Ποδόσφαιρο

Α' Τουρκίας: Η ώρα της Μπεσίκτας!

Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 00:16

Η Μπεσίκτας δείχνει να παραπαίει το τελευταίο διάστημα και σήμερα έφτασε η ώρα να κερδίσει μέσα στην έδρα της. 

Α' Τουρκίας: Η ώρα της Μπεσίκτας!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Τουρκίας.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Η Κασίμπασα νίκησε 2-0 της Καϊσέρισπορ εκτός έδρας και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, την καλύτερης της ιστορίας της στα μεγάλα σαλόνια της Τουρκίας. Η ομάδα του Σάμι Ουρουγκλού θεωρητικά τουλάχιστον διεκδικεί την έξοδό της στην Ευρώπη αν και ο αρχικός της στόχος ήταν η παραμονή. Ο Χαριαντίνοβιτς με 15 ασίστ σερβίρει και οι Καρά, Ντα Κόστας και Φαλ σκοράρουν κατά ριπάς με 13, 12 και 8 γκολ αντίστοιχα. Εξαιρετική ομάδα, στην καλή της ημέρα μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Κόνιασπορ ηττήθηκε 3-1 από την Τραμπζονσπόρ και συνεχίζει να φλερτάρει επικίνδυνα με τον υποβιβασμό και συγκεκριμένα βρίσκεται οριακά εκτός της γραμμή τους υποβιβασμού. Η ομάδα του Φαχρουντίν Ομέροβιτς μετρά, δύο νίκες, οκτώ ισοπαλίες και έξι ήττες εκτός έδρας φέτος και δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα. Εκτός μάχης οι αμυντικοί Μερτ, Σούμπασι και ο μέσος Μπόατενγκ. Ο Σοκόλ Σικαλεσί με 11 γκολ κάνει όλη την δουλειά στην επίθεση. Goal-goal τα τρία τελευταία της ματς, είχαν προηγηθεί 5 σερί No Goal (4 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κασίμπασα βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Κόνιασπορ αλλά δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα από αυτό το ματς. Η προϊστορία δείχνει πως σκοράρουν και οι δύο στις αναμετρήσεις τους και με αυτό θα πάμε. G/G (1.65) στη Betshop.

ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

Στις 23 Απριλίου θα υποδεχθεί την Μπεσίκτας στα ημιτελικά του Κυπέλλου (στις 8 ή 9 Μαϊου η ρεβάνς). Η ομάδα του Εμρέ Μπελόζογλου θέλει νίκη κόντρα στην Γκαζιάντεπ για να κάνει ένα ακόμη βήμα για την σωτηρία της και η αλήθεια είναι ότι εντός έδρας έχει δύο νίκες (μία στο Κύπελλο επί της Φενέρμπατχσε με σκορ 3-0) και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς. Βασικός ο Κίτσιου, αλλαγή ο Χατζηγιοβάννης!

Η Γκαζιαντέπ ηττήθηκε εύκολα 3-0 από την Αλάνιασπορ και παραμένει σε κλοιό υποβιβασμού, δηλαδή είναι στο δύο βαθμούς μακριά από την σωτήρια 16η θέση. Η ομάδα του Σελτσούκ Ινάν (πήρε την θέση του Σομούντιτσα στις 6 Μαρτίου) δεν έχει περιθώριο αποτυχίας στο ματς της Άγκυρας. Εκτός έδρας έχει δύο σερί ήττες ενώ η τελευταία της νίκη επιτεύχθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2024 στο ματς με την Ιστανμπουλσπόρ (1-3). Εκτός μάχης οι αμυντικοί Ζενγκίν κια Μπασιγκίτ και ο μέσος Ακόστα. Όαση ο φορ Ντένις Ντραγκούς με 11 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο δυνατοί οι γηπεδούχοι μέσα στην έδρα τους και μπορούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό. 1Χ & over 1.5 (1.65) στη Betshop.

ΑΝΤΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ – ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ

Η Άντανα Ντεμιρσπόρ υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε και ηττήθηκε με σκορ 4-2. Αυτό ήταν το έκτο με με goal-goal και over σε σύνολο 8 αγώνων από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά. Δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της αλλά είναι σε καλό δρόμο και συγκεκριμένα οκτώ βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο τρελό Μπαλοτέλι έθφασε τα 7 γκολ και βοηθά όπως μπορεί. Θετικό ότι 64χρονος τεχνικός Χικμέτ Καραμάν δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Καϊσέρισπορ ηττήθηκε εύκολα 2-0 εντός έδρας από την Κασίμπασα και συνέχισε τον κατήφορό της. Αυτό ήταν το τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη για την ομάδα της Καισαρείας με τρεις ήττες και μία ισοπαλία και η απόστασή της από την ζώνη του υποβιβασμού μειώθηκε στους πέντε βαθμούς ενώ κουβαλά στην πλάτη της και τιμωρία -3 βαθμών. Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες στα Άδανα αλλά εκτός έδρας δεν είναι αξιόπιστη. Ο Δημήτρης Κολοβετσιος αγωνίστηκε ως αλλαγή. Τιμωρημένος ο μέσος Γιλμάζ, τραυματίας ο μπακ Ουζοντίμα και ο αμυντικός Χοσεϊνί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αντάνα έχει χάσει μόνο από τη Φενέρ στα τελευταία 4 παιχνίδια της, αλλά η άμυνά της δεν έχει δείξει καλά δείγματα γενικότερα. Over 2.5 στο 1.65 στη Betshop.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ

Η Μπεσίκτας είχε το προβάδισμα επί της Μπασακσεχίρ μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά σε εκείνο το σημείο ήρθε το γκολ για το τελικό 1-1 από τον Ιλκχάν. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη με ισάριθμες ήττες και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Στις 23 Απριλίου θα αντιμετωπίσει την Ανκαραγκουτσού στα ημιτελικά του Κυπέλλου (στις 8 ή 9 Μαϊου η ρεβάνς στην Πόλη). Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο μοναδικός της στόχος. Επτά παίκτες είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμών.

Η νεοφώτιστη Σάμσουνσπορ έμεινε στο 0-0 με την επίσης νεοφώτιστη Πεντικσπόρ σε ένα ματς που είχε την υπεροχή αλλά όχι και την ουσία. Η ομάδα του Μάρκους Γκισντόλ είναι στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού και έχει πολύ καλό ρόστερ. Λογικά δεν θα κινδυνέψει. Το ζήτημα είναι ότι πρόκειται για κλασική ομάδα έδρας. Μακριά από σπίτι της είναι αναξιόπιστη. Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του Σλοβάκου αμυντικού Λούμπομιρ Σάτκα (τραυματίας). Νο γκολ τα 5 από τα 7 τελευταία της ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπεσίκτας έχει να κερδίσει εδώ και 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνει. 1 (1.77) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr