Ποδόσφαιρο

Α΄ Πορτογαλίας: Το ντέρμπι Σπόρτινγκ-Μπενφίκα και η Μπράγκα

Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 11:51

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις τέσσερις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής στην Primeira Liga

Α΄ Πορτογαλίας: Το ντέρμπι Σπόρτινγκ-Μπενφίκα και η Μπράγκα

Η Α' Πορτογαλίας έχει τέσσερα παιχνίδια σήμερα Σάββατο (6/4) στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΡΙΟ ΑΒΕ - ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ

Η Ρίο Άβε έφυγε με το 0-0 από το άντρο της Μποαβίστα. Η ομάδα του Φρέιρε έχει βγάλει με 8 ισοπαλίες τα 10 τελευταία της ματς έχοντας και 1 νίκη ενώ τα 8 από αυτά ήταν και under. Είναι αήττητη στα 8 τελευταία εντίς έδρας μς 3 νίκες. Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Περέιρα.

Η Ζιλ Βιθέντε ηττήθηκε 2-1 εντός από την Φαμαλικάο. Η ομάδα του Καμπέλος έχει βγάλει με ήττες τα δύο τελευταία της ενώ προηγήθηκαν τρεις σερί ισοπαλίες και γενικά έχει μια νίκη στα 8 πιο πρόσφατα ματς. Με over έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρίο Άβε καίγεται για νίκη στο ματς με την ιδίων στόχων Ζιλ Βισέντε και αν την πάρει θα κάνει μεγάλο βήμα παραμονής. Στο 2.35 ο άσος.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ - ΒΙΖΕΛΑ

Η Φαμαλικάο νίκησε 2-1 εκτός την Ζιλ Βιθέντε. Μια νίκη με την οποία η ομάδα του Αρμάντο Εβαγκελίστα έβαλε τέλος σε ένα άσχημο σερί 4 αγώνων με 2 ισοπαλίες. Με γκολ – γκολ έχει βγάλει τα 3 από τα 4 τελευταία εΝτός έδρας έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία.

Η Βιζέλα ηττήθηκε 4-0 εντός από την Κάζα Πια. Ήταν η δεύτερη σερί τεσσάρα αφού προηγήθηκε αυτή από την Πόρτο. Κι όλα αυτά ενώ είχε προηγηθεί ένα αήττητο σερί τριών αγώνω με μια νίκη. Με no goal έχει βγάλει τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Για την Φαμαλικάο είναι ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον άσο να είναι στο 1.83.

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΑΡΟΥΚΑ

Η Μπράγκα νίκησε 5-3 εκτός την Πορτιμονένσε. Ήταν το τελευταίο ματς του Αρτούρ Ζόρζε στον πάγκο της. Συμφώνησε να αναλάβει την Μποταφόγκο κι έφυγε με τον τεχνικό της δεύτερης ομάδας, Ρουί Ντουάρτε να αναλαμβάνει προσωρινά. Είναι αήττητη με 4 νίκες στα 5 τελευταία πρωταθλήματος με τα 4 να ήταν και over.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Αρούκα νίκησε 2-1 εντός την Φαρένσε. Πήρε τη νίκη που ήθελε η ομάδα του Ντάνιελ Σόουσα αφήνοντας πίσω δύο σερί ήττες που την πείσμωσαν. Γενικά έχει 7 νίκες στα 10 τελευταία της ματς δείχνοντας την φετινή δυναμική της και πάει για ένα ντέρμπι στο άντρο της Μπράγκα. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί η Μπράγκα αλλά η αποχώρηση του Αρτούρ Ζόρζε είναι ένα σοκ. Η Αρούκα είναι μια υπολογίσιμη ομάδα. Καλύτερη πρόταση το 2-3 γκολ του 2.00.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Σούπερ ντέρμπι της Λισαβόνας. Μεσοβδόμαδα η Σπόρτινγκ έφερε 2-2 εκτός με την Μπενφίκα και σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-1 του πρώτου ματς, προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Η ομάδα του Αμορίμ έχει μόνο νίκες στα 13 εντός φέτος πρωταθλήματος με συνολικά γκολ 46-10! Με over έβγαλε τα 7 απο τα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένει εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Αντάν.

Η Μπενφίκα διαμαρτηρύθηκε έντονα για την διαιτησία της ρεβάνς με τη Σπόρτινγκ για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ακολουθεί, για την ομάδα του Σμιντ και ο πρώτος προημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ με την Μαρσέιγ. Με over έχει βγάλει τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Εξέτισε ο στόπερ Σίλβα ενώ δεν αναφέρθηκαν νέες απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: θα είναι ένα ντέρμπι με τα όλα του αλλά φέτος η Σπόρτινγκ δείχνει καλύτερη από την Μπενφίκα, η οποία έχει στο μυαλό και την ευρωπαϊκή της υποχρέωση. Στο 2.26 ο άσος...

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr