Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Ρίσκο με Φράιμπουργκ και Μάιντς

Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 00:41

Κυρίως πιάτο στην 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με έξι αναμετρήσεις.

Α' Γερμανίας: Ρίσκο με Φράιμπουργκ και Μάιντς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Γερμανίας.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Ουνιόν Βερολίνου απείλησε μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έπαιξε αμυντικά και πήρε δύσκολη ισοπαλία στην Βρέμη με 0-0. Σημαντικός βαθμός για την ομάδα του Μπιέλιτσα στην μάχη παραμονής. Έχει πάρει διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη με την δύναμη της έδρας όπου έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά ματς (4/2/1). Έχει χάσει και τα τέσσερα ματς εντός με τις ομάδες της πρώτης εξάδας (γκολ 0-11). Τραυματίας ο μέσος Χάμπερερ (18 ματς/1 ασίστ) και ο μπακ Ρουσιγιόν (22 ματς/1 ασίστ).

Η Λέβερκουζεν δεν παράτησε ποτέ την μάχη με την Χόφενχαϊμ και με ακόμη μια ανατροπή έφτασε στη νίκη με 2-1 και ακόμη πιο κοντά στον τίτλο. Η ήττα της Μπάγερν Μονάχου την ίδια ώρα σημαίνει ότι πήγε στο +13 και θέλει μόλις τρεις νίκες στα επόμενα επτά ματς για να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Μεσοβδόμαδα είχε ημιτελικό κυπέλλου με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας και προκρίθηκε εύκολα στον τελικό με νίκη 4-0. Αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις φέτος σε σύνολο σαράντα αγώνων (35/5/0). Επιστρέφουν Παλάσιος και Μπόνιφεϊς.
* Η Ουνιόν Βερολίνου έχει τα λιγότερα Goal/Goal φέτος (9).
* Η Λέβερκουζεν σε 21 από τα 27 παιχνίδια της φέτος έχει σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.
* Η Ουνιόν έχει μόνο μια νίκη σε εννέα αγώνες στην ιστορία με την Λέβερκουζεν (1/4/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η Ουνιόν να είναι καλή με τον Μπιέλιτσα εντός έδρας αλλά και με τους δύο προπονητές που είχε φέτος έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είναι πρώτη σε No Goal και σε αυτό θα ποντάρουμε στο 1,70 της Betshop.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΙΨΙΑ

Η Φράιμπουργκ ξεκούραστη νίκησε εύκολα στην έδρα της Γκλάντμπαχ με 3-0. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ έκανε το καλύτερο παιχνίδι της μετά από καιρό και πρέπει να περιμένουμε καλό φινάλε, στην τελευταία σεζόν του κόουτς στον πάγκο. Υποδέχεται την Λειψία χωρίς να έχει νίκη εντός έδρας στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (0/2/2). Τα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια έχουν λήξει με Goal/Goal και Over 2,5. Τραυματίες οι κεντρικοί αμυντικοί Λίνχαρτ (15 ματς/1 γκολ), Γκίντερ (23 ματς/2 ασίστ) και αμφίβολος ο μέσο-επιθετικός Σαλάι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Λειψία για ακόμη μια φορά πλήρωσε την αστοχία της. Τελείωσε το ματς με την Μάιντς με δείκτη xGoals στο 2,94 αλλά δεν σκόραρε και παραχώρησε ισοπαλία 0-0. Έμεινε στο -3 από την τετράδα σε μάχη που συνεχίζεται βέβαια. Αήττητη τέσσερις αγώνες (3/1/0) η ομάδα του Μάρκο Ρόζε η οποία εκτός έδρας έχει δώσει οκτώ συνεχόμενα Goal/Goal και εννέα στα τελευταία δέκα ματς στα οποία δεν έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία. Τραυματίας ο επιθετικός Πόουλσεν (26 ματς/5 γκολ/2 ασίστ).
* Η Φράιμπουργκ έχει την πέμπτη χειρότερη άμυνα (48 γκολ) αλλά έχει κρατήσει 8 φορές το μηδέν που είναι η Πέμπτη καλύτερη επίδοση φέτος.
* Η Λειψία εκτός έδρας μόνο μια φορά έχει προηγηθεί στο ημίχρονο (1/9/3).
* Η Φράιμπουργκ δεν έχει νίκη στους οκτώ τελευταίους αγώνες με την Λειψία (0/3/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φράιμπουργκ παραμένει μια καλή ομάδα που θέλει να πει αντίο στον προπονητή της με ιδανικό φινάλε. Μπορεί να έχει κακή παράδοση με την Λειψία αλλά είναι δελεαστική η διπλή ευκαιρία 1Χ.

ΜΑΪΝΤΣ - ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Η Μάιντς κλείστηκε στην άμυνα και με την τεράστια βοήθεια του τερματοφύλακα Τζέντνερ πήρε ισοπαλία 0-0 στην Λειψία. Αναμφίβολα επιτυχία ο βαθμός για την ομάδα του Μπο Χένρικσεν αλλά και το μηδέν στην εστία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο. Ο κόουτς Χένρικσεν είναι αήττητος εντός από την ημέρα που ανέλαβε (2/2/0) και με νίκη απέναντι στην ουραγό βάζει κι άλλες ομάδες στην μάχη παραμονής. Εκτός οι στόπερ Μπελ (10 ματς) και Λάιτς (7 ματς).

Η Ντάρμσταντ έδειξε και πάλι ψυχή και πήρε ισοπαλία στο Μπόχουμ 2-2 δίκαια επιστρέφοντας από το 2-0. Η ομάδα του Τόρστεν Λίμπερκνεχτ παραμένει φαβορί για υποβιβασμό. Βρίσκεται στο -6 από την σωτηρία και την Μάιντς την οποία αντιμετωπίζει αυτή την αγωνιστική οπότε, ελπίδα υπάρχει. Δεν έχει νίκη φυσικά είκοσι παιχνίδια (0/7/13) που δείχνει πόσο δύσκολο είναι το έργο της. Νέα μεγάλη απώλεια είναι ο έμπειρος αμυντικός μέσος Γκιάζουλα (18 ματς) λόγω τιμωρίας. Τραυματίας ο μέσος Μέλεμ (17 ματς/3 γκολ/2 ασίστ).

* Η Μάιντς έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση φέτος (22 γκολ).
* Η ουραγός Ντάρμσταντ έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς εκτός (8) από ότι εντός έδρας (6).
* Η Μάιντς είναι αήττητη δύο αγώνες εντός έδρας με την Ντάρμσταντ (1/1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μάιντς έχει την ψυχολογία πλέον και ίσως με τον Μπούρκαρντ υγιή έναν παίκτη που θα την ξεκλειδώσει επιθετικά και θα της δώσει την νίκη στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν. Πάμε στον άσο έστω στο 1,45 της Betsson.

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΜΠΟΧΟΥΜ

Η Κολωνία ισοφάρισε το ματς με την Άουγκσμπουργκ και μετά κλείστηκε στην άμυνα για να προστατεύσει το αποτέλεσμα. Τα κατάφερε και πήρε σημαντική ισοπαλία 1-1 στην μάχη παραμονής. Παραμένει στο -1 από την θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και τώρα απέναντι στην Μπόχουμ έχει πολύ κρίσιμο ματς απέναντι σε μια ομάδα που είναι έξι βαθμούς μακριά. Παραμένει χωρίς νίκη για επτά αγώνες (0/4/3) και σε αυτά τα επτά ματς έχει πέντε Goal/Goal. Τραυματίας ο στόπερ Κίλιαν (13 ματς).

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Μπόχουμ αν και προηγήθηκε με 2-0 της ουραγού Ντάρμσταντ δεν κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο. Παραχώρησε ισοπαλια 2-2. Μετά το ματς ο κόσμος ζήτησε εξηγήσεις από τους παίκτες. Η ομάδα του Τόμας Λετς αγχώνεται πλέον καθώς είναι χωρίς νίκη για πέντε αγώνες (0/1/4) ενώ έχει μόλις μια στα τελευταία εννέα (1/3/5). Ακόμη χειρότερη εκτός έδρας με μια νίκη στα τελευταία δεκαεπτά ματς (1/7/9) και αυτή με την ουραγό Ντάρμσταντ. Τραυματίας είναι ο μέσο-επιθετικός Κουάρτενγκ (11 ματς/1 ασίστ) και ο επιθετικός Πασιένσια (17 ματς/3 γκολ/1 ασίστ). Επιστρέφει ο μπακ Έρμαν.

* Η Κολωνία έχει πετύχει τα λιγότερα γκολ φέτος (21) και έχει μείνει στο μηδέν επιθετικά 11 φορές που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση.
* Η Μπόχουμ έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς εκτός έδρας που είναι η χειρότερη επίδοση μαζί με την Μάιντς.
* Η Κολωνία δεν έχει νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες με την Μπόχουμ (0/3/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μυρίζει ισοπαλία το παιχνίδι καθώς αναμετρώνται δύο ομάδες που αυτή την στιγμή, δεν ξέρουν πως να νικήσουν. Ντεφορμέ και αν δεν χάσουν θα είναι όλα καλά.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.

Η Χάιντενχαϊμ απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει το εύκολο γκολ και για αυτό είναι πρόβλημα για όλους. Πήρε δίκαια την ισοπαλία 3-3 στο παιχνίδι με τη Στουτγκάρδη επιστρέφοντας από το 2-0. Οι δύο τελευταίες εμφανίσεις, με ισάριθμες ισοπαλίες, έχουν επαναφέρει το καλό κλίμα στην ομάδα του Φρανκ Σμιντ και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Είναι στο +10 από τον κίνδυνο αλλά χωρίς νικη για έξι ματς (0/3/3). Νέα απώλεια ο τιμωρημένος μέσο-επιθετικός Ντόβενταν (17 ματς/1 γκολ/1 ασίστ). Κανένα άλλο πρόβλημα.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της (δείκτης xGoals στο 2,26) και η Ντόρτμουντ το έκανε. Οι Βαυαροί ηττήθηκαν δίκαια 2-0 και ο κόουτς Τόμας Τούχελ μετά το ματς αποδέχτηκε ότι η μάχη για το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε. Η Μπάγερν πλέον έχει μόνο το Champions League να κυνηγάει ως τίτλο. Δεν θα φανεί περίεργο, με ματς απέναντι στην Άρσεναλ να ακολουθεί, να δούμε αλλαγές πολλές στην ενδεκάδα. Εκτός έχει επτά σερί Over 2,5. Εκτός ο τερματοφύλακας Νόιερ (18 ματς), ο μπακ Μποέ (2 ματς) και λογικά οι μέσο-επιθετικοί Σανέ και Κομάν για να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα Champions League που ακολουθεί.

* Η Χάιντενχαϊμ 15 φορές φέτος έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο τις περισσότερες από όλους.
* Η Μπάγερν Μονάχου έχει πετύχει 12 γκολ στο πρώτο τέταρτο των αγώνων τα περισσότερα από όλους.
* Σε δύο ματς στην ιστορία, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η Μπάγερν έχει ισάριθμες νίκες με τα ματς να έχουν συνολικά δεκατρία γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι υψηλή η απόδοση αλλά είναι λογικό το Goal/Goal και Over.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Η Ντόρτμουντ βρήκε ευκαιρίες στο ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου, τις εκμεταλλεύτηκε και πήρε πρώτη νίκη σε Klassiker μετά από εννέα ματς. Επικράτησε 2-0. Κράτησε την τέταρτη θέση και πήγε στο +3 από την Λειψία. Η Μπορούσια στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά από τον Οκτώβριο (5 νίκες). Ετοιμάζεται για άλλο ένα δύσκολο ματς μετρώντας έξι Goal/Goal στα τελευταία επτά ματς εντός. Διαθέσιμοι ο τερματοφύλακας Κόμπελ και ο επιθετικός Μάλεν. Εκτός ο μπακ Μπένσεμπαϊνί (17 ματς).

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Στουτγάρδη έφτασε στο 2-0 απέναντι στην Χάιντενχαϊμ, χαλάρωσε και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 3-3 και πήρε δίκαιη ισοπαλία. Κράτησε το +7 από την πέμπτη Λειψία. Η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες είναι αήττητη εννέα αγώνες (7/2/0) και πήρε σημαντικό μάθημα πριν παίξει στο Ντόρτμουντ. Μετράει τέσσερις σερί νίκες εκτός πρώτη φορά μετά τον Απρίλη του 1980. Σημαντική απουσία ο τιμωρημένος στόπερ Άντον (27 ματς/3 ασίστ). Τραυματίες οι στόπερ Ζαγκαντού (19 ματς/1 γκολ), Ρουό (18 ματς/2 ασίστ).
* Η Ντόρτμουντ στο πρώτο ημίχρονο εντός έδρας έχει πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ μόλις τέσσερις φορές (4/7/2).
* Η Στουτγάρδη στο πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας έχει δεχτεί μόλις πέντε γκολ τα λιγότερα από όλους.
* Η Ντόρτμουντ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία δεκατέσσερα ματς εντός με την Στουτγάρδη (8/5/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό το Over με την ικανότητα των δύο ομάδων στην επίθεση. Ίσως αξίζει το ρίσκο με ένα βήμα παραπάνω και να ποντάρουμε στα 4-6 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr