Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Λεβερκούζεν - Φορτούνα Ντίσελντορφ, φουλάρει για το νταμπλ

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 01:33

Οι "ασπιρίνες" ετοιμάζονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον βάζουν πλώρη για το νταμπλ, καθώς υποδέχονται ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Κύπελλο Γερμανίας: Λεβερκούζεν - Φορτούνα Ντίσελντορφ, φουλάρει για το νταμπλ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Νοκ-άουτ ημιτελικός για το Κύπελλο Γερμανίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και μετά αν χρειαστεί, πέναλτι.

21:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 913

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Λεβερκούζεν

Δύο τίτλους έχει, ένα κύπελλο (1993) και ένα Κύπελλο UEFA (1988). Φέτος είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και διεκδικεί τρεις. Η επιβεβαίωση δια στόματος Τσάμπι Αλόνσο ότι θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι ήταν η είδηση που σκόρπισε χαμόγελα. Φυσικά φαβορί για πρόκριση και για κατάκτηση τροπαίου. Είχε ματς πρωταθλήματος εντός με την Χόφενχαϊμ και νίκησε με 2-1.

Ελπίδες για δύο

Εκτός έμειναν στο πρωτάθλημα τόσο ο μέσος Παλάσιος (27 ματς/5 γκολ/4 ασίστ) όσο και ο επιθετικός Μπόνιφεϊς (23 ματς/16 γκολ/9 ασίστ). Και οι δύο έχουν ελπίδες να αγωνιστούν για λίγο.

Φορτούνα Ντίσελντορφ

Δίνει μάχη σε διπλό ταμπλό και τώρα έρχονται τα πιο κρίσιμα παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα είχε εκτός έδρας ματς με την Κάιζερσλαουτερν όπου έπρεπε να νικήσει για να συνεχίσει να έχει ελπίδες ανόδου και τα κατάφερε με 3-1. Τα παιχνίδια της έχουν πάντα αρκετό ενδιαφέρον και γενικώς πολλά γκολ καθώς δεν είναι ομάδα που παίζει με σκοπιμότητα. Σε δεκαοκτώ εκτός έδρας παιχνίδια φέτος έχει δεκαπέντε Over 2,5.

Επιστροφή Γιοχάνεσον

Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μέσος Γιοχάνεσον. Εκτός είναι ο μπακ Γκαβορί (23 ματς/4 ασίστ) και ο έμπειρος μέσος Σομπότκα (9 ματς/1 ασίστ) λόγω τραυματισμών.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.17 7.15 13 3 1.35 1.77 1.97 2 1.71 1.07 4.5
Λεβερκούζεν - Φορτούνα Ντίσελντορφ / Εκτίμηση

Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν πολλά περισσότερα από μία κατηγορία. Η Λεβερκούζεν πραγματοποιεί την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της και μπροστά της έχει μία τεράστια ευκαιρία για το νταμπλ, την οποία δύσκολα θα την πετάξει στα σκουπίδια. Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ και αν μπει γκολ νωρίς, θα ανοίξει αρκετά. Θα πάμε με το Over 3,5 σε απόδοση 2,05 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr