Ποδόσφαιρο

Β' Ισπανίας: Η Λεβάντε είναι δυνατή στην έδρα της

Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 11:34

Αναλύσεις και προτάσεις των δύο αναμετρήσεων της 34ης αγωνιστικής στη Segunda Division

Β' Ισπανίας: Η Λεβάντε είναι δυνατή στην έδρα της

Η Β' Ισπανίας έχει δύο αναμετρήσεις σήμερα Σάββατο (6/4) στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΕΛΝΤΕΝΣΕ - ΑΝΔΟΡΡΑ

Η Ελντένσε ηττήθηκε 5-1 εκτός από την Εϊμπάρ δεχόμενη 4 γκολ από το 72' και μετά. Η ομάδα του Εστέβεθ δέχθηκε 10 γκολ στα 4 τελευταία της ματς. Πάντως είναι αήττητη στα 6 τελευταία εντος εδρας με 3 νίκες ενώ στα 4 πιο πρόσφατα δεν δέχθηκε γκολ. Παραμένει τραυματίας είναι ο αμυντικός Μιγκελόν. Εξέτισε ο μέσος Τίμορ.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Ανδόρρα νίκησε 1-0 εντός την Μιραντές με τον υπηρεσιακό Γιέτο στον πάγκο τη για πρώτη φορά. Ο 29χρονος Φεράν Κόστα, τον οποίο πήρε από την Μπανταλόνα (ομάδα Γ’ κατηγορίας που κάνει πορεία ανόδου) είναι ο νέος τεχνικός και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της. Μόλις δύο νίκες έχει στα δέκα τελευταία της. Μόλις σε ένα από τα δέκα τελευταία εκτός έδρας κατάφερε να σκοράρει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ανδόρρα έχει νέο τεχνικό και αυτό δίνει ώθηση. Η Ελντένσε βέβαια είναι εξαιρετική εντός έδρας. Πιθανό το no goal του 1.72.

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Η Λεβάντε έφερε 0-0 εκτός με την Βαγιαδολίδ. Η ομάδα του Φελίπε είναι αήττητη με 2 νίκες στα 5 τελευταία της. Είναι αήττητη στα 8 τελευταία εντός με 5 νίκες ενώ από τα 5 πιο πρόσφατα μόλις σε ένα δέχθηκε γκολ.

Η Σαραγόσα νίκησε 3-1 εντός την Τενερίφη. Ήταν η πρώτη νίκη του Βίκτορ Φερνάντεθ στα τρία παιχνίδια στον πάγκο της έχοντας και μια ισοπαλία. Τα δίνει όλα για τη σωτηρία αν και στα 5 τελευταία εκτός δεν έχει σκοράρει έχοντας 3 ισοπαλίες, ενώ αγνοεί τη νίκη στα 12 τελευταία. Τραυματίες οι Βαλέρα (επιθετικός), Νιέτο (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Λεβάντε είναι εξαιρετική στην έδρα της και μπορεί να έχει νέο τεχνικό η Σαραγόσα μπορεί να πάρει τη νίκη με τον άσο να είναι στο 2.15.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr