Ποδόσφαιρο

Λιγκ 2 Αγγλίας: Ποντάρισμα στα υψηλά σκορ

Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 - 02:01

Εμβόλιμη δράση με εξ' αναβολής αναμετρήσεις στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, η οποία πλησιάζει προς το τέλος της και κορυφώνεται η αγωνία για την άνοδο και τον υποβιβασμό.

Λιγκ 2 Αγγλίας: Ποντάρισμα στα υψηλά σκορ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 2 Αγγλίας.

ΜΠΑΡΟΟΥ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Σε εντός έδρας ήττα από την Σουίντον υποχρεώθηκε η Μπάροου, χάνοντας μεγάλο μέρος των ελπίδων της για την απευθείας άνοδο. Είχε τις ευκαιρίες της αλλά έμεινε με άδεια χέρια σε δεύτερο διαδοχικό μετά από αήττητο έξι αγωνιστικών (4-2-0), πάντως βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση θέσης στα πλέι οφ για πρώτη φορά στα χρονικά! Αμφίβολος ο βασικός μέσος Στέφενσον, νοκ άουτ οι Κάβανα (αμυντικός) και Τιένσια (αριστερός μπακ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπράντφορντ επικράτησε της Τζίλιγχαμ, είναι όμως πια... αργά αναφορικά με τα πλέι οφ. Είχε την μερίδα του λεόντος στις ευκαιρίες, φτάνοντας στο μόλις δεύτερο τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (2-1-4, μετά από σερί 4-3-0). Under τα 14/19 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, no goal τα 13/16 πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι ο μέσος Γκίλιεντ και ο αν. φορ Γιανγκ, απουσιάζουν ο αμυντικός Σταμπς και ο μέσος Πάτισον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν, η Μπάροου έκανε δύο σερί ήττες και το όνειρο της απευθείας ανόδου, απομακρύνεται. Ακόμα και η συμμετοχή της στα πλέι οφ δεν είναι σίγουρη. Η Μπράντφορντ έχει λίγες ελπίδες, αλλά το παλεύει, όπως φαίνεται από τα πιο πρόσφατα αποτελέσματά της. Goal/Goal στο 1,91 από την Betshop.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Η Κόλτσεστερ έκανε ότι μπορούσε κόντρα στην Ρέξαμ ωστόσο δεν γλίτωσε την ήττα και παραμένει στην προτελευταία θέση έχοντας βέβαια δώσει λιγότερα ματς από τον ανταγωνισμό. Πήρε προβάδισμα αλλά δεν μπόρεσε να το υπερασπιστεί, μένοντας με μόλις μία νίκη με τεχνικό τον Ντάνι Κόουλι (1-7-3, γενικότερα σερί 2-9-3, 2-9-6). Γκολ-γκολ τα 27/37 τελευταία επίσημα, under τα 11/13 πιο πρόσφατα πρωταθλήματος. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Εγκμπο, εκτός ο αμυντικός Λόρενς.

Η Στόκπορτ άλωσε με ευκολία το Σάτον, πλέον δεν χάνει με τίποτα μία από τις θέσεις απευθείας ανόδου (σερί 5-4-0 και 5-4-2). Ο Μάντεν πέτυχε χατ τρικ για δεύτερη φορά φέτος επί του εν λόγω αντιπάλου! Εχει την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση. Αμφίβολοι οι βασικοί Ράιτ (μέσος, 2 γκολ), Κόλαρ (επιτελικός, 4 γκολ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ οι Σάουθαμ-Χέιλς (αμυντικός), Μπρίστοου (αρ. μπακ), Νόιλ (δεξιός μπακ), Στρέτον (αν. φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανεβασμένες τον τελευταίο καιρό και οι δύο ομάδες, αλλά με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Η Κόλτσεστερ προσπαθεί να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμό και η Στόκπορτ να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά οι γηπεδούχοι παίζουν τη ζωή τους. Over 2,5 στο 1,77 από την Betshop.

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ντονκάστερ, πέρασε πανεύκολα από το Μόρκαμ για την έκτη συνεχόμενη νίκη (με 12-1 γκολ) και ένατη στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (9-3-1 και 9-3-4), βέβαια ο στόχος των πλέι οφ παραμένει εξαιρετικά δύσκολος. Τα 6/7 πιο πρόσφατα είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Αμφίβολοι οι Μπίγκινς (μέσος, 3 γκολ), Κάρτι (αν. επιθετικός), νοκ άουτ οι μέσοι Κλόουζ, Ρέιβενχιλ, οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι και οι Λόουλορ (γκολκίπερ), Λονγκ (αμυντικός).

Δεύτερο κολλητό τρίποντο (μετά από 0-2-2) κατέκτησε η Γουόλσολ στο Τρανμίρ, έβδομη νίκη στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές (7-2-2) μένοντας ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ (γενικότερο σερί 7-5-4). Ηταν νωχελική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πολύ βελτιωμένη στην επανάληψη. Εκτός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται δύο τέρματα. Αμφίβολοι οι ΜακΕντι (αμυντικός), Τζέλις (νεοφερμένος μέσος), Ιρινγκ (χαφ) και Νόουλς (επιθετικός), δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Γουίλιαμς και Οτεχ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντονκάστερ έχει κάνει μεγάλη αντεπίθεση, φθάνοντας τις έξι συνεχόμενες νίκες, προσπαθώντας να προλάβει τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σε καλύτερη μοίρα για τον στόχο αυτό η Γουόλσολ, αν και εκτός δυσκολεύεται. Παρ’ όλα αυτά έχει εξαιρετική παράδοση σ’ αυτό το γήπεδο. Goal/Goal στο 1,68 από την Betshop.

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Με κάτω τα χέρια υπέκυψε η Χάρογκειτ στην έδρα της Νοτς Κάουντι, βλέποντας να διακόπτεται αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (με δύο νίκες) και πλέον μόνο με θαύμα θα προλάβει τα πλέι οφ (γενικότερο σερί 3-5-4). Είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, χάνοντας πέναλτι στο 57’. Εχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (26) από ότι εκτός (32). Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Γκίμπσον, νοκ άουτ ο γκολκίπερ Τόμας.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Υπερπολύτιμο τρίποντο σε βάρος της Νιούπορτ πανηγύρισε η Γκρίμσμπι, πραγματοποιώντας άλμα παραμονής. Δίκαια ήρθε η πρώτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-2-2) και μόλις τρίτη στις 16 πιο πρόσφατες (3-7-6), χάνοντας ευκαιρίες για λιγότερο αγχωτικΉ επικράτηση. Εχει την χειρότερη εκτός έδρας επίδοση στην κατηγορία, με μόλις ένα διπλό σε 19 εξόδους (1-11-17). Εξέτισε ο αμυντικός Χιουμ, νοκ άουτ οι Καρτράικτ (γκολκίπερ), Μάχερ (αμυντικός), Ντρίσκολ-Γκλένον (αριστερός μπακ), Γκνάχουα (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάρογκεϊτ είναι καλύτερη ομάδα, παίζει στην έδρα της, αλλά το θέμα είναι το πόσο θα κυνηγήσει ακόμα τις λιγοστές ελπίδες που έχει για τα πλέι οφ. Το κίνητρο της Γκρίμσμπι για την παραμονή είναι μεγαλύτερο. Τέσσερα σερί Over εντός η μία, Goal/Goal τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της άλλης. Goal/Goal στο 1,65 από την Betshop.

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Αγνώριστη παρουσιάστηκε η Μάνσφιλντ απέναντι στην Κρόουλι γνωρίζοντας τη βαρύτερη φετινή ήττα, έτσι συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-1-3, 7-1-6, 7-3-7) παρόλα αυτά διατηρεί αβαντάζ για την κατάληψη μίας εκ των θέσεων απευθείας ανόδου. Διαθέτει την τρίτη πιο παραγωγική επίθεση, γκολ-γκολ τα έξι από τα επτά τελευταία. Αμφίβολος ο στόπερ Μπραντ, εκτός οι αμυντικοί Κάργκιλ (5 γκολ), Τζόνσον, Κίλγκουρ, ΜακΝτόναλντ και οι Χάρινγκτον (μέσος), Οουτς (φορ).

Η Φόρεστ Γκριν δεν τα κατάφερε με αντίπαλο την Μίλτον Κέινς Ντονς, με την εντός έδρας ήττα να την κρατάει καθηλωμένη στην τελευταία θέση. Οι «οικολόγοι», που μετρούν οκτώ συνεχόμενα no goal, έκαναν “δώρο” το πρώτο γκολ και τους κυρίευσε η απογοήτευση, πλέον τρέχουν σερί 5-1-6 με νέο τεχνικό τον Στιβ Κότεριλ. Αμφίβολος ο φορ Ογιεντέλε, εκτός οι επιθετικοί Στίβενς (9 γκολ), Χόλαντ και ο γκολκίπερ Ντάνιελς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη για την Μάνσφιλντ, που έχει παίξει λες και θέλει να αποφύγει την απευθείας άνοδο. Αν την θέλει, είναι ακόμα μέσα στο κόλπο και μπροστά της έχει μία μεγάλη ευκαιρία, απέναντι στην ουραγό Φόρεστ Γκριν, που δείχνει ότι θέλει την παραμονή, αλλά δεν μπορεί να την πάρει. 1 και Over 2,5 στο 1,77 από την Betshop.

ΜΟΡΚΑΜ – ΚΡΟΥ

Μετά από δύο απανωτές νίκες η Μόρκαμ γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Ντονκάστερ και μένοντας με άδεια χέρια για πέμπτη φορά στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (έχοντας δεχτεί 17 τέρματα σε αυτές τις πέντε ήττες) έχασε σημαντικό έδαφος στο κυνήγι των πλέι οφ. Over και τα επτά τελευταία, προηγήθηκαν έξι συνεχόμενα γκολ-γκολ. Γνωστές οι απουσίες των βασικών Μουρ (γκολκίπερ), Λαβ (αμυντικός) και του αν. χαφ Μπάρκερ.

Σε ένα βαθμό αρκέστηκε η Κρου στο Ακρινγκτον και με πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2) η απευθείας άνοδος είναι πια σχεδόν ανέφικτη. Σε ματς λίγων ευκαιριών είχε τις σημαντικότερες, μένοντας όμως με μόλις ένα τρίποντο στα οκτώ τελευταία (1-3-4). Under και no goal τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι μέσοι Λουντ, Οφορντ, νοκ άουτ οι Τερνς (αμυντικός), Πάουελ (μέσος) και οι επιθετικοί Τάμπινερ (1 γκολ), Μπέικερ-Ρίτσαρντσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κρίσιμη μάχη για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη μάχη για να τερματίσουν στην πρώτη επτάδα. Η Κρου έχει τρεις αγωνιστικές να σκοράρει και βλέπει να υποχωρεί συνεχώς στη βαθμολογία. Η Μόρκαμ βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση και μετράει επτά συνεχόμενα Over, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για εκείνη. Over 2,5 στο 1,84 από την Betshop.

ΝΙΟΥΠΟΡΤ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Και οι τελευταίες ελπίδες της Νιούπορτ για πλέι οφ χάθηκαν με την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στην έδρα της Γκρίμσμπι (σερί 4-0-8 και 9-2-8). Οι απανωτοί τραυματισμοί το τελευταίο διάστημα κόστισαν ακριβά στους Ουαλούς, καθώς δεν μπόρεσαν να βρουν ενταλλακτικές. No goal τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο βασικός στόπερ Ντρισντέιλ, απουσιάζουν οι στόπερ Ντιλέινι, Σέμπερι, Κλαρκ και οι βασικοί ΜακΛάφλιν (δεξιός μπακ, 3 γκολ), Πέιν (μέσος).

Αν και πλέον είναι αδιάφορη βαθμολογικά η Ακρινγκτον έκανε την ζημιά στην Κρου κρατώντας την σε “λευκή” ισοπαλία και απλώς περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν, έχοντας μόλις μία νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (1-3-6). Η επιθετική της δραστηριότητα ήταν πολύ περιορισμένη, ούτε επέτρεψε πολλές ευκαιρίες πάντως. Είχαν προηγηθεί επτά συνεχόμενα over, τα τέσσερα πιο πρόσφατα συνδυαστικά με γκολ-γκολ. Παραμένουν παροπλισμένοι οι ΜακΚράκεν (γκολκίπερ) και Ριτς-Μπαγκέλου (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά και περιμένουν απλώς να τελειώσει η σεζόν για να κάνουν… διακοπές, κάτι που φαίνεται από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματά τους. Τέσσερα σερί Over έχει εκτός η Άκρινγκτον και δύο στην έδρα της η Νιούπορτ. Over 2,5 στο 1,74 από την Betshop.

ΡΕΞΑΜ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Ρέξαμ είχε μεγάλη ανάγκη τη νίκη στο Κόλτσεστερ και την πήρε, ανεβαίνοντας έτσι στην δεύτερη θέση (σερί 7-3-3). Οι Ουαλοί βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ στις αρχές της επανάληψης αλλά με μεθοδικότητα έφτασαν στην ανατροπή. Εντός έδρας έχει την καλύτερη επίδοση (14-3-3, με 50-23 γκολ). Αμφίβολος ο βασικός αριστερός μπακ-χαφ Μεντί (2 γκολ), νοκ άουτ ο βασικός μέσος Τζόουνς (4 γκολ) και οι Λέιντον (γκολκίπερ), Φόρντε (χαφ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα της Κρόουλι από το Μάνσφιλντ, τέταρτο διαδοχικό διπλό και όγδοο τρίποντο στα έντεκα πιο πρόσφατα (8-1-2), διατηρείται στην 7η θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ. Η παραγωγική της επίθεση βρήκε και με το παραπάνω λύσεις, ελάχιστα απειλήθηκε αποδεικνύοντας εκ νέου την εκτός έδρας δυναμική της (10-3-8, τρίτη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας). Μοναδικός απόντας ο βασικός μέσος Γκλάντγουιν (2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμέτρηση που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σημαντικά το τοπίο στη μάχη της απευθείας ανόδου και σ’ αυτή των πλέι οφ. Απόλυτο φαβορί η Ρέξαμ, που κάνει πορεία πρωταθλητισμού, ωστόσο η Κρόουλι που μετράει τέσσερις σερί νίκες εκτός με τέρματα 13-3, δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο. Goal/Goal στο 1,67 από την Betshop.

Βαθμολογία -

09/04/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 80 41 23 11 7 82 41 41
2 Ρέξαμ Ρέξαμ 76 42 22 10 10 74 50 24
3 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 74 43 22 8 13 73 57 16
4 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 73 41 20 13 8 80 43 37
5 Μπάροου Μπάροου 67 41 18 13 10 57 45 12
6 Κρου Κρου 67 42 18 13 11 67 58 9
7 Κρόουλι Κρόουλι 65 41 20 5 16 65 57 8
8 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 62 43 16 14 13 55 44 11
9 Γουόλσολ Γουόλσολ 62 41 17 11 13 62 59 3
10 Μόρκαμ Μόρκαμ 60 42 17 9 16 63 73 -10
11 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 60 43 17 9 17 40 53 -13
12 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 58 41 17 7 17 57 62 -5
13 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 58 42 16 10 16 52 60 -8
14 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 57 42 15 12 15 50 54 -4
15 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 55 42 16 7 19 83 79 4
16 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 55 42 16 7 19 59 66 -7
17 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 51 43 15 6 22 61 63 -2
18 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 51 41 14 9 18 53 59 -6
19 Σουίντον Σουίντον 50 42 13 11 18 70 74 -4
20 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 47 43 12 11 20 62 78 -16
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 43 41 9 16 16 52 69 -17
22 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 39 43 9 12 22 51 76 -25
23 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 38 40 9 11 20 51 70 -19
24 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 36 42 9 9 24 41 70 -29
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr