Ποδόσφαιρο

Champions League: Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ, κυνική εντός!

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 - 00:04

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να εκμεταλλευτεί το Μετροπολιτάνο και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης σήμερα! 

Champions League: Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ, κυνική εντός!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ.

Πρώτος αγώνας για τα προημιτελικά, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Ντόρτμουντ (16/4).
(22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 903, Cosmote Sport 3HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν το αουτσάιντερ στις αναμετρήσεις με την Ιντερ, αλλά στη ρεβάνς κατέθεσε ψυχή και πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι (απείλησε και απειλήθηκε στα 120' της αναμέτρησης). Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν ήταν άτυχη στην κλήρωση, η όρεξη ανοίγει όλο και περισσότερο. Στην ισπανική λίγκα δεν είχε υποχρεώσεις το περασμένο τριήμερο, βρίσκεται στα όρια της τετράδας και κάνει μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 21-9-19 με γερμανικές ομάδες (15-5-3 εντός έδρας).

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης οι Ερμόσο (α. 8/1, 23/0), Λεμάρ (μ. 3/0). Ο πρώτος είναι σημαντικό κενό, ο δεύτερος απουσιάζει από το ξεκίνημα της σεζόν. Θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα

Όμπλακ – Μολίνα, Βίτσελ, Χιμένες, Αθπιλικουέτα, Λίνο – Μάρκος Γιορέντε, Κόκε, Ντε Πολ – Γκριεζμάν, Μοράτα.

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ τα... χρειάστηκε με την Αϊντχόφεν, στα τελευταία δευτερόλεπτα της ρεβάνς γλίτωσε το 1-1 που θα έφερνε παράταση και έγραψε το 2-0! Δεν χάνει στα τελευταία επτά στο Τσάμπιονς Λιγκ (4-3-0), κάνει όνειρα. Στο γερμανικό πρωτάθλημα παλεύει με τη Λειψία για την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και αποτελέσματα όπως το τελευταίο δεν βοηθούν (έχασε 1-0 εντός από τη Στουτγάρδη και ενώ είχε προηγηθεί η νίκη επί της Μπάγερν στο Μόναχο). Στο 11-12-13 με ισπανικές ομάδες (3-5-10 εκτός).

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης έχει τεθεί ο χρήσιμος Μπενσεμπαϊνί (α. 5/0, 17/0), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Μάλεν (ε. 7/1, 23/11), ο οποίος εντός συνόρων κάνει θραύση, αλλά δεν πείθει απόλυτα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πιθανή ενδεκάδα

Κόμπελ – Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν – Τσαν, Ζάμπιτσερ – Σάντσο, Μπραντ, Αντεγιέμι – Φίλκρουγκ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.8 3.6 4.35 1.81 1.92 1.3 3.3 1.82 1.87 1.2 1.27 1.98
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ / Εκτίμηση

Η Ατλέτικο έχει την ευκαιρία να θέσει βάσεις πρόκρισης μέσα στο σπίτι της. Όσο καλή και να μην είναι, σε οποιαδήποτε κατάσταση και να είναι, μέσα στην έδρα και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια είναι άκρως κυνική.

Άσος σε απόδοση 1.75 στη Betshop

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr