Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: Γκιμαράες - Πόρτο, επικίνδυνη αποστολή

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 09:33

Η Πόρτο θέλει να σώσει την χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου, ωστόσο το εμπόδιο της Γκιμαράες στα ημιτελικά είναι δύσκολο και οι "δράκοι" έχουν μπροστά τους μία μεγάλη πρόκληση εκτός έδρας.

Κύπελλο Πορτογαλίας: Γκιμαράες - Πόρτο, επικίνδυνη αποστολή

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γκιμαράες – Πόρτο.

Πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Ακολουθεί ρεβάνς στις 17/4 στην έδρα της Πόρτο

22:15 Cosmote Sport 3
Κωδ. ΟΠΑΠ: 920

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Γκιμαράες

Επιτυχία για την Γκιμαράες που βρίσκεται σε αυτή τη φάση ενώ έχει βγάλει με νίκες τα 4 τελευταία εντός για το κύπελλο με τα τρία από αυτά να ήταν γκολ – γκολ. Η ομάδα του Άλβαρο Πασέκο προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μορεϊρένσε για το πρωτάθλημα. Ήταν η 4η σερί νίκη δείχνοντας να έχει ανεβάσει στροφές και θα πάει με ψυχολογία κόντρα στην Πόρτο. Αγωνιστικά εκτός είναι ο εξτρέμ Ζότα, ο οποίος θα χάσει τη σεζόν.

Πόρτο

Η Πόρτο έτσι όπως έχει πάει το πράγμα με το πρωτάθλημα, μένει, ουσιαστικά, με το κύπελλο σαν ρεαλιστικό στόχο για να πάρει έναν τίτλο φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι και η κάτοχος του τροπαίου, όπου νίκησε 2-0 την Μπράγκα στον τελικό. Είναι αήττητη και μόνο με νίκες στα τελευταία 18 παιχνίδια στο κύπελλο. Έγινε άνω κάτω την Κυριακή με την εκτός έδρας ήττας με 1-0 από την Εστορίλ για το πρωτάθλημα, όπου ουσιαστικά την έθεσε εκτός μάχης του τίτλου. Εξέφρασε την οργή της για τη διαιτησία και στο φινάλε του ματς οι παίκτες επιτέθηκαν στον διαιτητή καθώς και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Μπήκε τέλος σε 3 σερί νίκες. Τιμωρημένος ο βασικός τερματοφύλακας Ράμος. Αμφίβολος ο μπακ Ζαϊντού.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.15 3.55 1.75 1.8 1.9 1.28 3.25 1.81 1.85 1.92 1.24 1.17
Γκιμαράες - Πόρτο / Εκτίμηση

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Γκιμαράες, η οποία πάντα στην έδρα της είναι μία δύσκολη αντίπαλος για τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας. Η Πόρτο ρίχνει το βάρος στο Κύπελλο, ωστόσο δεν διανύει καλή περίοδο και άπαντες περιμένουν την αντίδραση που θα βγάλει μετά τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες. Θα πάρουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1,84 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr