Ποδόσφαιρο

Super League 2: Συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον!

Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 - 01:22

Συνέχεια στα πλέι οφ και πλέι άουτ στη Super League 2 με αναμετρήσεις που αξίζουν το ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Super League 2: Συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League 2.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο Αιολικός αλλιώς ξεκίνησε την σεζόν, με φιλοδοξίες και υψηλό μπάτζετ και αλλιώς έχουν εξελιχθεί μέχρι στιγμής τα πράγματα φέρνοντας την ομάδα της Μυτιλήνης σε πολύ δύσκολη θέση. Πολύ δύσκολη η προσπάθεια να αναστραφεί η κατάσταση και να μείνει στην κατηγορία, αφού δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια στην Αριδαία της Πέλλας, ενώ παραμένουν τα οικονομικά προβλήματα. Μόνο μία νίκη ενεργητικό στα έξι πιο πρόσφατα ματς για τους μπλε. Επανέρχεται ο μέσος Μπενίτεζ που εξέτισε ποινή.

Αρνητικό το ξεκίνημα της Αναγέννησης στα πλέι άουτ παραμονής. Έξι βαθμούς ήθελαν στα ματς με Κοζάνη και Καμπανιακό και στο τέλος έμειναν με άδεια χέρια πριν την μάχη με τον Ηρακλή. Σε όλες τις αναμετρήσεις πάντως οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να αξιοποιήσουν σειρά ευκαιριών που δημιούργησαν στην αντίπαλη περιοχή, παραμένουν τα θέματα στην τελική προσπάθεια και το σκοράρισμα. Στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς μπήκε ένα γκολ. Ο κόουτς Γιώργος Τυριακίδης δεν έχει εναλλακτικές επιλογές στο ρόστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλύτερο φεγγάρι οι γηπεδούχοι με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν μπει καλά στα πλει αουτ. Ματς που δύσκολα θα ανοίξει και δεδομένων των συνθηκών οι γηπεδούχοι το θέλουν περισσότερο. Θα ποντάρουμε στο 1Χ και αντερ 3.5 σε απόδοση κοντά στο 1.70 από τη Betshop.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Και αυτό το ματς του Γιούχτα θα γίνει στη φυσική του έδρα στις αεχάνες όπου έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα του Ηρακλείου δίνει μάχη για να παραμείνεις την κατηγορία, κομβικό το ματς με τον Ολυμπιακό για το οποίο παρατηρείται μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια, αναμένεται σολντ άουτ. Χαμηλός ο ρυθμός στους αγώνες των Κρητικών. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των νεοφώτιστων εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal.

Ο Ολυμπιακός Β’ είναι μια ποιοτική ομάδα που όμως δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ πληρώνοντας την ποινή δέκα βαθμών που κουβαλούσε από την περασμένη σεζόν. Δεν διανοούνται στο μεγάλο λιμάνι πως θα κινδυνεύουν, θέλουν να ξεμπερδεύουν με την διαδικασία της παραμονής στην κατηγορία το συντομότερο δυνατό. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal. Δεν θα αλλάξει ενδεκάδα ο κόουτς Αριέλ Ιμπαγάσα, δεν έχει βοήθεια από την πρώτη ομάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από ήττα προέρχονται και οι δυο ομάδες και θέλουν να ανακάμψουν. Ποιοτικότερη ομάδα με περισσότερες λύσεις και βάθος στο ρόστερ ο Ολυμπιακός. Ο Γιουχτας πάλι εντός έδρας είναι αποτελεσματικότερος και έχει ανάγκη από θετικό αποτέλεσμα. Θα ποντάρουμε στο g/g σε απόδοση 2.00 από τη Betshop μιας και οι δυο ομάδες θα επιτεθούν για τους 3 πόντους

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ Β'

Κεκλεισμένων των θυρών το ματς στην Χαλάστρα. Ο Ηρακλής έκανε τις γκέλες του στο ξεκίνημα των πλέι άουτ. Ο γηραιός βάση προγράμματος ήθελε έξι βαθμούς κόντρα σε Αιολικό και Κοζάνη, αλλά αρκέστηκε σε ισάριθμες ισοπαλίες. Ο κόουτς Σούλης Παπαδόπουλος παραμένει αισιόδοξος και εκτιμά πως οι θεσσαλονικείς θα σωθούν και εύκολα. Η διοίκηση εκφράζει παράπονα για την διαιτησία με σειρά ανακοινώσεων. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ Β’ δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ, αλλά στη διαδικασία των πλέι άουτ θεωρείται εκ των φαβορί για την παραμονή και θέλει να το επιβεβαιώσει στην πράξη. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο δικέφαλος του βορρά, που θέλει να τελειώνει και μαθηματικά όσο γίνεται νωρίτερα με την σωτηρία. Ο κόουτς Αλέξης Αλεξιάδης χρησιμοποιεί και παίκτες από την Κ-19 δίνοντας ευκαιρίες και κάνει την αξιολόγηση του ρόστερ παράλληλα με την μάχη σωτηρίας.

EKTIMHΣΗ: Η προϊστορία θέλει τον Ηρακλή να παραμένει αήττητος κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' για πολλά παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν αρκετά επιθετικά και δεδομένοι ότι ο Ηρακλής δεν είναι στα καλύτερα του θα βρουν αρκετές ευκαιρίες. Βάση προϊστορίας αλλά και δεδομένου συνθηκών το g/g σε απόδοση 1.90 από τη Betshop, είναι πολύ καλη επιλογή.

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ο Ιωνικός μπορεί να μην έδωσε συνέχεια στον θρίαμβο της πρεμιέρας επί των Χανίων αλλά και ο βαθμός που πήρε στην Καλλιθέα λογίζεται θετικό αποτέλεσμα. Καλό το ξεκίνημα, αλλά είχε μπει διαφορά από τουςε πρωτοπόρους στα πλέι οφ η ομάδα της Νίκαιας και θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση στη συνέχεια για να διεκδικήσει την πρωτιά και την άνοδο. Ζητούμενο από τον κόουτς Δημήτρης Σπανός παραμένει η βελτίωση στην άμυνα, Μπροστά οι κυανόλευκοι δημιουργούν και σκοράρουν με άνεση,.

Η Καλαμάτα ξεκίνησε την διαδικασία των πλέι οφ με καταστροφική εμφάνιση και αποτέλεσμα. Αδιανόητος εντός έδρας διασυρμός από τα Χανιά που είχε ως συνέπεια να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία ο Απόστολος Τερζής. Τέταρτος κατά σειρά κόουτς στη σεζόν και τρίτη θητεία για τον ίδιο στην μαύρη θύελλα, ο Νίκος Αναστόπουλος που έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Ηλιούπολη και στα επόμενα ματς της περιόδου θα αξιολογήσει το ρόστερ και θα βάλει τις βάσεις για την επόμενη περίοδο όπου θα χτίσει την ομάδα από την αρχή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ιωνικός είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και το έχει δείξει με την εικόνα του στα πλει οφ. Η Καλαμάτα πλέον βρίσκεται εκτός στόχων και δεν μπορεί να κυνηγήσει την άνοδο. Μονόδρομος ο 1 για την ομάδα της Νίκαιας και θα ποντάρουμε σε αυτό σε απόδοση 1.72 από τη Betshop.

ΚΟΖΑΝΗ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

Η Κοζάνη έχει βρει ρυθμό και παρουσιάζεται ανταγωνιστική στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν. Ξεκίνησε με θετικό πρόσημο στα πλέι άουτ, μάζεψε την διαφορά που την χώριζε από τη γραμμή σωτηρίας. Η μάχη μαίνεται βέβαια και δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού για τους ερυθρόλευκους που στηρίζονται στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Ένα γκολ δέχθηκε στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, αλλά τους λείπει το εύκολο γκολ στην επίθεση στη φετινή σεζόν. Δεν αλλάζει η πετυχημένη ενδεκάδα των προηγούμενων αγωνιστικών.

Ο Καμπανιακός εξαπολύει αντεπίθεση για την παραμονή στην κατηγορία και εκεί που θεωρείτο ξεγραμμένος έχει πλέον αποκτήσει δυναμική και ρεαλιστικές ελπίδες για τη σωτηρία. Η ομάδα της Χαλάστρας δεν έχει υψηλό μπάτζετ, αλλά διαθέτει χημεία και ομαδικότητα. Η άμυνα αποτελεί το όπλο των ερυθρόλευκων, καθώς δεν έχουν άνεση στο σκοράρισμα. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς όπου μετρά τρεις νίκες, μπήκε από ένα γκολ. Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο κόουτς Γιώργος Αμανατίδης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες χρειάζονται βαθμούς για την συνέχεια με βασικό χαρακτηριστικό τους την σκληρή άμυνα. Κλειστές ομάδες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις φάσεις που παράγουν για να πάρουν τα παιχνίδια. Αξίζει να ποντάρουμε στο Χ σε απόδοση 3.10 από τη Betshop.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΕΛ

Ο Μακεδονικός από τη στιγμή που πέτυχε την υπέρβαση και μπήκε στα πλέι οφ πορεύεται με χαλαρή διάθεση, Το έδειξε και στο ξεκίνημα της διαδικασίας της έξτρα περιόφου, αλλά και γενικότερα το τελευταίο διάστημα, οπότε έβγαλε το πόδι από το γκάζι. Μόνο μια νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς μετρούν οι πράσινοι. Δεν δημιουργούν εύκολα ευκαιρίες, δεν σκοράρουν με άνεση στα περισσότερα παιχνίδια. Ο κόουτς Στέλιος Μαλεζάς δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες να αγωνιστούν.

Στη Λάρισα δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για την διεκδίκηση της ανόδου, αν και ξεκίνησαν την διαδικασία των πλέι οφ σε απόσταση από τον Λεβαδειακό. Η διοίκηση τονίζει πως ανεξάρτητα από την τελική κατάληξη, οι βυσσινί θα αγωνίζονται για την νίκη σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της διαδικασίας. Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης ζητά από τους παίκτες του βελτίωση στην άμυνα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα παιχνίδι με μόνο ένα πραγματικά ενδιαφερόμενο που δεν είναι άλλος πέρα από την Λάρισα που θα αγωνιστεί με την πίεση για τη νίκη που αν δεν έρθει θα σημαίνει και οριστικά την απώλεια του πρωταθλήματος και της ανόδου. Ο μακεδονικός δεν έχει κάποια πίεση ούτε κάποιο βάρος γιαυτο και παίζει αρκετά απελευθερωμένος. Θα ποντάρουμε λόγω κινήτρου στο 2 της Λάρισας σε απόδοση κοντά στο 1.65 από τη Betshop.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΚ Β'

Το ματς θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και όχι στη Νεάπολη του Βόλου. Εκεί η Νίκη θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στην διαδικασία των πλέι οφ. Κόντρα στην Λάρειαα στο ίδιο γήπεδο πήρε την ισοπαλία, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Ομάδα που έχει ποιότητα αλλά και απουσία κινήτρου για να διεκδικήσει κάτι στη συνέχεια της σεζόν. Ο κόουτς Δημήτρη; Ελευθερόπουλος αξιολογεί το ρόστερ για την επόμενη περίοδο.

Η ΑΕΚ Β’ μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο από τη στιγμή που δεν επιτρέπεται να ανέβεις τη Σούπερ Λίγκα όπου βρίσκεται η μητρική ομάδα, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το παρουσιάζεται κατά το δυνατόν ανταγωνιστική. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να τύχουν ευνοϊκής αξιολόγησης και τυχόν προώθησης στην πρώτη ομάδα, ο Νίκος Κόυστα ζητά διαρκώς νίκες, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Όπλο των κιτρινόμαυρων η άμυνα, καθώς δεν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυο ομάδες με πλάνο και ποδοσφαιρικές αρετές που βρίσκονται όμως σε αντίθετες πορείες το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι έχουν καιρό να γευτούν τη νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεχάσει πως είναι να τους κερδίζουν μετρώντας το εντυπωσιακό 9 παιχνίδια αήττητοι. Αξίζει να ποντάρουμε στο Χ2 σε απόδοση 1.85 από τη Betshop.

Βαθμολογία -

07/04/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 35 3 2 1 0 7 3 4
6 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 21 2 2 0 0 6 3 3
2 Λάρισα Λάρισα 28 3 0 3 0 6 6 0
7 Ηρακλής Ηρακλής 18 3 0 3 0 2 2 0
3 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 18 2 0 2 0 6 6 0
8 Κοζάνη Κοζάνη 16 3 1 1 1 4 5 -1
9 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 16 3 0 1 2 0 2 -2
4 Μακεδονικός Μακεδονικός 17 2 0 1 1 4 6 -2
10 Καμπανιακός Καμπανιακός 15 2 1 0 1 1 1 0
5 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 17 2 0 1 1 1 3 -2
11 Αιολικός Αιολικός 14 3 1 1 1 3 3 0
Promotion - Super League
Promotion - Super League
Relegation
07/04/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
6 Αιγάλεω Αιγάλεω 19 2 2 0 0 5 1 4
1 Χανιά Χανιά 28 3 2 0 1 8 6 2
7 Διαγόρας Διαγόρας 18 2 1 1 0 3 2 1
2 Καλλιθέα Καλλιθέα 28 3 1 1 1 6 3 3
8 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 15 2 1 0 1 6 3 3
3 Ιωνικός Ιωνικός 22 2 1 1 0 6 2 4
9 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 14 2 1 0 1 3 1 2
4 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 21 2 1 0 1 1 4 -3
10 Γιούχτας Γιούχτας 14 3 1 0 2 1 5 -4
5 Καλαμάτα Καλαμάτα 18 2 0 0 2 0 6 -6
11 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 12 3 0 1 2 2 8 -6
Promotion - Super League
Promotion - Super League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr