Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης, πρόωρος τελικός!

Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 00:41

Σπουδαίο παιχνίδι στο Μόναχο με τις δύο ίσως καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση να αναμετρώνται, σε μία τεράστια σύγκρουση που άνετα θα ήταν και ο τελικός της διοργάνωσης.

Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης, πρόωρος τελικός!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρώτος αγώνας για τα προημιτελικά, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης (8/5).
(22:00), CosmoteSport 1 HD, ΚΩΔ ΟΠΑΠ: 107

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν άφησε ανοιχτό το παράθυρο πρόκρισης μετά το 2-2 με την Αρσεναλ στο Λονδίνο, στη ρεβάνς της Βαυαρίας προσέγγισε το τέλειο. Είχε δύο δοκάρια, βρήκε το γκολ της πρόκρισης στο 67' με τον Κίμιχ και από τη στιγμή που δεν κινδύνευσε, πήρε δικαίως το 1-0. Σε μία χρονιά αμφισβήτησης και μάλιστα έντονης, οι παίκτες του Τόμας Τούχελ ορέγονται την κορυφή της Ευρώπης. Στο... τσιφλίκι τους, το γερμανικό πρωτάθλημα, δεν είχαν αντίδοτο στην εκπληκτική φέτος Λεβερκούζεν, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκαν από ομάδα Γ' κατηγορίας. Ως εκ τούτου, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μοναδική ευκαιρία για τρόπαιο φέτος, καθώς το καλοκαίρι είχε χαθεί και το Σούπερ Καπ! Η εν γένει αποτυχημένη πορεία έφερε στο στόχαστρο τον τεχνικό Τούχελ. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος επικράτησε 2-1 εντός της Άιντραχτ, με αλλαγές.

Αγωνιστικά νέα
Εκτός οι Κομάν (ε. 7/2, 17/3), Γκνάμπρι (ε. 5/2, 9/3). Οι Ντε Λιχτ (α. 5/0, 20/2), Λάιμερ (μ. 9/0, 27/0) έγιναν αλλαγή στο πρωτάθλημα, αλλά δεν τίθεται θέμα, διαθέσιμος αναμένεται και ο Μουσιάλα (ε. 9/1, 24/1), ομοίως ο Σανέ (ε. 9/1, 26/8).

Πιθανή ενδεκάδα: Νόιερ, Ντέιβις, Κίμιχ, Κιμ, Ντάιερ, Γκορέτσκα, Πάβλοβιτς, Γκερέρο, Μίλερ, Μουζιάλα, Κέιν

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Ρεάλ Μαδρίτης

Λένε ότι για να γίνεις βασιλιάς στη ζούγκλα πρέπει να σκοτώσεις το λιοντάρι και η Ρεάλ Μαδρίτης το έπραξε. Το 3-3 της ισπανικής πρωτεύουσας με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν αποτέλεσμα πρόκρισης, στη ρεβάνς υπέφερε (18-1 κόρνερ!), ωστόσο άνοιξε το σκορ στο 12', μετά το 1-1 (76') τα έδωσε όλα στην παράταση και εν τέλει πέρασε στα πέναλτι. Η αποκαθήλωση του Πρωταθλητή Ευρώπης ανοίγει την όρεξη στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι (πρώην της Μπάγερν), η οποία κουβαλάει τα 14 τρόπαια Τσάμπιονς Λιγκ και ρίχνει βαριά σκιά σε κάθε αντίπαλο. Βέβαια, δεν κατάφερε να νικήσει στα τελευταία τρία στον θεσμό (0-3-0), ενώ με τη Λειψία στους «16» απογοήτευσε και βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό (εκμεταλλεύτηκε την αστοχία του αντιπάλου). Στο ισπανικό πρωτάθλημα κάνει... περίπατο, απομένει η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και ενώ στο τελευταίο πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σοσιεδάδ.

Αγωνιστικά νέα
Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο Καρβαχάλ (α. 8/1, 25/4), ο πασπαρτού Βάθκεθ στη θέση του δεξιού μπακ. Ετοιμοι οι Μπέλιγκχαμ (μ. 8/4, 25/17), Ροντρίγκο (ε. 10/5, 31/10), ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε.

Πιθανή ενδεκάδα: Λούνιν, Λούκας, Μεντί, Ρούντιγκερ, Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Καβαμιγκά, Κρος, Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπέλιγχαμ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.27 3.55 2.95 2.4 1.52 1.54 2.37 1.42 2.62 1.37 1.27 1.64
Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης / Εκτίμηση

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε τρομερή κατάσταση και με το πρωτάθληα κλεισμένο, ουσιαστικά πάει να πάρει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάγερν δεν έχει άλλο στόχο πέρα από τη κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Δεν ξετρελένει με την εικόνα της και δεν πατάει στοιβαρά, αλλά είναι Μπάγερν και μέσα στην έδρα της σε τέτοια παιχνίδια μεταμορφώνεται. Τρομερό παιχνίδι και περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Goal/goal (1,55) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr