Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Σκωτίας: Μάχες με γκολ!

Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 00:43

Πέντε σπουδαίες αναμετρήσεις εμφανίζονται στο σημερινό κουπόνι από τη Σκωτίας, με τις Σέλτικ και Χαρτς να είναι τα μοναδικά μεγάλα φαβορί! 

Πρέμιερ Σκωτίας: Μάχες με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις τη Πρέμιερ Σκωτίας.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΝΑΝΤΙ

Η Αμπερντίν τη περασμένη αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει την ουραγό Λίβινγκστον. Κόλλησε στο μηδέν και δεν κατάφερε να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της. Ήταν ένας αγώνας γενικότερα με λίγες φάσεις, κυρίως προς τις δύο εστίες. Φαινομενικά η Αμπερντίν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν απείλησε όσο θα έπρεπε. Τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές έχει μείνει αήττητη. Εκτός έδρας έχει τραγική επίδοση το τελευταίο διάστημα, με μόλις μία νίκη σε οκτώ παιχνίδια. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

Μεσοβδόμαδα έδινε παιχνίδι απέναντι στη Ρέιντζερς αλλά αναβλήθηκε κακού αγωνιστικού χώρου. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε, αντιμετώπισε τη Μάδεργουελ μέσα στην έδρα της και ηττήθηκε με 2-3. Χάλασε έτσι ένα μείνει σερί τριών αγωνιστικών που είχε παραμείνει αήττητη. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ταξίδια της. Παραμένει οριακά μέσα στην ζώνη των πλέι οφ αλλά χρειάζεται νίκες για να παραμείνει εκεί. Εκτός μονάχα ο Μπεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με αρκετά κενά στις δύο άμυνες είναι φυσικό και επόμενο να περιμένουμε γκολ μπροστά από στις δύο εστίες. G/G στο 1.75 στη Betsson.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Από σπουδαία εμφάνιση και σπουδαία νίκη προέρχεται η Μάδεργουελ. Κέρδισε σε ματς ροντέο τη Νταντί με σκορ 2-3. Το νικητήριο της γκολ μπήκε στο 90+3’! Παρότι έχανε 2-0, δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε. Έχασε ακόμη και πέναλτι στο 79’ αλλά βρήκε δίχτυα στην ίδια φάση. Μέσα σε δύο λεπτά έφερε στα ίσια το ματς και χτύπησε στο φινάλε για να αποδράσει με ολόκληρο το τρίποντο. Εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη. Κέρδισε μια άμεση αντίπαλο και κράτησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες για τα πλέι οφ.

Η Χιμπέρνιαν ηττήθηκε για 2η σερί αγωνιστική. Μετά την ήττα από τη Ρέιντζερς που ήταν εντός προγράμματος, έχασε και εντός έδρας από τη Σεντ Τζόνσον. Τα πάντα εξελίχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όπου είδαμε και τα τρία γκολ. Δέχθηκε το 2ο γκολ στο 81’και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Ήττα από κατώτερη ομάδα που πονάει αρκετά. Μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομία του πρωταθλήματος αλλά και στη παρουσία της στα πλέι οφ. Οι δύο συνεχόμενες ήττες την έχουν αφήσει πίσω, αλλά μόλις έναν βαθμό μακριά από τον στόχο της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βαθμολογικό το κίνητρο και για τις δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη για είσοδο στα πλέι οφ. Σίγουρα ένα γκολ θα βοηθήσει και θα ανοίξει το ματς. Οver 2.5 (1.76) στη Betsson.

ΣΕΛΤΙΚ – ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Η Σέλτικ ενεπλάκη σε ματς διαφήμιση για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα. Το τελικό 3-3 δεν ξεκαθάρισε τίποτα και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Η Σέλτικ προηγήθηκε δύο φορές στο ματς, είδε την αντίπαλο να ισοφαρίζει σε 2-2, με την ίδια να ξανά παίρνει το προβάδισμα στο 87’. Η μισητή της αντίπαλός όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και ισοφάρισε στο 90+3’ για το τελικό 3-3. Παραμένει πρώτη πάντως στο +1. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει 4 over 2.5.

Η Σεντ Μίρεν δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη περασμένη αγωνιστική. Ηττήθηκε από τη Χαρτς με 1-2, σε ένα ματς που απλώς μείωσε στο σκορ. Έχει πολλά αμυντικά προβλήματα, κάτι που δείχνει και τα τελευταία αποτελέσματά της. Μετράει πέντε σερί γκολ-γκολ. Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της πάντως στα πλέι οφ και αυτό την κάνει να νιώθει πιο άνετη. Εκτός έδρας σε 14 αναμετρήσεις μετράει μόλις δύο νίκες. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάθε αγωνιστική γίνεται η ίδια κουβέντα για τη Σέλτικ. Είναι σαφώς η ποιοτικότερη ομάδα στη κατηγορία και μόνο η Ρέιντζερς μπορεί να τη κοντράρει στη παρούσα φάση. Όλες οι άλλες δεν μπορούν να τη κοιτάξουν στα μάτια. Over 3.5 (1.97) στη Betsson.

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Η Σεντ Τζόνστον κατέβηκε ως αουτσάιντερ στην έδρα της Χιμπέρνιαν, όμως κατάφερε και ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά. Την κέρδισε με 1-2 χτυπώντας προς το φινάλε του παιχνιδιού. Βρίσκεται στη 3η θέση από το τέλος με 31 βαθμούς. Μετράει 4 συνεχόμενα γκολ-γκολ στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει να κερδίσει εδώ και 6 αγωνιστικές. Απέναντι στη Κιλμάρνοκ μετράει 4 σερί νίκες στις τελευταίες αναμετρήσεις μέσα στο γήπεδό της. Χωρίς γνωστά προβλήματα.

Η Κιλμάρνοκ επιβεβαίωσε για μία ακόμη αγωνιστική πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Κέρδισε τη προτελευταία Ρος Κάουντι και έκανε το καθήκον της. Σε ένα ματς που ήταν στα σημεία καλύτερη , εκμεταλλεύτηκε την ευστοχία της και με ένα γκολ, έβαλε τους τρεις βαθμούς στο σακούλι της. Εντός έδρας μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία 12 παιχνίδια της, δείχνοντας τη δυναμική που έχει. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι που θέλουν και οι δύο ομάδες σαφώς. Δίνουν δικαιώματα οι άμυνές τους και φυσικά το δείχνουν τα τελευταία παιχνίδια τους. G/G (1.90) στη Betsson.

ΧΑΡΤΣ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Η Χαρτς επέστρεψε στις νίκες κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Κέρδισε μέσα στην έδρα της Σεντ Μίρεν με 1-2 σε ένα δυνατό κρας τεστ. Είναι μόνη πρώτη στη 3η θέση και εκεί θα παραμείνει και εν μέσω πλέι οφ. Μετράει μία μόλις ήττα στα τελευταία πέντε ματς για το πρωτάθλημα. Εντός έδρας τρέχει αήττητο σερί 8 αγώνων, τα έξι εξ αυτών έληξαν με under 2.5. Μποϊσέ, Χέιρινγκ και Χάλκετ είναι εκτός με τραυματισμό.

Η Λίβινγκστον μετά από καιρό κατάφερε και κράτησε ανέπαφη την εστία της. Έμεινε στη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Αμπερντίν και είδε μετά από καιρό την εστία της να μη παραβιάζεται. Το ματς δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις και καμία από τις δύο δεν άξιζε ιδιαίτερα την νίκη. Εδώ και 7 αγωνιστικές έχει να πανηγυρίσει κάποια νίκη. Σε ισάριθμες αγωνιστικές είχε να κρατήσει και το μηδέν στα μετόπισθεν. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Tο αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι οι γηπεδούχοι και αυτό το δείχνουν και οι αποδόσεις. Σε τοκογλυφία αφορά το 1.41 του άσου στη Betsson.

Βαθμολογία -

12/04/2024Premiership: 1st Phase
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέλτικ Σέλτικ 75 32 23 6 3 77 26 51
2 Ρέιντζερς Ρέιντζερς 74 31 24 2 5 70 20 50
3 Χαρτς Χαρτς 59 32 18 5 9 42 32 10
4 Κιλμάρνοκ Κιλμάρνοκ 48 32 12 12 8 41 34 7
5 Σεντ Μίρεν Σεντ Μίρεν 43 32 12 7 13 38 40 -2
6 Νταντί Νταντί 39 31 10 9 12 44 54 -10
7 Χιμπέρνιαν Χιμπέρνιαν 38 32 9 11 12 43 50 -7
8 Μάδεργουελ Μάδεργουελ 36 32 8 12 12 45 50 -5
9 Αμπερντίν Αμπερντίν 34 32 8 10 14 35 49 -14
10 Σεντ Τζόνστον Σεντ Τζόνστον 31 32 7 10 15 24 44 -20
11 Ρος Κάουντι Ρος Κάουντι 27 32 6 9 17 29 54 -25
12 Λίβινγκστον Λίβινγκστον 18 32 3 9 20 20 55 -35
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr