Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Δανίας: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 10:09

Δράση στο Κύπελλο Δανίας με την διεξαγωγή των ρεβάνς της ημιτελικής φάσης και το στοιχηματικό ενδιαφέρον να στρέφεται στα γκολ, καθώς αναμένονται υψηλά σκορ στη μάχη για τα δύο εισιτήρια πρόκρισης, που οδηγούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Κύπελλο Δανίας: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Δανίας.

ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Βρίσκεται για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Την πρώτη είχε αποκλειστεί σε μονό ματς από την Σίλκεμποργκ και χρειάζεται ένα θαύμα για να μην αποκλειστεί ξανά έχοντας χάσει το πρώτο παιχνίδι με 6-1. Ομάδα δεύτερης κατηγορίας που δεν προλαβαίνει ούτε τις δύο πρώτες θέσεις για την άνοδο. Έρχεται από εκτός έδρας παιχνίδι με την Κόλντινγκ και ήττα 4-0 με το μυαλό στο Κύπελλο. Δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα για τον κόουτς Χάνσεν. Μόνιμη είναι η απώλεια του βασικού τερματοφύλακα Μπίρκσε (10 ματς) ο οποίος παραμένει τραυματίας.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Σίλκεμποργκ βρίσκεται για τρίτη μόλις φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά και θέλει να βρεθεί στον δεύτερο τελικό μετά τον χαμένο του 2018. Κατέκτησε το τρόπαιο το 2001. Έχει κάνει αρκετή από την δουλειά στο πρώτο ματς και φυσικά είναι μεγάλο φαβορί. Θα πάει ουσιαστικά με μια προπόνηση να παίξει το δεύτερο ματς με την Φρεντερίτσια καθώς στο πρωτάθλημα έπαιξε βράδυ Δευτέρας με την Μπρόντμπι εκτός έδρας και απέσπασε ισοπαλία απέναντι στην πρωτοπόρο. Για τον προπονητή Κεντ Νίλσεν υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με την απώλεια του κεντρικού αμυντικούς Μπους (19 ματς) λόγω τραυματισμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τυπική διαδικασία η ρεβάνς, μετά τη νίκη της Σίλκεμποργκ με 6-1 στο πρώτο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να επιτεθούν ψάχνοντας το θαύμα, αλλά η οποιαδήποτε πρόβλεψη σε τέτοια παιχνίδια, εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο. Over 2,5 στο 1,57 από την Betsson.

ΑΑΡΧΟΥΣ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ

Πρώτη σε κατακτήσεις στην ιστορία του Κυπέλλου (9) αλλά έχει να το σηκώσει από το 1996 ενώ τελευταίο τελικό έπαιξε το 2016. Η ομάδα του Ούβε Ρέσλερ θα μπει στο γήπεδο ως φαβορί μετά τη νίκη του πρώτου αγώνα όμως η ιστορία δείχνει ότι στα τελευταία δώδεκα ματς των δύο ομάδων, δεν υπάρχει νίκη γηπεδούχου. Στο πρωτάθλημα μοιάζει απίθανη η Ευρωπαϊκή έξοδος ειδικά μετά την ήττα εντός 1-0 από την Μίντιλαντ. Επιστρέφει στην αποστολή από τιμωρία ο μέσος Κνούντσεν. Εκτός οι αμυντικοί Μούλγκαρντ (24 ματς), Μπέιμο (28 ματς/3 γκολ/4 ασίστ).

Η Νόρτζελαντ πρέπει να κάνει σπουδαία ανατροπή για να βρεθεί στον πρώτο τελικό της ιστορίας της μετά το 2011. Έχει παίξει δύο τελικούς και τους έχει κατακτήσει (2010 και 2011). Είναι σε καλή κατάσταση και δεν μοιάζει κουρασμένη παρά τα συνεχόμενα ματς. Στο πρωτάθλημα ελπίζει σε Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο πρωτάθλημα νίκησε 2-1 την Κοπεγχάγη και επέστρεψε στην μάχη για την Ευρώπη. Εκτός έδρας έχει πετύχει δύο σερί νίκες. Μοναδική απώλεια για τον κόουτς Τόρουπ είναι ο επιθετικός Νίγκρεν (29 ματς/12 γκολ/1 ασίστ) καθώς παραμένει τραυματίας. Όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άαρχους πήρε σπουδαίο διπλό στον πρώτο ημιτελικό και στο πρωτάθλημα έριξε στροφές, παραμένοντας προσηλωμένη στο Κύπελλο. Πάντως, η Νόρτζελαντ είναι φορμαρισμένη και καλείται να ψάξει εκτός έδρας την ανατροπή της ήττας με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι. Goal/Goal στο 1,68 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr