Μασίντα Ζέλβια. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα, 4η σε πέντε αγώνες. Μοναδική της νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σαπόρο (4-0), στις 2 Μαρτίου. Εχει περιορισμένες δυνατότητες και στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία. Τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5.

Η Βίσελ Κόμπε ήταν σαρωτική κόντρα στη Σαπόρο και επικράτησε με το ευρύ 6-1! Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Χιροσίμα. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τρία παιχνίδια, ενώ σε πέντε αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα και η παρουσία της είναι καλή. Ιδανική, μέχρι στιγμής, η παρουσία της εκτός έδρας, όπου σε δύο αγώνες έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες.

EKTIMHΣΗ: Με στόχο την παραμονή στην κατηγορία οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί και έτσι μετρούν τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες. Η Βίσελ κόμπε από την άλλη επικράτησε με το ευρύ 6-1 της Σαπόρο και χτίζει μίνι αήττητο σερί στα τρία παιχνίδια. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 1.66 από τη Betshop.


ΣΟΝΑΝ ΜΠΕΛΜΑΡΕ - ΤΟΚΙΟ ΒΕΡΝΤΙ

Η Σόναν έχασε από την αήττητη Σερέζο Οσάκα, με δύο γκολ που δέχθηκε στο 2ο ημίχρονο. Επέστρεψε στις ήττες μετά από τρία παιχνίδια, ενώ για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν σκόραρε. Επίσης, σε πέντε αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Εχει περιορισμένες δυνατότητες και πρωταρχικός της στόχος είναι να βρεθεί μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της έχουν έρθει Goal/Goal.

Η Τόκιο Βέρντι στο διάστημα 22’ – 26’ δέχθηκε δύο γκολ από την Κιότο Σάνγκα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά αντέδρασε στο τελευταίο διάστημα του αγώνα και έφτασε στην ισοφάριση (2-2), πετυχαίνοντας το 2ο γκολ στο 93’! Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία, 3η σε τέσσερα ματς. Παραμένει, όμως, χωρίς νίκη σε πέντε αγώνες και οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες. Και οι πέντε αγώνες της έχουν έρθει Goal/Goal.

EKTIMHΣΗ: Οι γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα κόντρα στη Σερέζο Οσάκα και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν γνωρίζοντας την ήττα. Από την άλλη η Τόκιο απάντησε στην Κιότο Σάνγκα, έφτασε στην ισοφάριση και πήρε το Χ όμως πλέον φαίνεται πως δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα ποντάρουμε στο under 2,5 σε απόδοση 1.60 από τη Betshop.


ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ - ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ

Η Τζούμπιλο Ιβάτα έχασε φυσιολογικά από την ανώτερη Κασίμα με 0-1. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα, 4η σε πέντε αγώνες. Μοναδική της επικράτηση ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβασάκι με 5-4, την 1η Μαρτίου. Εντός έδρας, σε δύο αγώνες έχει υποστεί ισάριθμες ήττες, χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει γκολ. Παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες και με το ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει, ενισχύει τις εκτιμήσεις που την θέλουν ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Η Νιγκάτα βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κασίβα, αλλά κατάφερε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση (1-1). Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, ενώ διατηρείται αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς. Παράλληλα, σε πέντε αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα και σε γενικές γραμμές το ξεκίνημα τη κρίνεται θετικό. Εκτός έδρας, σε τρία ματς έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

EKTIMHΣΗ: Αρκετά αδύναμοι παρουσιάζονται οι γηπεδούχοι, που ούτε εκτός, ούτε και εντός έδρας μπορεί να γευτεί τη χαρά της νίκης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και πήραν την ισοπαλία παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στην Κασίβα. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.65 από τη Betshop.


ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ - ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ

Η Φουκουόκα προηγήθηκε κόντρα στην Ουράβα, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της, στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ και έχασε 1-2. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο τριών αγώνων. Επίσης, σε πέντε αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία νίκη και σε γενικές γραμμές οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες. Εντός έδρας, δεν έχει νίκη σε τρεις αγώνες. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

Η Κασίμα ήταν καλύτερη από την Τζούμπιλο Ιβάτα και έφτασε στη νίκη, έστω και με 1-0, με πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ματς χωρίς επιτυχία. Επίσης, σε πέντε αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα, έχει πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα και δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

EKTIMHΣΗ: Η Φουκουόκα γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, ενώ προβληματίζει με την εικόνα της καθώς σε πέντε αγώνες έχει μόνο μια νίκη. Από την άλλη η Κασίμα πήρε το τρίποντο με 1-0 κόντρα στην Ιβάτα πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα με μια ήττα σε πέντε αγώνες. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 2.45 από Betshop.


ΣΑΠΟΡΟ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Η Σαπόρο προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί μετά τη συντριβή που γνώρισε από τη Βίσελ Κόμπε με 1-6! Υπέστη 4η διαδοχική ήττα, ενώ παραμένει χωρίς νίκη σε πέντε αγώνες, έχοντας μόλις ένα βαθμό. Παρουσιάζει πολλές αδυναμίες και είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Σημαντικά τα κενά που έχει στην αμυντική γραμμή, καλείται να βελτιωθεί γρήγορα. Οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Over 2,5.

Η Ναγκόγια επικράτησε με δραματικό τρόπο κόντρα στη Γιοκοχάμα Μαρίνος με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 92’! Σημείωσε έτσι 2η διαδοχική επιτυχία και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες και παρουσιάζεται βελτιωμένη. Σε γενικές γραμμές, πάντως, πρόκειται για μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες. Τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της έχουν έρθει No Goal. Εκτός ο επιθετικός Γιαμαγκίσι (4/0).

EKTIMHΣΗ: Η Σαπόρο γνώρισε συντριβή από την Κόμπε με 6-1 και παρέμεινε για πέμπτο αγώνα χωρίς νίκη μετρώντας μόλις έναν βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη βρήκαν τη νίκη στο τελευταίο λεπτό και δείχνουν να βελτιώνονται. Θα πάμε με το under 2,5 σε απόδοση 1.75 από τη Betshop.


ΤΟΚΙΟ - ΟΥΡΑΒΑ ΡΕΝΤ ΝΤΑΙΑΜΟΝΤΣ

Η Τόκιο έχασε από την Καβασάκι πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 0-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκε άλλα δύο γκολ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, παίζοντας από το 72’ με δέκα παίκτες. Επέστρεψε άμεσα στις ήττες μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Φουκουόκα (3-1). Παρουσιάζεται ασταθής. Τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Χατάνο (5 συμμ.).

Η Ουράβα βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Φουκουόκα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 4-4 με τη Σόναν. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τέσσερα παιχνίδια, μοναδική της ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χιροσίμα (0-2) στην πρεμιέρα. Οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Goal/Goal.

EKTIMHΣΗ: Η Τόκιο προέρχεται από την ήττα με 3-0 κόντρα στην Καβασάκι και δείχνει ασταθής επιστρέφοντας και πάλι στα αρνητικά αποτελέσματα. Από την άλλη η Ουράβα έρχεται με ψυχολογία μετά τη νίκη με ανατροπή και δείχνει να έχει το προβάδισμα στην εν λόγω αναμέτρηση. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 2.30 από τη Betshop.

Βαθμολογία -

03/04/2024J1 League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μασίντα Ζέλβια Μασίντα Ζέλβια 13 5 4 1 0 8 3 5
2 Σερέζο Οσάκα Σερέζο Οσάκα 11 5 3 2 0 9 4 5
3 Βίσελ Κόμπε Βίσελ Κόμπε 10 5 3 1 1 10 3 7
4 Κασίμα Άντλερς Κασίμα Άντλερς 10 5 3 1 1 7 3 4
5 Χιροσίμα Χιροσίμα 9 5 2 3 0 8 2 6
6 Γκάμπα Οσάκα Γκάμπα Οσάκα 8 4 2 2 0 5 3 2
7 Νιγκάτα Άλμπιρεξ Νιγκάτα Άλμπιρεξ 8 5 2 2 1 6 5 1
8 Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς 8 5 2 2 1 8 8 0
9 Κασίβα Κασίβα 8 5 2 2 1 4 4 0
10 Καβασάκι Καβασάκι 6 5 2 0 3 10 9 1
11 Γιοκοχάμα Μαρίνος Γιοκοχάμα Μαρίνος 6 4 2 0 2 6 6 0
12 Ναγκόγια Ναγκόγια 6 5 2 0 3 4 6 -2
13 Κιότο Κιότο 5 5 1 2 2 7 8 -1
14 Σόναν Μπελμάρε Σόναν Μπελμάρε 5 5 1 2 2 8 10 -2
15 Τόκιο Τόκιο 5 5 1 2 2 7 9 -2
16 Φουκουόκα Φουκουόκα 5 5 1 2 2 4 6 -2
17 Τόκιο Βέρντι Τόκιο Βέρντι 3 5 0 3 2 7 9 -2
18 Τζούμπιλο Ιβάτα Τζούμπιλο Ιβάτα 3 5 1 0 4 6 10 -4
19 Σαγκάν Τοσού Σαγκάν Τοσού 3 5 1 0 4 6 11 -5
20 Σαπόρο Σαπόρο 1 5 0 1 4 2 13 -11
AFC Champions League
AFC Champions League Qualifiers
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr