Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Αγωνιστική για γκολ

Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 10:21

Αρκετά γκολ μπορεί να σημειωθούν στα σημαντικά ματς της Τσάμπιονσιπ.

Τσάμπιονσιπ: Αγωνιστική για γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΝΟΡΙΤΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Νόριτς, προηγήθηκε στην έδρα της Λέστερ, αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει και επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις σερί νίκες, όμως παραμένει στην εξάδα των πλέι - οφ. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, εντός έχει επτά σερί νίκες και αήττητο 12 αγώνων. Έχει μεγάλη αντιπαλότητα με τη γειτόνισσα, Ίπσουιτς, από την οποία όμως δεν έχει χάσει εντός από το 2006. Εκτός oι μπακ Χάνλι, Γιαννούλης, ο εξτρέμ Ρόου (δεύτερος σκόρερ) και ο επιθετικός Ερνάντες, αμφίβολος ο μέσος Σόρενσεν.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, κέρδισε με ανατροπή τη Σαουθάμπτον, πήρε την τρίτη σερί νίκη και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας εξασφαλίσει τουλάχιστον τη συμμετοχή στα πλέι – οφ. Έχει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ έχει πάρει 31 πόντους σε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, τους περισσότερους στο πρωτάθλημα. Μακριά από το γήπεδό της, έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Αμφίβολος ο επιθετικός Μουρ, ο τρίτος σκόρερ, Χερστ, εκτός οι μπακ Γουίλιαμς, Ντονασιέν, Μπερνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ μεγάλο τοπικό ντέρμπι με βαθμολογική σημασία, μπορεί να γίνει οτιδήποτε. Σίγουρα όμως οι δύο ομάδες έχουν τις ικανότητες να πληρώσουν γκολ – γκολ και over 2.5.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Μπλάκμπερν πήρε εντυπωσιακό διπλό στο Σάντερλαντ, επέστρεψε στις νίκες μετά από εννέα αγωνιστικές και κρατιέται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αν και έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 19 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, κρατιέται χάρη στον Σμόντιτς, αρχισκόρερ της κατηγορίας με 23 γκολ, ο οποίος έχει πετύχει γκολ και στα τελευταία τέσσερα που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός οι μπακ Φλεκ, Mπαρνς, o μέσος Σίγκουρντσον και ο επιθετικός Λέοναρντ, αμφίβολος ο μπακ Πίκερινγκ.

Η Σαουθάμπτον, έχασε από την Ίπσουιτς αν και το πάλεψε, επιστρέφοντας στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, μόνο μαθηματικά μπορεί να διεκδικήσει την απ’ ευθείας άνοδο, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να εξασφαλίσει τα πλέι – οφ με νίκη στο Μπλάκμπερν. Πληρώνει έξι σερί γκολ – γκολ, ενώ ο A. Άρμστρονγκ σκοράρει σε τέσσερις σερί αγωνιστικές. Τελευταία νίκη στο Μπλάκμπερν, το 2001, τελευταία ήττα το 2005. Εκτός ο μπακ Λαριός και ο μέσος Στιούαρτ. Τιμωρημένος ο μπακ Μπρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν τον Σμόντιτς, οι φιλοξενούμενοι τον Άρμστρονγκ. Τι άλλο από over 3.5

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΧΑΛ

Η Κάρντιφ, είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς βρέθηκε πίσω στην έδρα της Κόβεντρι, αλλά το γύρισε με δύο αυτογκόλ και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, παίζοντας πλέον τα ρέστα της για να πλησιάσει την εξάδα. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ έχει πάρει και τις δέκα τελευταίες νίκες της σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, με ακριβές σκορ 1-0 ή 2-1. Εκτός ο τερματοφύλακας Όλνγουικ (παίζει ο Χόρβατ), αμφίβολος o μπακ ΜακΓκίνες και ο επιθετικός Ετέτε (3 γκολ).

Η Χαλ, πάλεψε στο Λιντς, αλλά δεν απέφυγε δεύτερη σερί ήττα, που ουσιαστικά τελειώνει τα όνειρα πλέι – οφ, καθώς δεν έχει νίκη σε έξι αγώνες. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, είναι πιο επικίνδυνη εκτός έδρας, όπου πήρε τις τρεις τελευταίες νίκες της. Και οι έξι τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα ήταν με ένα γκολ διαφορά, οι τρεις τελευταίες με ακριβές σκορ 2-1. Αμφίβολοι οι βασικοί αμυντικοί Κόιλ και Τζέιλς και ο καλός μέσος Ντελάπ, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός στόπερ, Γκριβς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Toν πρώτο λόγο η επικίνδυνη εκτός έδρας Χαλ, Χ2 διπλή ευκαιρία.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΛΙΝΤΣ

Η Κόβεντρι προηγήθηκε με Κάρντιφ, αλλά έχασε με ανατροπή μετά από τρεις σερί νίκες και παρέμεινε εκτός εξάδας. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, πληρώνει τρία σερί γκολ – γκολ και έξι σερί over 2.5. Tελευταία εντός έδρας νίκη επί της Λιντς, το 2012, τελευταία ήττα, το 2010. Σε πολύ καλή φόρμα ο Σιμς, με γκολ σε δύο σερί αγωνιστικές και τρία σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο πολύτιμος μέσος Άλεν και ο τρίτος σκόρερ, Σακαμότο, αμφίβολος ο επιθετικός Γκόντεν.

Η Λιντς κέρδισε τη Χαλ, επέστρεψε στις νίκες και παραμένει σε θέση απ’ ευθείας ανόδου, με το μεγαλύτερο τρέχον αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, με 15 αγωνιστικές, πριν από το ματς κλειδί με Κόβεντρι. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, έχει μακράν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ είναι η μόνη που δεν έχει χάσει φέτος ματς στο οποίο προηγήθηκε, ανεξαρτήτως έδρας. Ο Σάμερβιλ σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Λείπουν Στράουκ, Ντάλας (μπακ). Αμφίβολος ο μέσος Γκρούεφ και ο επιθετικός Νιόντο (7 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλη μία πιθανή ματσάρα, με over 2.5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Χάντερσφιλντ πήρε την ισοπαλία στο Στόουκ, τη δεύτερη στα τελευταία τρία ματς, αλλά παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, καθώς δεν έχει νίκη έξι αγωνιστικές, με ένα τρίποντο σε οκτώ. Η ομάδα του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, έχει φέτος τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα συνολικά (16, οι οκτώ εντός), ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 23 ματς στα οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εντός σκοράρει σε 12 σερί, αλλά με τρεις ανέπαφες εστίες. Eκτός οι Τέρτον, Ράφελς, Νακαγιάμα, Λις (μπακ), Xάρατ (επιθετικός).

Η Μίλγουολ, υπέστη οδυνηρή ήττα στην έδρα της Ρόδεραμ και δεν έχει νίκη τρεις αγωνιστικές, όμως αν περάσει από το Χάντερσφιλντ, θα έχει κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Η ομάδα του Νιλ Χάρις, έχει κερδίσει μόνοένα από τα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια, δεχόμενη γκολ σε όλα. Έχει πάρει τους λιγότερους πόντους (3) σε ματς που βρέθηκε πίσω, ενώ δεν έχει κάνει ακόμα ανατροπή στη σεζόν. Εκτός οι επιθετικοί Μπράντσο, Νίσμπετ, αμφίβολοι οι μπακ Μπράιαν, Γουάλας, Χάρντινγκ και ο μέσος Κάμπελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 16 ισοπαλίες η Χάντερσφιλντ, 11 η Μίλγουολ. Ισοπαλία και αυτό!

ΛΕΣΤΕΡ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Λέστερ, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Νόριτς, αλλά έκανε μόλις την τέταρτη φετινή ανατροπή της και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγώνες, παραμένοντας στη μάχη της ανόδου. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 11 εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, αλλά είναι αμφότερες στην πιο πρόσφατη πεντάδα αγώνων. Έχει τις λιγότερες ισοπαλίες στη σεζόν, μόνο τέσσερις. Εκτός ο μέσος ΜακΑτίρ, αμφίβολοι Νέλσον (μπακ), Κάνον (επιθετικός). Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Ντόιλ.

Η Μπέρμιγχαμ πήρε την πρώτη νίκη της υπό την τεχνική ηγεσία του Γκάρι Ρόουετ, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από επτά αγωνιστικές και παραμένοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη . Έχει μόνο τρία διπλά φέτος, κανένα στα τελευταία έξι ταξίδια και μόνο ένα στα τελευταία εννέα, εκ των οποίων δέχτηκε γκολ σε οκτώ. Στην επίθεση, την κρατά ζωντανή ο Στάνσφιλντ, που έφτασε τα 10 τέρματα φέτος. Τελευταία νίκη στο Λέστερ, το 2007. Εκτός Μ. Ρόμπερτς (μπακ), Τσανγκ (μέσος) αμφίβολο Γιούτκιεβιτς (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ίσως δυσκολευτεί η Λέστερ, αλλά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με under 2.5

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Μίντλεσμπρο, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και έχει αήττητο έξι αγωνιστικών, παραμένοντας όμως έξι πόντους από την πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, είναι πάντως αρκετά επικίνδυνη εκτός έδρας, όπου έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία πέντε ματς και δύο από τα τελευταία οκτώ. Εκτός Μπανγκουρά, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), Χάκνι, ΜακΓκρι, Τζόουνς (μέσοι), αμφίβολοι oι μπακ ΜακΝερ, Φράι, Φαν Ντερ Μπερχ και οι επιθετικοί Φορς (αρχισκόρερ), Κόμπερν (εκ των 2ων σκόρερ).

Η Σουόνσι, έχασε μετά από δύο αγωνιστικές και δεν μπορεί να κυνηγήσει πλέι – οφ, οπότε το μόνο που θέλει είναι να τελειώσει τη σεζόν χωρίς καρδιοχτύπια. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, έχει 12 νίκες στο πρωτάθλημα, οι έξι μακριά από την έδρα της. Έχει χάσει μάλιστα μόνο δύο από τα τελευταία οκτώ ταξίδια της, με τέσσερις ισοπαλίες (όλες γκολ – γκολ). Εκτός ο μέσος Άλεν και ο εξτρέμ Πλασέτα, αμφίβολος ο μπακ Άσμπι, οι μέσοι Πάρκερ, Τζινέλι, και ο επιθετικός Κουτσαρέβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Kαλή η Μπόρο, κυνηγά πλέι – οφ. Άσος.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΠΡ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Η ΚΠΡ, πήρε διπλό στην Ουαλία, νίκησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και παραμένει με διαφορά ασφαλείας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με μία ήττα σε οκτώ αγωνιστικές και δύο σε 13. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, έχει βελτιωθεί και εντός έδρας, όπου πλέον έχει μόνο μία ήττα σε επτά αγώνες. Ανεξαρτήτως έδρας, νίκησε μόνο τρεις φορές φέτος, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σε καλή φόρμα ο Κουκ, με γκολ δύο σερί αγώνες. Εκτός o μέσος Ρίτσαρντς, αμφίβολος ο επιθετικός Κολί.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουένσντεϊ, έχασε στο Μίντλεσμπρο και μετρά μόλις έναν πόντο σε τέσσερις αγωνιστικές, παραμένοντας στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, δεν έχει πληρώσει γκολ – γκολ σε εννέα συνεχόμενα ματς μακριά από το γήπεδό της, κερδίζοντας μόνο τρία, με σκορ 1-0 ή 2-0. Στα δύο τελευταία διπλά της, σκόραρε ο Ούγκμπο. Έχει κερδίσει μόνο ένα ματς και συνολικά μόλις τέσσερις πόντους, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εκτός οι μπακ Ντελγκάδο, Πέντερσεν, ο μέσος Πάτερσον και ο δεύτερος σκόρερ, Γουίντας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολα θα πάρει κάτι εκτός η Γουένσντεϊ, άσος.

ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Στόουκ παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά αισιοδοξεί, καθώς είναι αήττητη δύο αγώνες, ενώ σε τέσσερις από τους τελευταίους έξι, πήρε πόντο ή πόντους. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει πάρει μόλις μία νίκη και μόνο έξι πόντους συνολικά, σε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ στη σεζόν, ενώ με Χάντερσφιλντ, ισοφάρισε εντός σε ματς που δέχτηκε πρώτη γκολ, μετά από 32 αγώνες! Ο αμυντικός Χούφερ, σκοράρει δύο σερί αγώνες. Εκτός οι μπακ Τσμαντέ, Γκουτς και ο μέσος Πίρσον.

Η Γουέστ Μπρομ., για δεύτερο σερί ματς βρίσκεται πίσω, αλλά παίρνει ισοπαλία. Έτσι, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παρουσία της στα πλέι – οφ, αν και έχει αήττητο οκτώ αγωνιστικών (4 ισοπαλίες) με μία ήττα σε 12 αγώνες. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, είναι επίσης αήττητη έξι σερί εκτός έδρας ματς. Έχει χάσει μόνο ένα ματς πρωταθλήματος στο οποίο προηγήθηκε, αλλά κέρδισε μόνο ένα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εκτός Κέλι (μπακ), Μολούμπι (μέσος), Ντάικ (επιθετικός), αμφίβολοι Κιπρέ (μπακ), Μάτζα (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Iσορροπημένο ματς, μπορεί να καταλήξει στο Χ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Σάντερλαντ, επέστρεψε στις ήττες με κάκιστη εμφάνιση κόντρα στην Μπλάκμπερν και μετρά μόνο μία νίκη σε εννέα ματς, με επτά ήττες σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα του υπηρεσιακού Μάικ Ντοντς, αν χάσει και ταυτόχρονα κερδίσει η Νόριτς, βγαίνει μαθηματικά εκτός πλέι –οφ. Εντός κάνει συχνά γκέλες, με δύο νίκες σε επτά αγώνες. Από τα 14 ματς στα οποία προηγήθηκε στο πρωτάθλημα, έχασε μόνο δύο. Εκτός Σέιλτ, Χάγκινς, Σέρκιν (μπακ), Έμπλετον (μέσος), Ρούσιν (επιθετικός), αμφίβολοι Έβανς (μέσος), Aλέσε (μπακ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπρίστολ Σίτι, πήρε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά είναι πλέον μάλλον αργά για να διεκδικήσει πλέι – οφ, αν και ακόμα έχει κάποιες μαθηματικές ελπίδες. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ έχει μόλις δύο νίκες μακριά από την έδρα της σε οκτώ ταξίδια, κάτι που της έχει στοιχίσει. Και οι τρεις τελευταίες νίκες της, είναι με σκορ 1-0 και γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Εκτός ο μπακ Άτκινσον, οι μέσοι Νέισμιθ, Μπεναρούς και ο βασικός επιθετικός Μπελ, αμφίβολος ο μπακ Γκάρντνερ-Χίκμαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε χάος η Σάντερλαντ, μπορεί να το εκμεταλλευτεί με διπλό η Σίτι.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Γουότφορντ, προηγήθηκε με 2-0 μέσα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ., αλλά ισοφαρίστηκε και έμεινε σε δεύτερη σερί ισοπαλία με ακριβές σκορ 2-2. Έτσι κι αλλιώς, έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ισοπαλιών στο πρωτάθλημα, με 14, οπότε παρ’ όλο που έχει χάσει ένα από τα τελευταία πέντε ματς, δεν έχει ελπίδες για πλέι – οφ. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι εντός έδρας, δεν έχει κερδίσει στα προηγούμενα δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τέσσερις ισοπαλίες. Eκτός ο μπακ Ενγκακιά και ο μπακ Σέμα.

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, έχασε μετά από δύο αγωνιστικές στην έδρα της Μπέρμιγχαμ και έμεινε πίσω πέντε πόντους από την εξάδα των πλέι – οφ, όμως έχει ματς λιγότερο και θα το παλέψει μέχρι το τέλος. Παρά την τελευταία της ήττα, έχει βελτιωθεί αρκετά στα εκτός έδρας, με τρία πρόσφατα διπλά. Δεν έχει όμως καλή παράδοση στην έδρα της Γουότφορντ, όπου κέρδισε για τελευταία φορά το 2005. Eκτός ο επιθετικός Έβανς, αμφίβολος ο μπακ Ποτς και οι μέσοι Γουάιτμαν, Λέντσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Bελτιωμένη η Γουότφορντ με Κλέβερλι, άσος.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

06/04/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 87 40 26 9 5 84 51 33
2 Λιντς Λιντς 86 40 26 8 6 75 31 44
3 Λέστερ Λέστερ 85 39 27 4 8 77 35 42
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 74 38 22 8 8 76 51 25
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 68 40 19 11 10 62 39 23
6 Νόριτς Νόριτς 64 40 19 7 14 72 58 14
7 Κόβεντρι Κόβεντρι 60 39 16 12 11 63 46 17
8 Πρέστον Πρέστον 59 39 17 8 14 52 55 -3
9 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 58 40 17 7 16 56 53 3
10 Χαλ Χαλ 58 39 16 10 13 54 51 3
11 Κάρντιφ Κάρντιφ 56 40 17 5 18 45 54 -9
12 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 53 40 15 8 17 44 45 -1
13 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 51 40 15 6 19 51 50 1
14 Γουότφορντ Γουότφορντ 50 40 12 14 14 57 55 2
15 Σουόνσι Σουόνσι 47 40 12 11 17 49 60 -11
16 ΚΠΡ ΚΠΡ 46 40 12 10 18 39 51 -12
17 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 45 40 12 9 19 56 66 -10
18 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 45 40 12 9 19 38 54 -16
19 Πλίμουθ Πλίμουθ 44 41 11 11 19 56 65 -9
20 Μίλγουολ Μίλγουολ 44 40 11 11 18 38 53 -15
21 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 42 40 11 9 20 44 61 -17
22 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 40 40 8 16 16 44 65 -21
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 39 40 11 6 23 31 64 -33
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 23 41 4 11 26 32 82 -50
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs: Semi-finals)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr