Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Δυνατές μονομαχίες!

Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 10:23

Αυλαία για την 43η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Αγγλίας με δέκα αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Λιγκ 1 Αγγλίας: Δυνατές μονομαχίες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Η Γουίγκαν αιφνιδιάστηκε από την Κέμπριτζ, δέχθηκε γκολ στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου και παρά το ότι έκτοτε κυριάρχησε, έμεινε με άδεια χέρια. Κομβική η φάση στο 35', κατά την οποία έχασε πέναλτι, ακολούθησε το 2-0 μετά την ανάπαυλα και εν τέλει τίποτα δεν λειτούργησε ιδανικά. Μόλις μία νίκη στο τελευταίο καρέ αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα (1-1-2), η διαφορά της είναι διψήφια από τα πλέι οφ, αλλά και από τις θέσεις του υποβιβασμού. Εκτός δράσης ο ΜακΜάναμαν (μ. 34/2), δεν αναφέρθηκαν έτερα προβλήματα.

Η Πορτ Βέιλ έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τη Νορθάμπτον, σε απόλυτους αριθμούς ήταν καλύτερη από την αντίπαλο, αλλά αποδείχθηκε άστοχη στην τελική προσπάθεια και εν τέλει έμεινε με άδεια χέρια. Διεκόπη το μίνι σερί των δύο νικών, έχασε την ευκαιρία να βρει από την τελευταία τετράδα, ωστόσο βγάζει σημαντική βελτίωση ως προς την απόδοση και με ανάλογο φινάλε έχει σεβαστές πιθανότητες αναφορικά με την επιβίωση. Σταθερά δύο παίκτες εκτός δράσης, δεν πρόκειται για αξιοσημείωτα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουίγκαν μπορεί να φανεί πολύ ανταγωνιστική εντός έδρας παρόλα αυτά όμως μετρά μια νίκη στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις. Από την άλλη η Πορτ Βέιλ η οποία παλεύει για την επιβίωση προερχόμενη από την ήττα κόντρα στη Νορθάμπτον και έχει κίνητρο. Δύσκολο αναμένεται το παιχνίδι και για τις δύο. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.84 από τη Betshop.

ΕΞΕΤΕΡ - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ

Φέτος (29/8) για το Λιγκ Καπ: Εξετερ – Στίβενεϊτζ 2-1. Η Εξετερ ενεπλάκη σε ματς με εξαιρετικό ρυθμό στο Τσέλτεναμ. Δεν πτοήθηκε από το γκολ του αντιπάλου, βρήκε άμεσα την ισοφάριση. Γλίτωσε το 2-1 στο 73' και το πέτυχε με πέναλτι στην εκπνοή, εν μέρει τυχερή νίκη της. Εξαιρετικός πρόσφατος απολογισμός 3-2-0, μπορεί να μην έχει προφανές κίνητρο, ωστόσο οι παίκτες τη βρίσκουν το 100% της διάθεσης στην τελική ευθεία. Εκτός οι Μίτσελ (μ. 14/2), Ουότς (μ. 5/1), Τέιλορ (μ. 24/0), εξέτισε ο Τζουλς (α. 36/1) και επιστρέφει στην ενδεκάδα.

Η Στίβενεϊτζ ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς δίχως ιδιαίτερο ρυθμό απέναντι στην Τσάρλτον, είχε ελάχιστες ευκαιρίες, το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο, οπότε κρατάει τον βαθμό και την αξιοπρεπή αμυντική λειτουργία. Το κακό είναι ότι αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (0-5-2), συμπεριφέρεται σαν να μην θέλει να παίξει στα πλέι οφ ανόδου. Είχε τη θέση στο... τσεπάκι, αλλά πλέον είναι αουτσάιντερ για το συγκεκριμένο επίτευγμα. Δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα, σταθερά τρεις εφεδρικοί εκτός δράσης.

EKTIMHΣΗ: Σε πολύ καλή κατάσταση η Έξετερ η οποία δεν έχει χάσει στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις και θέλει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα και κόντρα στην Στιβενέιτζ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, αγνοούν τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές και δείχνει να μην έχει την όρεξη να κάνει το κάτι παραπάνω για να επιστρέψει και πάλι σε θέση πλέι οφ. Θα ποντάρουμε στο under 2,5 σε απόδοση 1.66 από τη Betshop.

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Λέιτον Οριεντ πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Πιτέρμπορο, το ότι βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ ήταν ευτύχημα, κινδύνευσε με βαρύτερο σκορ. Μείωσε με στατική φάση μετά την ανάπαυλα, ωστόσο δεν είχε άλλες απαντήσεις και έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία, πλέον δεν μπορεί να ελπίζει στη διαδικασία των πλέι οφ, υπάρχει η σχετική απογοήτευση εντός των αποδυτηρίων. Απουσιάζουν για ακόμη ένα ματς οι Χέιπ (α. 28/0), Γκρέιαμ (μ. 15/0), Αγκέι (ε. 11/4) και Αρτσιμπαλντ (μ. 29/2).

Η Τσέλτεναμ ενεπλάκη σε συναρπαστικό ματς στην έδρα της Τσέλτεναμ, πήρε το προβάδισμα, για να ισοφαριστεί άμεσα. Έχασε καλή ευκαιρία για το 2-1 στο 73' και το δέχθηκε με πέναλτι στην εκπνοή, έμεινε άδοξα με άδεια χέρια. Το μίνι αήττητο σρί δύο αγώνων (0-1-1) τερματίστηκε, απέχει δύο βαθμούς από την επιβίωση και τα δίνει όλα, ενώ ενδέχεται να αποδειχθεί σημαντικό το ότι «χρωστάει» ματς σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Εκτός δράσης ο Στριτ (ε. 22/2), αναμένεται να λείψει και ο Τέιλορ (ε. 8/4), ενώ δεν έχουν αναφερθεί νεότερα προβλήματα.

EKTIMHΣΗ: Χωρίς ψυχολογία οι γηπεδούχοι αφού δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της Πιτέρμπορο και έχασαν την ελπίδα να μπουν στα πλέι οφ. Από την άλλη η Τσέλτεναμ αντιμετωπίζει το ματς σαν τελικό καθώς θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.80 από τη Betshop.

ΜΠΑΡΤΟΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μπέρτον έκανε καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μπάρνσλεϊ, προηγήθηκε σε κομβικό σημείο, αλλά ο αντίπαλος άλλαξε πολλά πράγματα κατά την ανάπαυλα και οι γηπεδούχοι δεν ανταποκρίθηκαν. Δέχθηκαν τρία γκολ σε ένα τέταρτο και έμειναν δικαίως με άδεια χέρια. Η απόσταση του ενός βαθμού από τις θέσεις του υποβιβασμού προκαλεί πίεση, απογοητευτικό το γεγονός ότι μετράει έξι διαδοχικές ήττες μπροστά στο κοινό της. Επί της ουσίας πλήρης η αποστολή, δεν λογίζεται ως αξιοσημείωτη απουσία ο εφεδρικός Λέκο (ε. 1/0)

Η Οξφορντ μπήκε «με το μαχαίρι στα δόντια» στο εντός έδρας ματς με τη Φλίτγουντ, έφτασε στο 3-0 πριν από την ανάπαυλα και επί της ουσίας πανηγύρισε μία εύκολη και δίκαιη νίκη. Μίνι απολογισμός 2-1-0 για τα «βόδια», βρίσκονται στο όριο της πρώτης εξάδας και καλούνται να κρατήσουν την απόδοση σε υψηλό επίπεδο για να πάρουν εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου. Σούπερ στην επίθεση, έχει αρκετά κενά στο ανασταλτικό σκέλος. Εκτός δράσης για ακόμη ένα ματς τέθηκε ο Σμιθ (ε. 9/1), δεν αναφέρθηκαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.

EKTIMHΣΗ: Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται σε πίεση καθώς απέχουν μόλις έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και καλούνται να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να ανεβούν στην εξάδα και να μπουν στα πλέι οφ. Θα ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 2.00 από τη Betshop.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ

Η Μπλάκπουλ έκανε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της στο εντός έδρας ματς με τη Γουίκομ, έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες, αλλά η αστοχία κόστισε και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους. Δεν νικάει στα τελευταία τρία (0-1-2) και παρά το ότι δεν έχει χάσει κάθε πιθανότητα να παίξει στα πλέι οφ, οι πιθανότητες έχουν μειωθεί σε σημαντικό βαθμό. Βρίσκεται στο «-6» από την 6η θέση, το ξεχνάει για πιο ψηλά. Απουσιάζουν οι Λάιονς (α. 15/1), Χάσμπαντ (α. 35/0), Μόργκαν (μ. 32/3), δεν αναμένεται να αγωνιστεί ο Ρόουντς (ε. 29/15).

Η Κέμπριτζ προηγήθηκε της Γουίγκαν με την πρώτη ευκαιρία στο ματς και έκτοτε έδωσε χώρο. Στο 35' ο τερματοφύλακας Γουίλ Μάνιον απέκρουσε πέναλτι και μετά το 2-0 οι βάσεις για τη νίκη είχαν μπει. «Δύο στα δύο» για τους «φοιτητές», πήραν απόσταση έξι βαθμών από την τελευταία τετράδα, επί της ουσίας έκαναν μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Απουσιάζουν από το συγκεκριμένο ματς οι Χάουντστρουπ (α. 3/0), Ντανκ (μ. 4/0), ΜακΚόνελ (ε. 3/0), δύσκολα οι Τζάνεχ (ε. 11/0), Τόμας (μ. 31/1) και Στίβενς (τ. 33 συμ.).

EKTIMHΣΗ: Η Μπλάκπουλ δείχνει να χάνει τη μαχητικότητά της παρουσιάζονται προβλήματα. Από την άλλη η Κέιμπριτζ έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή παίρνοντας απόσταση ασφαλείας και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 2.05 από τη Betshop.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Μπρίστολ Ρόβερς ήταν καλύτερη της Σριούσμπερι στα σημεία, είχε δοκάρι, όπως και ο αντίπαλος, με την ισοπαλία να αποδίδει δικαιοσύνη, αν και το 0-0 αδικεί την εικόνα της αναμέτρησης που είχε ρυθμό. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-3) και είναι προφανές ότι η έλλειψη κορυφαίου κινήτρου κάνει μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Δεν ελπίζει στα πλέι οφ, ωστόσο δεν απειλείται η παρουσία της στην κατηγορία. Απουσιάζουν εκ νέου οι Φρεντ (α. 12/0) και Χαντ (α. 22/3), πρόκειται για γνωστές ελλείψεις, χωρίς απρόοπτα κενά.

Η Μπόλτον ισοφαρίστηκε κόντρα στη ροή από τη Ρέντινγκ, αλλά στο επιθετικό σκέλος έκανε εξαιρετική εμφάνιση και φιλοδώρησε με πέντε γκολ την αντίπαλό της, για να πανηγυρίσει τη δίκαιη νίκη. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από μίνι σερί δύο αγώνων δίχως νίκη (0-1-1), δυνητικά απέχει έναν βαθμό από τη 2η θέση και υπό αυτή την έννοια, η απ' ευθείας άνοδος είναι εντός δυνατοτήτων και με το παραπάνω. Εκτός δράσης οι Μπάξτερ (τ. 28 συμ.), Τέιλορ (α. 4/0), Ενλουντουλού (ε. 18/1), Τσαρλς (ε. 29/13), Γκόμες (ε. 16/2). Κοστίζουν οι απουσίες.

EKTIMHΣΗ: Δεν πείθει η Μπρίστολ Ρόβερς που φαίνεται να έχει συμβιβαστεί με την έως τώρα σεζόν που έχει πραγματοποιήσει. Από την άλλη για την Μπόλτον είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει έτσι ώστε να κρατηθεί η απόσταση που έχει από τις πάνω θέσεις. Θα ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 1.60 από τη Betshop.

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΚΑΡΛΑΙΛ

Η Νορθάμπτον αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Πορτ Βέιλ, αλλά αποδείχθηκε απείρως πιο αποτελεσματική στην επίθεση και αρκετά τυχερή στα μετόπισθεν, για να πάρει τη νίκη, σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα. «Δύο στα τρία» εσχάτως, με λίγη περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ ανόδου, ωστόσο αποδείχθηκε επιπόλαιη. Απουσιάζουν για ακόμη μία φορά οι Μπερτζ (τ. 15 συμ.), Οντιμάγιο (α. 24/0), Ουίλις (α. 24/0), Μπρο (μ. 37/2) και Χίλτον (ε. 4/0). Χωρίς απρόοπτα.

Η Καρλάιλ προερχόταν από εκπληκτική νίκη επί της Πιτέρμπορο και έβαλε δύσκολα στη Λίνκολν, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από το να μειώσει σε 2-1, με ένα εκπληκτικό γκολ στις καθυστερήσεις να σφραγίζει την ήττα. Τερματίστηκε το μίνι αρνητικό σερί δύο αγώνων (0-1-1) για τους «κούμπριανς», το μόνο που απομένει είναι η μαθηματική επικύρωση του υποβιβασμού, η αμυντική λειτουργία τη είναι για τα... θηρία. Εκτός δράσης τέθηκαν εκ νέου οι Αντρέσον (τ. 6 συμ.), Γκάι (μ. 16/0), Βέλα (μ. 7/2), Καγιόντε (ε. 1/0) και Αμπλάντε (ε. 12/0).

EKTIMHΣΗ: Ανώτεροι οι γηπεδούχοι όμως φαίνεται να περνούν μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Από την άλλη η Καρλάιλ βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση, με τον υποβιβασμό να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος. Θα ποντάρουμε στο under 2,5 σε απόδοση 1.85 από τη Betshop.

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Πόρτσμουθ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ απέναντι στην Ντέρμπι, ωστόσο είχε ισάριθμες απαντήσεις και τουλάχιστον δεν έχασε, αν και βάσει της συνολικής της παρουσίας, ήταν για να κερδίσει. Διεκόπη των σερί των τριών νικών, ωστόσο κρατάει προβάδισμα εννέα βαθμών από την 3η θέση και η λογική υπαγορεύει ότι η άνοδος δεν χάνεται. Εκτός οι Πουλ (α. 14/3), Ογκίλβι (ε. 18/2), Λόυρι (μ. 8/0), Σκάλι (μ. 6/0), Ντέβλιν (μ. 18/1), Μόρελ (μ. 27/0), Στίβενσον (μ. 4/0), Ρόμπερτσον (μ. 23/1), δύσκολα ο Λανγκ (ε. 8/4). Έχει μάθει να ζει με τις απουσίες

Η Σριούσμπερι το πάλεψε στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς, είχε δοκάρι στο 48', ενώ γλίτωσε από αυτό στο 86'. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αν και κάλλιστα θα μπορούσε να τελειώσει 1-1 το ματς, υπήρχε ρυθμός. Δεν χάνει στα τελευταία τρία (1-2-0) και οι επτά βαθμοί από την τελευταία τετράδα είναι απόσταση που αναμένεται να αποδειχθεί αρκετή για την επιβίωση. Εκτός δράσης οι Φλέμινγκ (α. 8/0), Πιέρ (α. 17/1) και Κένεχ (μ. 28/1), το τεχνικό τιμ καταστρώνει τα πλάνα του εδώ και καιρό χωρίς τους συγκεκριμένους.

EKTIMHΣΗ: Εξαιρετική η Πόρτσμουθ που μετρά 14 αναμετρήσεις αήττητη και συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι μία ποιοτική ομάδα σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούν να κοντράρουν τους γηπεδούχους. Θα πάμε με το 1/1 σε απόδοση 1.93 από τη Betshop.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Ρέντινγκ είχε πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια του ματς με την Μπόλτον, παρά το ότι ισοφάρισε προσωρινά, δεν μπορούσε να περιορίσει την επιθετική δράση του εμφανώς ανώτερου αντιπάλου και συνετρίβη. Διεκόπη το μίνι σερί των δύο νικών, δεν έχει βρει σταθερό βηματισμό, αλλά η απόσταση των έξι βαθμών από την τελευταία τετράδα αναμένεται να αποδειχθεί αρκετή για την επιβίωση. Απουσιάζουν εκ νέου οι Χάτσινσον (α. 12/0), Καμαρά (μ. 5/0) και Μπάλαρντ (ε. 10/3), το τεχνικό τιμ έχει μάθει να ζει με τις συγκεκριμένες απουσίες.

Η Λίνκολν δεν έκανε περίπατο στην έδρα της Καρλάιλ, κάθε άλλο, αλλά επιθετικά βρέθηκε σε καλή μέρα και παρά τη μείωση του σκορ στην τελική ευθεία, κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα. Πέντε διαδοχικές νίκες και αήττητο σερί 15 αγωνιστικών, η ξέφρενη πορεία της τη φέρνει στα όρια της εξάδας και πλέον είναι στο χέρι της το να μην χάσει έδαφος και να διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Εκτός δράσης ο Ουόκερ (ε. 5/0), αναμένεται να λείψουν και οι ΜακΓκράντλς (μ. 5/0), Χάμιλτον (μ. 30/3).

EKTIMHΣΗ: Η Ρέντινγκ προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Μπόλτον και έτσι μπήκε φρένο στο μίνι αήττητο σερί που έτρεχε. Από την άλλη η Λίνκολν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πλέον παλεύει για να διεκδικήσει την άνοδο. Θα ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 2.43 από τη Betshop.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Η Τσάρλτον ενεπλάκη σε κακό ματς, με αμφιλεγόμενες αποφάσεις, απέναντι στην Τσάρλτον. Δεν προέκυψαν «καθαρές» ευκαιρίες, όσο και να πίεσε στο φινάλε δεν μπορούσε να βρει λύση, λογικό επακόλουθο η «λευκή» ισοπαλία. Τρίτο διαδοχικό «Χ» για τους «άντικς», απέχουν οκτώ βαθμούς από την τελευταία τετράδα και πλέον είναι προφανές ότι δεν κινδυνεύουν, ωστόσο εντός έχουν πρόσφατο απολογισμό 1-5-4. Εκτός δράσης παραμένουν οι Ράμσι (α. 2/0), Τζόουνς (α. 32/2), Εντμοντς-Γκριν (α. 12/0) και Λίμπερν (ε. 13/3), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

Η Μπάρνσλεϊ ήταν έως και ληθαργική στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα της Μπέρτον, αλλά οι δύο αλλαγές στην ανάπαυλα άλλαξαν το πρόσωπο της ομάδας, η οποία έφτασε σε τρία γκολ σε ένα τέταρτο και πανηγύρισε την εν τέλει δίκαιη νίκη. Δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα (2-1-1), η αυτόματη άνοδος έχει απομακρυνθεί και πλέον η λογική υπαγορεύει ότι θα κληθεί να διεκδικήσει την υπέρβαση μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ. Εκτός δράσης ο Τζάλο (ε. 8/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα.

EKTIMHΣΗ: Σε καλή κατάσταση η Τσάρλτον που πλέον έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους καθώς έχουν πάρει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο προκειμένου να διεκδικήσουν την άνοδο από τη διαδικασία των πλει οφ. Θα ποντάρουμε στο over 2,5 σε απόδοση 1.65 από τη Betshop.

Βαθμολογία -

06/04/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 87 41 25 12 4 68 35 33
2 Ντέρμπι Ντέρμπι 82 42 25 7 10 72 37 35
3 Μπόλτον Μπόλτον 78 41 23 9 9 76 45 31
4 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 74 40 22 8 10 77 50 27
5 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 74 40 21 11 8 73 51 22
6 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 67 41 18 13 10 60 34 26
7 Όξφορντ Όξφορντ 67 41 19 10 12 67 53 14
8 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 64 41 17 13 11 51 40 11
9 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 61 41 17 10 14 57 43 14
10 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 58 41 16 10 15 45 47 -2
11 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 56 42 16 8 18 53 61 -8
12 Γουίγκαν Γουίγκαν 51 41 17 8 16 55 52 3
13 Γουίκομ Γουίκομ 51 40 13 12 15 51 52 -1
14 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 51 40 14 9 17 48 59 -11
15 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 51 41 14 9 18 36 54 -18
16 Τσάρλτον Τσάρλτον 47 41 10 17 14 58 59 -1
17 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 46 41 13 7 21 30 56 -26
18 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 45 41 14 9 18 58 62 -4
19 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 45 40 12 9 19 37 56 -19
20 Μπέρτον Μπέρτον 40 41 10 10 21 33 55 -22
21 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 39 40 10 9 21 38 63 -25
22 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 38 39 10 8 21 33 53 -20
23 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 34 41 7 13 21 42 67 -25
24 Καρλάιλ Καρλάιλ 27 41 6 9 26 39 73 -34
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr