Ποδόσφαιρο

Λιγκ2 Αγγλίας: Τα δίνουν όλα!

Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 01:53

Με την κρίσιμη 43η αγωνιστική συνεχίζεται η δράση στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας.

Λιγκ2 Αγγλίας: Τα δίνουν όλα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΚΡΟΥ

Αναβλήθηκε το ματς στο Μάνσφιλντ για την Ακρινγκτον που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με θύτη την Μόρκαμ (1-2) και διατηρείται στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Σε κακή κατάσταση εσχάτως, με μόλις μία νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-6) έχασε κάθε ελπίδα για να προλάβει τα πλέι οφ. Μετράει επτά συνεχόμενα over, εκ των οποίων τα έξι συνδυαστικά με γκολ-γκολ. Εκτός οι ΜακΚράκεν (γκολκίπερ), Ριτς-Μπαγκέλου (αμυντικός) και Λοβ (επιθετικός).

Απρόσμενα κακή εμφάνιση της Κρου υποδεχόμενη την Φόρεστ Γκριν, δέχτηκε τρία αναπάντητα γκολ στο πρώτο ημίωρο πετώντας «λευκή» πετσέτα (0-3) και απομακρύνθηκε περαιτέρω από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Βεβαίως διατηρεί καθαρό προβάδισμα για πλέι οφ, παρότι έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική (0-2-2) και με μόλις μία στις επτά τελευταίες (1-2-4). Αμφίβολοι οι μέσοι Λουντ, Οφορντ, νοκ άουτ ο μέσος Πάουελ και οι επιθετικοί Τάμπινερ (1 γκολ), Μπέικερ-Ρίτσαρντσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντεφορμέ και οι δύο ομάδες, ασταθής αλλά δεδομένα στις καλές ομάδες της κατηγορίας η Κρου έχει και το κίνητρο συνεπώς διπλό στο 2,37 της Betshop.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Με άδεια χέρια έφυγε η Γουίμπλεντον από το Στόκπορτ (1-0), μένοντας πίσω στο κυνήγι των πλέι οφ. Εχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί (πέναλτι στο 34') και το πλήρωσε πέφτοντας στο καναβάτσο στα τελευταία λεπτά συμπληρώνοντας τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2). Από την άλλη, αυτή ήταν η μόλις δεύτερη ήττα στις οκτώ πιο πρόσφατες (3-3-2). Μετράει 14 συνεχόμενα under (!), ενώ τα 8/10 πιο πρόσφατα ήταν no goal. Τιμωρημένος ο μέσος Κέρτις.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Δεύτερη κολλητή ήττα μετά από μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών (2-1-0) υπέστη η Σάλφορντ στο Γουόλσολ (2-1), πάντως δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο (γενικότερα σερί 3-3-4, 6-6-4). Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, απάντησε με την συμπλήρωση μίας ώρας όμως λύγισε στις καθυστερήσεις. Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (25) από ότι εκτός (22). Γκολ-γκολ τα 14/15 τελευταία, over τα 16/21 πιο πρόσφατα. Νοκ άουτ οι μέσοι Ασλεϊ, Μάλαν και οι Κέλι (αμυντικός), Σέπαρντ (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απρόβλεπτο σύνολο η Γουίμπλεντον, μη ικανοποιητική η φετινή παρουσία της Σάφορντ που πάντως αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας. Πιθανή ισοπαλία (3,50).

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Μπάροου «καιγόταν» για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Μόρκαμ, όμως λύγισε χωρίς ιδιαίτερη μάχη (2-1) και βλέποντας να διακόπτεται αήττητο έξι αγωνιστικών (4-2-0) απομακρύνθηκε από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Βεβαίως βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση θέσης στα πλέι οφ, αν τα καταφέρει αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία της! Εντός έδρας έχει μόνο δύο ήττες (11-7-2). Αμφίβολος ο Στέφενσον, νοκ άουτ οι Κάβανα (αμυντικός) και Τιένσια (αριστερός μπακ).

Ακόμη μία εξόρμηση της Σουίντον πήγε στραβά -άλλωστε πρόκειται για την ομάδα με την χειρότερη εκτός έδρας επίδοση (2-7-11)- στο Σάτον (3-1), πέφτοντας ακόμη πιο χαμηλά έχοντας εδώ και καιρό... ξεμείνει από στόχους (2-4-6 με υπηρεσιακό τον Γκάβιν Γκάνινγκ, γενικότερα σερί 2-5-8, 3-5-12). Γκολ-γκολ τα 15/17 πιο πρόσφατα, συνδυαστικά με over τα πέντε τελευταία. Δεν υπολογίζονται οι Μαχόνεϊ (γκολκίπερ), Ουουάκουε, Κλέιτον (αμυντικοί), Ντιβάιν (αριστερός μπακ), Καν (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρέπει να το πάρει αυτό το ματς η Ακρινγκτον, κόντρα στην Σουίντον που εδώ και καιρό κάνει.. αγγαρεία. Οριακά αποδεκτός ο άσος στο 1,70 της Betshop.

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Με πέναλτι στις καθυστερήσεις έσωσε η Μπράντφορντ ένα βαθμό στην έδρα της Γκρίμσμπι (1-1), όμως με μόλις ένα τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-1-4, μετά από σερί 4-3-0) τα πλέι οφ φαίνεται να κάνουν.. φτερά. Under τα 12/17 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, no goal τα 11/15 πιο πρόσφατα. Παραμένουν αμφίβολοι ο μέσος Γκίλιεντ και ο αν. φορ Γιανγκ, απουσιάζουν ο αμυντικός Σταμπς και ο μέσος Πάτισον.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Τζίλιγχαμ διασύρθηκε στο Χάρογκειτ (5-1), μένοντας λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ με μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-3-3, γενικότερο σερί 7-7-5). Χωρίς αρχή και τέλος, με τη συνήθως αξιόπιστη άμυνα της αυτή τη φορά να γίνεται... σμπαράλια. Εχει μόνο μία ισοπαλία εκτός έδρας (9-1-11), έφερε δεύτερο κολλητό over μετά από οκτώ συνεχόμενα under. Νοκ άουτ ο μέσος Τζέφρις και ο επιθετικός Ουρτάδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τζίλιγχαμ προλαβαίνει τα πλέι οφ, η Μπράντφορντ πάλι όχι και όμως οι φιλοξενούμενοι δίνονται στο 3,20. Θα το πάρουμε, με το συνοδευόμενο ρίσκο.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΡΕΞΑΜ

Η Κόλτσεστερ έφερε ισοπαλία στο Τρανμίρ (1-1) και συνεχίζει την μάχη παραμονής έχοντας μόλις μία νίκη με τεχνικό τον Ντάνι Κόουλι (1-7-2, γενικότερα σερί 2-9-2, 2-9-5). Δέχτηκε γκολ στο 7' και παρότι απάντησε στο επόμενο λεπτό, το 1-1 δεν άλλαξε! Γκολ-γκολ τα 26/36 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, under τα 11/12 πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα όπου έχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση εντός έδρας. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Εγκμπο, εκτός ο αμυντικός Λόρενς.

Μετά την σπουδαία νίκη επί της Μάνσφιλντ η Ρέξαμ ηττήθηκε στο Ντονκάστερ (1-0) χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή (σερί 6-3-3). Δεν έκανε καλή εμφάνιση, Αποδυναμώνεται εμφανώς εκτός έδρας, μακριά από την Ουαλία πήρε μόνο τους 28 από τους 73 βαθμούς της. Αμφίβολος ο βασικός αριστερός μπακ-χαφ Μεντί (2 γκολ), νοκ άουτ ο βασικός μέσος Τζόουνς (4 γκολ) και οι Λέιντον (γκολκίπερ), Φόρντε (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τις ισοπαλίες προσπαθεί να σωθεί η Κόλτσεστερ, κάπως πεσμένη η Ρέξαμ στις καθοριστικές τελευταίες στροφές. Το διπλό στο 2,00 του Pamestoixima.gr είναι το πρώτο σημείο.

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ

Σπουδαίο διπλό και μάλιστα με ανέλπιστη ευκολία επί της Κρου πανηγύρισε η Φόρεστ Γκριν (0-3), παραμένει στην τελευταία θέση πλέον όμως κυνηγάει με καλύτερες προϋποθέσεις την παραμονή (σερί 5-1-5 με νέο τεχνικό τον Στιβ Κότεριλ), Οι «οικολόγοι», που ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίωρο σκοράροντας τρεις φορές και στη συνέχεια αμύνθηκαν καλά, έχουν την χειρότερη επίδοση εντός έδρας. Μετράει επτά συνεχόμενα no goal. Αμφίβολος ο φορ Ογιεντέλε, εκτός οι Στίβενς (φορ, 9 γκολ) και Ντάνιελς (γκολκίπερ).

Η ΜΚ Ντονς άγγιξε υπερπολύτιμη νίκη στην έδρα της Νοτς Κάουντι, όμως ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (3-3) χάνοντας μοναδική ευκαιρία να μπει ακόμη πιο γερά στο κυνήγι της απευθείας ανόδου (κι ενώ έχει σχεδόν εξασφαλίσει τα πλέι οφ). Προηγήθηκε προτού καταφέρει -προσωρινή- ανατροπή στην ανατροπή, πλέον τρέχει σερί 6-2-3 και 16-4-6. Over τα 15/19 πιο πρόσφατα (11/18 γκολ-γκολ). Αμφίβολος ο αμυντικός Γουόλερ, εκτός πλάνων οι Χάντερ (βασικός μέσος) και Σάντφορντ (αν. γκολκίπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ολα για όλα τα παίζει πια η Φόρεστ Γκριν, φουλ για άνοδο βεβαίως πάρει και η ΜΚ Ντονς. Προς διπλό, αλλά θα το θέλαμε ψηλότερα (1,80).

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Μέσα από την αγκαλιά της έχασε η Γκρίμσμπι τη νίκη απέναντι στην Μπράντφορντ (1-1), πέμπτη ισοπαλία στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (2-5-2) και συνεχίζει την μεγάλη μάχη παραμονής. Είχε προβάδισμα από τις αρχές της επανάληψης, όμως στις καθυστερήσεις ο Χιουμ αποβλήθηκε υποπίπτοντας παράλληλα στο καθοριστικό πέναλτι. Εντός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται δύο γκολ. Πέραν του τιμωρημένου αμυντικού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μάχερ (αμυντικός), Εϊνλι (μέσος), Ντρίσκολ-Γκλένον (αριστερός μπακ), Γκνάχουα (φορ).

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Νιούπορτ όχι μόνο δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στην Κρόουλι, αλλά διασύρθηκε εντός έδρας (0-4) και πλέον μόνο με θαύμα θα προλάβει τα πλέι οφ (σερί 4-0-7 και 9-2-7). Δέχτηκε γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και την.. πήρε η κάτω βόλτα. No goal τα πέντε από τα επτά τελευταία. Αμφίβολος ο βασικός στόπερ Ντρισντέιλ, απουσιάζουν οι στόπερ Ντιλέινι, Σέμπερι, Κλαρκ και ο βασικός δεξιός μπακ ΜακΛάφλιν (3 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε μεγάλο κίνδυνο πλέον η Γκρίμσμπι, ψάχνει μία νίκη-οξυγόνο απέναντι στην Νιούπορτ, η οποία δέχτηκε η χαριστική βολή αναφορικά με τα πλέι οφ. Ασος, χωρίς ιδιαίτερη αξία πάντως στο 1,83.

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Αναβλήθηκε το ματς με την Ακρινγκτον και η Μάνσφιλντ έρχεται από την ήττα στο Ρέξαμ (2-0), μένοντας λίγο πίσω από την κορυφή. Η δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας δεν βρήκε αυτή τη φορά λύσεις και μοιραία υπέκυψε, συμπληρώνοντας τέσσερις αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-1-2, 7-1-5, 7-3-6). Εχει μόνο δύο ήττες σε 19 εντός έδρας ματς (10-7-2), συνεχίζουν εκτός οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Τζόνσον και οι Χάρινγκτον (μέσος), Οουτς (φορ).

Πολύτιμη όσο και άνετη εκτός έδρας νίκη επί της Νιούπορτ πήρε η Κρόουλι (0-4), έβδομο τρίποντο στα δέκα πιο πρόσφατα (7-1-2) και διατηρείται στην 7η θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ. Τι κι αν έμεινε στα 18 γκολ ο συνήθης ύποπτος Ορσι, βρήκε και με το παραπάνω επιθετικές λύσεις. Under τα 8/12 τελευταία. Μοναδικός απόντας είναι ο βασικός μέσος Γκλάντγουιν (2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νιώθει απειλή πλέον η Μάνσφιλντ, τα δίνει όλα για πλέι οφ η Κρόουλι. Χαμηλά ο άσος που συνδυάζεται με over (1,95), όμως θα περιμένουμε το live.

ΜΟΡΚΑΜ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Πολύτιμη νίκη σε βάρος της Μπάροου πανηγύρισε η Μόρκαμ (2-1), με το δεύτερο κολλητό τρίποντο μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες (στις οποίες έχει δεχτεί 14 γκολ) να την κρατάει στο “κάδρο” για πλέι οφ. Εβαλε πολύ νωρίς γερές βάσεις, ελάχιστα απειλήθηκε. Και στα έξι τελευταία επαληθεύτηκε ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Ρόουσον, νοκ άουτ οι Μουρ (βασικός γκολκίπερ), Λαβ (αμυντικός) και Μπάρκερ (μέσος).

Και την εκ των πρωτοπόρων Ρέξαμ υπέταξε η Ντονκάστερ (1-0), πέμπτη συνεχόμενη νίκη και όγδοη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές (8-3-1 και 8-3-4), βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης έχοντας προ πολλού σώσει την παρτίδα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Αμφίβολος ο αν. επιθετικός Κάρτι, νοκ άουτ οι μέσοι Κλόουζ, Ρέιβενχιλ, οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι και οι Λόουλορ (γκολκίπερ), Λονγκ (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εξακολουθεί να ελπίζει για πλέι οφ η Μόρκαμ, σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται η Ντονκάστερ. Γκολ-γκολ (1,65), δευτερευόντως με over στο 2,05 της Betsson.

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ

Η Νοτς Κάουντι έσωσε στις καθυστερήσεις ένα βαθμό απέναντι στην ΜΚ Ντονς (3-3), μένοντας με μόλις μία νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (1-2-7, 2-3-9 με νέο τεχνικό τον Στιούαρτ Μέιναρντ) και με ελάχιστες ελπίδες για πλέι οφ. Εντός έδρας μπορεί κατά μέσο όρο να σκοράρει πάνω από δύο γκολ, όμως παραμένει χωρίς νίκη στο 2024 (0-2-5)! Over τα 21/25 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολος ο μέσος Γκόσλινγκ, νοκ άουτ οι Μπαϊράμι (αμυντικός μέσος), Πάλμερ (χαφ) και Σκοτ (φορ).

Η Χάρογκειτ ήταν καταιγιστική απέναντι στην Τζίλιγχαμ (5-1), με την δεύτερη νίκη στο αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών να την διατηρεί ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ (γενικότερο σερί 2-5-4). Τι κι αν έμεινε πίσω στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα, μπήκε.. φουριόζα στην επανάληψη κατατροπώνοντας τον αντίπαλο. Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (32) από ότι εντός (26). Αμφίβολος ο αμυντικός Γκίμπσον, νοκ άουτ ο γκολκίπερ Τόμας.

ΕKΤΙΜΗΣΗ: Με τίποτα δεν προλαβαίνει πια πλέι οφ η Νοτς Κάουντι, από ξέσπασμα έρχεται η Χάρογκειτ. Δεν είναι εμπιστοσύνης φέτος οι γηπεδούχοι, θα στραφούμε στον συνδυασμό γκολ-γκολ με over (1,80).

ΣΑΤΟΝ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Εκεί που έδειχνε.. ψόφια, η Σάτον πετάει πλέον από νίκη σε νίκη και για πρώτη φορά φέτος ανέβηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού! Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο με αντίπαλο την Σουίντον (3-1) και μάλιστα τα κατάφερε με άνεση, πλέον συνεχίζει με άλλους όρους την προσπάθεια παραμονής. Εχει κρατήσει ανέπαφη εστία μόνο στη μία από τις 19 τελευταίες αγωνιστικές, γκολ-γκολ τα 13/18 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολος ο αμυντικός Ιστμοντ.

Αν και χρειάστηκε να.. φτύσει αίμα, η Στόκπορτ επικράτησε 1-0 της Γουίμπλεντον -που έχασε πέναλτι στο 34'- και φιγουράρει πάντα στην κορυφή, έχοντας αγκαλιάσει πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό την απευθείας άνοδο (σερί 4-4-0 και 4-4-2). Εχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση εκτός έδρας. Αμφίβολοι οι βασικοί Ράιτ (μέσος, 2 γκολ), Κόλαρ (επιτελικός, 4 γκολ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ οι Σάουθαμ-Χέιλς (αμυντικός), Μπρίστοου (αρ. μπακλ), Νόιλ (δεξιός μπακ), Στρέτον (αν. φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεταμορφωμένη στην τελική ευθεία η Σάτον πάει πια να σωθεί, όμως η Στόκπορτ είναι κάτι παραπάνω από σκληρό καρύδι και λογικά θα βάλει... φρένο στους Λονδρέζους (1,78).

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Μετά από δύο απανωτές ήττες η Τρανμίρ παραχώρησε ισοπαλία στην Κόλτσεστερ (1-1), πλέον δεν προλαβαίνει με τίποτα πλέι οφ και απλώς θα περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν (σερί 3-2-2, 4-3-6, 9-3-8). Είδε το γρήγορο προβάδισμα της να διαγράφεται στο επόμενο λεπτό κι όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους. Είναι αρκετά αποτελεσματική εντός έδρας (11-3-7). Αμφίβολοι οι Γουντ (αριστερός μπακ) και Γουόκερ (μέσος), νοκ άουτ οι αμυντικοί Στάρμπακ και Λικ.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-2) η Γουόλσολ υπέταξε στις καθυστερήσεις την Σάλφορντ (2-1), έκτο τρίποντο στα δέκα τελευταία (6-2-2) και συνεχίζει να «πιέζει» για πλέι οφ (γενικότερο σερί 6-5-4). Εγινε μεγάλη μάχη, για να «χαμογελάσει» στις καθυστερήσεις. Εκτός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται δύο τέρματα. Αμφίβολοι οι ΜακΕντι (αμυντικός), Τζέλις (νεοφερμένος μέσος), Ιρινγκ (χαφ) και Νόουλς (επιθετικός), νοκ άουτ οι αμυντικοί Γουίλιαμς και Οτεχ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και τυπικά αδιάφορη η Τρανμίρ, δεν τα παρατάει η Γουόλσολ. Και εδώ με το over ως πρώτη επιλογή (1,80), συνδυαστικά με άσο εκτοξεύεται στο 4,00.

Βαθμολογία -

06/04/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 77 40 22 11 7 79 40 39
2 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 73 40 20 13 7 79 39 40
3 Ρέξαμ Ρέξαμ 73 41 21 10 10 72 49 23
4 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 71 42 21 8 13 71 57 14
5 Μπάροου Μπάροου 67 40 18 13 9 57 43 14
6 Κρου Κρου 66 41 18 12 11 67 58 9
7 Κρόουλι Κρόουλι 62 40 19 5 16 61 56 5
8 Μόρκαμ Μόρκαμ 60 41 17 9 15 63 70 -7
9 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 60 42 17 9 16 40 52 -12
10 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 59 42 15 14 13 54 44 10
11 Γουόλσολ Γουόλσολ 59 40 16 11 13 59 58 1
12 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 58 41 16 10 15 52 57 -5
13 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 55 41 16 7 18 59 65 -6
14 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 55 40 16 7 17 54 62 -8
15 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 54 41 14 12 15 49 54 -5
16 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 52 41 15 7 19 80 79 1
17 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 51 42 15 6 21 60 60 0
18 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 50 40 14 8 18 53 59 -6
19 Σουίντον Σουίντον 47 41 12 11 18 68 74 -6
20 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 47 42 12 11 19 62 77 -15
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 40 40 8 16 16 51 69 -18
22 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 39 42 9 12 21 50 73 -23
23 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 38 39 9 11 19 50 68 -18
24 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 36 41 9 9 23 41 68 -27
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr