Ποδόσφαιρο

A’ Ολλανδίας: Πονταρίσματα σε Ουτρέχτη

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 00:20

Ο προβληματικός Αγιαξ υποδέχεται την εξαιρετική φέτος Τβέντε, ενώ σε πτώση βρίσκεται ο άσος της Ουτρέχτης που υποδέχεται τη Γκο Αχέντ Ιγκλς.

A’ Ολλανδίας: Πονταρίσματα σε Ουτρέχτη

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Ολλανδίας.

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Με… κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο επί της Αλκμααρ που είχε προηγηθεί, η Χεράκλες επικράτησε – με ανατροπή – στο Ρότερνταμ και πιστοποίησε την εξαιρετική της κατάσταση. Για πρώτη φορά από τα μέσα Αυγούστου μετρά δύο σερί νίκες, έχει αποκομίσει εννέα βαθμούς από την τελευταία τετράδα αγώνων πραγματοποιώντας έτσι καθοριστικό βήμα για την παραμονή της. Εξέτισε ο βασικός μέσος ντι Κιρσμάκερ, αλλά συμπλήρωσαν κάρτες οι βασικοί Χοχμα (α, αρχηγός) και Μπρουνς (μ.).

Λίγα πράγματα και πάλι από τη Χέρενφεν που άργηξε να... ξυπνήσει, επέδειξε τα συνήθη πλέον αμυντικά προβλήματα και δεν κατάφερε να προβληματίσει την καλύτερη Ουτρέχτη. Σε κακό φεγγάρι, συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και έχασε έδαφος απο την πρώτη οκτάδα. Η διοίκηση ξεκίνησε την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κεες φαν Βόντερερεν που αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Χεράκλες έχει ανεβάσει την απόδοση της αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ο άσος με dnb πληρώνει στο 2.02 στο Pamestoixima.gr

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤ. - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Η Φορτούνα ξεκίνησε με... όρεξη στο Ενσέντε, αλλά στο 35' έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής και στην επανάληψη λύγισε στην πίεση της καλύτερης Τβέντε. Οι Λίμπουρχερς έχασαν έδαφος απο την 9η θέση που αναμένεται να δώσει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ καθώς δείχνουν να βασίζονται αποκλειστικά στην έδρα τους όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα.

Άστραψε και βρόντηξε η Φέγενορντ που ανίχνευσε κάθε αμυντική αδυναμία του Αγιαξ και θριάμβευσε στο ντέρμπι, πετυχαίνοντας μάλιστα την πιο ευρεία νίκη στην ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεις! Οι Ροτερντάμερς συμπλήρωσαν 15 αγωνιστικές χωρίς ήττα και διατηρούνται στο... κυνήγι της Αϊντχόφεν, τρέφοντας βέβαια πιο ρεαλιστικές ελπίδες τίτλου μέσω κυπέλλου όπου θα αγωνιστούν στον τελικό.

EKTIMHΣΗ: Η Φέγενορντ σκοράρει με χίλιους και έναν τρόπους και δεν θα λαθέψει στο Σιτάρντ. Το διπλό από το πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 1.84 στη Bethsop.

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Νέα νίκη για την Ουτρέχτη που με πρωταγωνιστή τον Λάμερς που σκόραρε για 5η σερί αγωνιστική επικράτησε στο Χέρενφεν και έδωσε συνέχεια στα τελευταία εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχει παγιωθεί στην πρώτη οκτάδα, έχοντας άλλωστε ηττηθεί μόνο από Φέγενορντ και Αγιαξ στα τελευταία 21 ματς και άπαντες στις τάξεις της εγκωμιάζουν τον Ρον Γιανς που ανέλαβε τον Σεπτέμβριο.

Η Γκο Αχεντ Ιγκλς προηγήθηκε αλλά ήταν μάλλον τυχερή που κράτησε στην ισοπαλία την καλύτερη Αλμίρε. Η ισοπαλία πιστοποίησε το ντεφορμάρισμα της, καθώς έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας πάντως παγιωθεί σε θέση πλέι οφ. Under τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που ενδέχεται να κοντραριστούν και στα πλέι οφ. Έχει τύχη το under που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ (2.17, Pamestoixima.gr).

ΑΓΙΑΞ – ΤΒΕΝΤΕ

Κατρακύλας συνέχεια για τον Αγιαξ που γνώρισε την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του ντέρμπι με τη Φέγενορντ και προσέφερε μια ακόμη πίκρα στους φίλους του. Οι Αμστερντάμερς παρέπαιαν αμυντικά και μετρώντας μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την 5η θέση με την σεζόν να κρίνεται εφιαλτική.

Νέα νίκη για την Τβέντε που “πάτησε” στο αριθμητικό πλεονέκτημα που απέσπασε απο το 35' και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φορτούνα Σιτάρντ χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Οι Τούκερς συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις, αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν καθώς ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της 3ης θέσης που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

EKTIMHΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και η Τβέντε μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πολλές αδυναμίες του Αγιαξ. Το διπλό πληρώνει 2.55 στη Betshop.

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΤΣΒΟΛΕ

Με κομβικό τον Χάνσεν που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε δις, η Ναϊμέγκεν επικράτησε στο ντέρμπι μίσους της Φιτέσε και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις. Η ομάδα του Ερικ Μέιρ μετρά πέντε νίκες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, έχει παγιωθεί στην πρώτη πεντάδα ενώ θα αγωνιστεί και στον τελικό του κυπέλλου!

Σπουδαία νίκη για την ψυχωμένη Τσβόλε που έκαμψε την αντίσταση της ιδίων στόχων Εξέλσιορ και κατέκτησε ένα κομβικό τρίποντο στη μάχη της παραμονής. Η πρώτη νίκη μετά απο οκτώ αγωνιστικές έδωσε διαφορά ασφαλείας από την ουρά στην ομάδα του Τζόνι Γιάνσεν που έχει πάντως απαιτητικό πρόγραμμα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Γκολ/γκολ με over και τα τέσσερα τελευταία ματς.

EKTIMHΣΗ: Η Ναϊμέγκεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο. Ο άσος κρίνεται πάντως “χαμηλός” και θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ στο 1.62 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr